До: Алчността на "звездите"
Аз не отричам всичко това. Ако си забелязал, мненията ми са доста разнопосочни. Интелектуалният продукт си има производствена стойност и тя трябва някак да бъде платена, за да го има. Има много механизми за това, понятието "интелектуална СОБСТВЕНОСТ" е само един от тях и той има както полезни страни, така и доказани проблеми. Той съществува и аз едновременно се съобразявам с това и го използвам за себе си. Не съм тръгнал да го отричам, просто показвам алтернативни неща.
Аз не отричам всичко това. Ако си забелязал, мненията ми са доста разнопосочни. Интелектуалният продукт си има производствена стойност и тя трябва някак да бъде платена, за да го има. Има много механизми за това, понятието "интелектуална СОБСТВЕНОСТ" е само един от тях и той има както полезни страни, така и доказани проблеми. Той съществува и аз едновременно се съобразявам с това и го използвам за себе си. Не съм тръгнал да го отричам, просто показвам алтернативни неща.
Като правят боза, просто не ги слушай. Никой не те кара да ги пиратстваш. Като не харесваш някоя кола не я купуваш, но не я и караш, нали? "Тест двайв" по телевизии, радиа, кръчми, че дори и сайтове за онлайн продажба на музика, колкото искаш. Само дето като при тест драйва ти дават да видиш за какво става дума за кратко и при контролирани от тях условия, а не примерно да караш колата 6 месеца където и колкото си искаш, преди да решиш дали да я купиш
. Естествено не карания до сега, той си е собственост на собственика, друг съвсем нов от същия модел 

?! Пък всички останали мрънкаме как било по-уредено навън и как полицията трябвало да пази хората... Е, сега разбрах, че има и хора, които предпочититат никой да не си мърда пръста, за да защитава правата им... То всъщност знаех, че има такива, но мислех, че са само престъпниците...
Коментар