Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За професора , лудия и картината

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За професора , лудия и картината

Аз пък като се загледам, примижа и изключа детайлите от картината виждам бяла мечка, или нещо като призрак. Гледайте белите хълмове и големите петна по картината.
    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

на мен ми се струва, че е твърде късно/нощно време/ да има толкова хора , пък и жена с детска количка?? малко луда работа, посред нощ да разхождаш бебе! да караш ски!! Как мислите а?
      Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

тая бебешка количка трябва да е 4х4 в тоя сняг
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
          В един форум видях нещо , което ме заинтригува и затова го споделям тук , пък дано разрешим загадката....
          Това е пълния текст:

Руски професор публикувал тази картина, нарисувана от негов пациент с тежко психическо разстройство. Един единствен детайл от картината показва , че художникът е луд. За 15 години само един човек е открил детайла , който показва че авторът е ненормален.

Професорът твърди следното :
          *
          Картината е нарисувана от човек с много рядко и тежко психическо отклонение. Пациентът непрекъснато е виждал фантазиите си наживо. Имал е и определена фобия (не се споменава каква)
          *
          Професорът е показал картината на една негова лекция и е казал ,че само един единствен детайл показва лудостта на художникът.
          *
          Професорът не е казал какъв е знакът,оставяйки студентите си да помислят по въпроса.Единствената подсказка е била : " не се вглеждайте в малките детайли,погледнете картината като цяло,ако откриете каква е била фобията му ще разбере отговора на загадката. Задайте си въпроса "Какво може да е предшествало сцената изобразена на картината", "Помислете как би изглеждал пейзажа ако премахнете всички предмети".
          *
          Професорът казва че за 15те години ,в които е бил преподавател само един студент е открил отговора.
          *
          =====================================
          Дано съм ви осигурил малко умствен тормоз

А това е картината:

Следваики удебелените подсказки (виж цитата)
          мога да кажа че ако махнете детаилите (хора, къщи, шеини...) остава голямо бяло лице с две очи (трябва да махнете и дърветата) явно човека се е страхувал от духове - привидения и не "лицето" на "страха" си е нарисувал празнична картина

Така след като го разкрих за 5 мин. моля заповядаитв, не се блъскаите ще прегледам повечко хора - док Марков отваря клиника "Всички сме за там" за членове на форума - ОТСТЪПКИ!

Коментар

Алекс, добре изсмукано от пръстите. Аз пък като се абстрахирам от детайлите и завъртя картината наобратно и я погледна под ъгъл в переспектива, виждам нещо смущаващо нецензурно. Явно художникът е бил поне еротоман с екстремни наклонености. Или, може би, проблемът е в гледащия, както беше в онзи виц.

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
              Алекс, добре изсмукано от пръстите. Аз пък като се абстрахирам от детайлите и завъртя картината наобратно и я погледна под ъгъл в переспектива, виждам нещо смущаващо нецензурно. Явно художникът е бил поне еротоман с екстремни наклонености. Или, може би, проблемът е в гледащия, както беше в онзи виц.
              Айдеее , Обер отваряй и ти клиника , и който от вас двамата с Алекс предложи най-голямата отстъпка , ще отида при него като пациент №1

Коментар

Не знам дали Обера се гъбарка за еротичния подтекст,но подобно нещо са видяли и някои от руснаците от техния форум.А за лицето и аз се сетих отначало и според мен има такова нещо,но що за болест характеризира то?
                Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                имат право да гласуват на избори.

Коментар

Периодичен преглед на изнасилвачи в затвора. Влиза поредният и психиатърът му показва нарисувани фигури като го пита какви асоциации получава. Показва кръг, онзи отговаря "гола жена", квадрат - пак същото, триъгълник - пак така. Накрая естествено го връща. Като се прибира, съкилийникът го пита кво е станало и отговорът е "Онзи извратеняк само голи жени показваше. Та и тук е така. Кой каквото му е в главата, това ще види. Дет се вика - и в "Тайната вечеря" може да ти се привиди дяволът...

Иначе, ето списък на класифицираните фобии - http://phobialist.com/ Какви ненормалщини има...

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
                    Аз пък като се абстрахирам от детайлите и завъртя картината наобратно и я погледна под ъгъл в переспектива, виждам нещо смущаващо нецензурно. Явно художникът е бил поне еротоман с екстремни наклонености. Или, може би, проблемът е в гледащия, както беше в онзи виц.
                    Обер, аз някъде четох за тази версия...Извинявай, ама какво и къде по-точно го виждаш ...защото как ли не я въртях и нищо...
                    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                    A2 (+)

Коментар

На заден фон къщите много ми приличат на затвор.И ми е чудно:защо като шейните се движат в снега се вдига пушек след тях.
                      Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

cvetiДо: За професора , лудия и картината
                        Цитат:
                        Мнение на Obersturmbahnfuehrer
                        Аз пък като се абстрахирам от детайлите и завъртя картината наобратно и я погледна под ъгъл в переспектива, виждам нещо смущаващо нецензурно. Явно художникът е бил поне еротоман с екстремни наклонености. Или, може би, проблемът е в гледащия, както беше в онзи виц.

Обер, аз някъде четох за тази версия...Извинявай, ама какво и къде по-точно го виждаш ...защото как ли не я въртях и нищо...
                        Той си ти каза Обера, че проблемът може да е в гледащия и ти колкото и да гледаш, може да не видиш това, което вижда той.

Аз като гледам твоето местоположение и съвсем други асоциации ми идват в главата, ама ... проблемът сигурно е в четящия!
                        !

Коментар

Първоначално публикуван от yovcho Преглед на мнение
                          Аз като гледам твоето местоположение и съвсем други асоциации ми идват в главата, ама ... проблемът сигурно е в четящия!
                          LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от yovcho Преглед на мнение
                            Той си ти каза Обера, че проблемът може да е в гледащия и ти колкото и да гледаш, може да не видиш това, което вижда той.

Аааа , не мой тъй с Цветито щот ше станем на кълбо!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                              Аааа , не мой тъй с Цветито щот ше станем на кълбо!
                              Мерси, мерси Ето го кавалер
                              Тъкмо щях да му се карам на Пепи ...
                              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                              A2 (+)

Коментар

Оф... Нищо не виждам, нито съм чел. Това е майтап, ако не е станало ясно, Цвети. Въпросът е, че от много вторачване и липса на по-добро занимание много неща могат да се получат. Направо някой серлиен убиец може да "разчете послание" и да се задейства.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X