Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Харесва ли ви това, което чувате от радиото?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Харесва ли ви това, което чувате от радиото?

Радио Нова - 101.7 MHz е доста приятно радио .. не се пуска комерсялна музика която може да се чуе по почти всички други радио станции и не се включват разни водещи които неестествено да се правят на забавни и се хилат изкуствено

общо зето в задръстванията когато слушам радио това е то

Коментар

Здравей Вълчо,радвам се че пак се появи.Ако ти трябва ретро музика,аз съм насреща.
      Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
      имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
        Volk ,добре дошъл отново след 2 месеца и нещо отсъствие.
        Мисля ,че не трябва да смесваш музиката с публицистични предавания.Животът е прекалено динамичен,изнервящ и действително в лудницата от коли ,знаци и място за паркиране,всеки търси своят оазис в музиката която предпочита.Както казва Венци "откакто има МР3.....",та може да се избегне досадната реклама.
        От друга страна относно идеята ти "научно -популярни предавания",смятам ,че за да има предавания те трябва да са визуални ,за да ти грабнат окото ,да предизвикат емоция,положителна или отрицателна , или да останеш равнодушен.Няма как да стане това
        по "ВЕФА" в колата.Иска се визуализация.Да го гледаш.
        Така мисля.
        Явно проблема е основно в мен. Като чуя за пръв път да речем някаква музика и ми хареса - ОК.
        Като я чуя още два три пъти - иди дойди, ама да слушаш някакво парче 50 пъти, да не ти захрани мозъка с нищо ново е все едно да четеш един и същи вестник цял месец!

За мен оазиса е в контакт с по-знаещи хора от които може да научиш нещо ново, даже имам собствена теория по въпроса - интелекта на хората е като скачени съдове - ако контактуваш с някой с по-ниско ниво, в един момент се изравнявате - той го вдига, ти го сваляш!

Само че срещу ръжен не се рита, ако хората исакт да се върти Нели Фортадо или Шакира , няма нужда да се нищи в популярен вид принципа на клонирането или нещо подобно!

Коментар

Не е основно в тебе проблема.Освен споменатите две още 4-5 певици/певци, се въртят в ефира и запълват пространството.Но всеки намира "подходящата"за него ,отговаряща на емоционалното му състояние в момента.Понякога така се свиква с определена мелодия ,/набита в главата/че си мислиш ,докато я слушаш ,че ти си я написал или я знаеш от както се помниш.
          B+

Коментар

и аз съм от тези , които обикновенно не слушат радио - изключение правят радиата в интернет - така или иначе не са ми достъпни по стандартния начин

основното е музиката , новини на кратко и евентуално някоя клюка - като интересен факт не ярко жълта

и като изхождам от личните си навици и предпочитания смятам, че е добре да има и он-лайн стримиинг в нета - без да съм наясно дали от това някой има печалба

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнение
              он-лайн стримиинг в нета
              И да похапваш "мак чикън нагетс меню"!

Поразкажи принципа на тия щуротии на български, че стрийминг не беше ли нещо за разчесване козината на пудел?

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                И да похапваш "мак чикън нагетс меню"!

Поразкажи принципа на тия щуротии на български, че стрийминг не беше ли нещо за разчесване козината на пудел?
                Да може и през интернет да се слуша радиото - това имаше предвид колежката.

Коментар

Дълго време в БГ нямаше радио. Напоследък се появи едно което даже става за слушане, Z-rock.
                  http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Радиото в колата, работи само на една станция - Jazz FM, но ме дразнят рекламите и го Mute. За съжаление, ако не веднага, много скоро, всичко се комерсиализира...
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                      ....но ме дразнят рекламите и го Mute. За съжаление, ако не веднага, много скоро, всичко се комерсиализира...
                      Там е дилемата! Защо ако някой ти пълни мейла с боклуци го наричат спамър и го преследват, дори имаше и осъден спамър вече, а ако прави същото от радиото или tv-то го намират за нещо нормално и в реда на нещата?!

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                        Там е дилемата! Защо ако някой ти пълни мейла с боклуци го наричат спамър и го преследват, дори имаше и осъден спамър вече, а ако прави същото от радиото или tv-то го намират за нещо нормално и в реда на нещата?!
                        + 1

Коментар

Здравейте,

Мога само да кажа моите 2 стинки по темата...

Ако бях програмист и то добър , щях да направя софтуер да филтрира/улавя рекламите по Телевизията и по Радиото , не мисля, че много трудно бих постигнал над 95% КПД на програмчето ако го направя "самообучаващо се" но уви не съм кодер а само потребител

Така, че хора засега дерзайте по честотите или намерете някой добряк да ни извади от мъките

Много поздрави,
                          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                            Ако бях програмист и то добър , щях да направя софтуер да филтрира/улавя рекламите по Телевизията и по Радиото , не мисля, че много трудно бих постигнал над 95% КПД на програмчето ако го направя "самообучаващо се" но уви не съм кодер а само потребител
                            В такъв случай какво ли ще остане от програми като BTV например? Няма да се наядат!

Коментар

Volk,аз те подкрепям.Както вече казах-прдпочитам да ми говорят по радиото а не музика.А пък щом ще ме научиш и на нещо полезно за общата ми култура...какво повече.

Коментар

Що си мисля ,че темата не е кой, кое, радио предпочита?Въпреки ,че всевки чува това което иска.
                                B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X