Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Харесва ли ви това, което чувате от радиото?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Харесва ли ви това, което чувате от радиото?

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
    Volk,аз те подкрепям.Както вече казах-прдпочитам да ми говорят по радиото а не музика.А пък щом ще ме научиш и на нещо полезно за общата ми култура...какво повече.

Чалгата ще се пропука като агент Смит от Матрицата!
    Щом има хора жадни и гладни за знание, значи подкарвам влака...

Коментар

аз обикновенно слушам радио CITY и THE VOICE.

Коментар

Колеги, тук вече ще потърся помощ...
        Някой може ли да направи анкета, от тия автоматичните дето са възможни във форума, да се види примерно тази наша целева група какво радио предпочита...
        Резултата ще се ползва единствено за цели на форума, в случая - за мои лични цели, искам да си избистря какво търси в ефира типичния наш представител, т.е. човек с бизнес в цивилизацията, който обича природата и да си гъделичка нервите в калта, а и да се рови в картери и омаслени главини..
        Предварително благодаря, а този който направи анкетата да се обади да си вземе Дъмпела...

Коментар

Може и без награден фонд но я ти напиши какви искаш да са въпросите? Анкетата лесно ще я спретнем...
          VPetrov.photography

Коментар

Образователно предаване в радио ефир си е предизвикателство Но може и да се получи, ако информацията е любопитна, "лесно храносмилаема" в съчетание с подходяща музика и в забавен стил.
            А рекламите на всеки са досадни но без тях неможе, освен ако Волк има достатъчно излишни пари да издържа радиото без постъпления от реклама. Нямам представа какви средства изисква едно такова начинание, пък може да има и други схеми за финасиране.
            Абе.... идеята е интересна и ако успее в тази конкуренция на ефира.... евала
            О899 2б2 1З2

Коментар

Я, не само аз слушам само музика - /не чалга/. Някои водещи бих слушал, ама те май още не водят предавания! Сигурно е заради горе - изброените факти, но не познавам мислещи хора, които слушат нещо различно от музика!

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                Образователно предаване в радио ефир си е предизвикателство Но може и да се получи, ако информацията е любопитна, "лесно храносмилаема" в съчетание с подходяща музика и в забавен стил.
                А рекламите на всеки са досадни но без тях неможе, освен ако Волк има достатъчно излишни пари да издържа радиото без постъпления от реклама. Нямам представа какви средства изисква едно такова начинание, пък може да има и други схеми за финасиране.
                Абе.... идеята е интересна и ако успее в тази конкуренция на ефира.... евала
                Мноооого точно казано!

Има много начини за реклама, просташкия е този който се ползва в момента, но примерно ако в рубрика "автомобили" се направи дискусия ,що е блокаж, за какво се използва и как работи примерно автоматичната скоростна кутия на Рейндж Ровър Спорт, работата според мен е по-нормална, въпреки че метода е иезуитски, ама в крайна сметка страна Утопия не сме я открили, а и Стефан не го виждам, да каже че "няма пълно щастие"!

Венци, просто списък на радиостанциите в София и кой какво предпочита...

Втората анкета ще те помоля да е за предпочитана музика в станцията..

А Дъмпела го слагам в камерата, пък ти го прави каквото щеш, може и да полееш фикуса с него!

Коментар

ОК, значи две анкети. Първата е за радиата в София и кой какво слуша. Втората е кой каква музика слуша. И така моля помагайте радиата в София са: (пиша които аз знам и моля каквото съм пропуснал да го допълните за да пуснем утре анкетите)

1. Радио Хоризонт
                  2. Радио Христо Ботев
                  3. Радио 1
                  4. Z-рок
                  5. Ретро радио
                  6. RFI
                  7. Deutche WELLE
                  8. BBC
                  9. Сигнал+
                  10. Инфо радио
                  11. Романтика
                  12. Jazz ФМ
                  13. Дарик
                  14. Класик FM
                  15.

Музика:

1. Класика
                  2. Джаз
                  3. ПОП
                  4. РОК
                  5. ФОЛК (Народна)
                  6. ЕТНО
                  7. ПОП-ФОЛК (чалга)
                  8. Техно
                  9. Реге
                  10. Танго
                  11. Електронна
                  12. ...

Моля да ме коригирате и допълните че като се пуснат анкетите трябва да са точни за да е верен резултата...
                  VPetrov.photography

Коментар

Венци, нямаше ли и ФМ плюс ...

Молбата ми е да махнеш тангото, регето и електронната музика и да разделиш класиката на две - класическа музика /Моцарт, Бетовен, Вагнер и тн/ и нова класика, демек песни и изпълнения, които са останали като класика от 20 век - Пърпъл, Скорпионс, Фреди, АББА и т.н.

Коментар

Радоистанциите в София се оказват 30:

http://209.85.129.104/search?q=cache...lnk&cd=1&gl=bg

или
                      http://list.slusham.com/

Ако не се отваря, то напиши в гугъла - "радиостанции София списък"

Коментар

Сещам се само за Мила голд
                        М/у другото някой знае ли сайт където мога да намеря списък с радиостанциите и честотите им. Често ми се ресетва радиото и ми отнема много време да си го настройвам, със списък с честоти ще ми е за 2 минути работа.

ПП аз доде попитам и ми отговориха.
                        О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                          Венци, нямаше ли и ФМ плюс ...

Молбата ми е да махнеш тангото, регето и електронната музика и да разделиш класиката на две - класическа музика /Моцарт, Бетовен, Вагнер и тн/ и нова класика, демек песни и изпълнения, които са останали като класика от 20 век - Пърпъл, Скорпионс, Фреди, АББА и т.н.
                          Новата класика си е "Evergreens" или "Golden hits". И какво против тангото, регето и електронната музика? Отива на манипулиране на анкетата...

Коментар

И ако може в анкетата да се добави като отговор и "ретро" , защото той включва много от изброените стилове , а си има собствен смисъл.

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнение
                              Новата класика си е "Evergreens" или "Golden hits". И какво против тангото, регето и електронната музика? Отива на манипулиране на анкетата...
                              Абсолютно нищо против, просто не се налагат като някакъв основен музикален фон...
                              Иначе това за формулировките на новата класика е подплатено, по-добре е да са формулирани така!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                                Абсолютно нищо против, просто не се налагат като някакъв основен музикален фон...
                                Какво се налага и в какви проценти можеш да си сигурен само след провеждането на анкетата. Нека има по-голям избор. И без това автоматично се обработват резултатите.

П.П. Не виждаш ли, че имаш Л.С.?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X