Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поговорете ми малко на тема английски език.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Поговорете ми малко на тема английски език.

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    То и аз не съм ти син и не ти живея в къщата, пък нещо ми се върти че набързо ме определи какво знам, какво съм научил и какъв боб ям

При положение че сам поставяш рамката на дискусията - не се сърди като се наложи да караш по нея. Щом можеш ти да поставяш въпроса под "Защото така" - аз мога да ти го поставя под "От самото начало на темата систематично намесваш модераторския статут на опонентите си в спора, разчитайки по този начин че ще проявят повечко сдържаност. Като се сложи настрана факта че е обидно (понеже предполага че опонентите ти ще използват модераторския си статут като аргумент в спора) - най-малкото е наивно, предвид колко е прозрачно.

Но понеже по този начин ТИ слоупотребяваш с НЕмодераторския си статут и го ползваш като аргумент в спора и извинение да ползваш тон който модераторите не биха търпяли ако го ползваше в опонент с НЕмодератор - може да очакваш по някое време просто те да слязат на твоето ниво и да сбъднат мъченическите ти въжделения.

Успоредно - това по горното Е нарушение на правилата, понеже си е чиста провокация.

Така по-ясно ли е ?
    Ами какво да кажа не знам....ти голям сценарии написа, как съм злоупотребил и какви ли още не схеми! Я цитирай някои от гореспоменатите ти
    твърдения. А можеш да цитираш и себе си....по горния пост с изобретенията.
    --------------------------------------------------
    [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
    [/FONT]

Коментар

Добрата практика за учене на чужди езици е утвърдена много отдавна. В училище (школа, курсове, алианс, уроци и т.н.) се учат думи, граматика и писане, а през ваканциите - практика в съответната страна, така се учи говора. По-богатите семейства си разменят децата за гостуване, но повечето ходят на сезонна работа.
      Дългогодишният "затворен режим" през Соца у нас и вечната беднотия на масите са една сериозна пречка за знаенето на чужди езици. От друга страна ученето на езици е дарба. Българите обикновено лесно научават езика в страната, където живеят, а обратното е изключение. Всичко това важи особено много за английския. Без езикова практика и то не само в английски говоряща страна, но и в съответната част на обществото, мисля, перфекното му научаване не е възможно.
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Уважаеми Колеги,

Не смятам да изказвам мнения в тази тема за напред благодарение на няколко ЛС!

С уважение,
        Николай Шиваров
        +359885687382 на разположение за въпроси и уточнения
        --------------------------------------------------
        [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
        [/FONT]

Коментар

Мисля, че не е зле офтопикът да бъде преместен в отделна тема.
          Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X