Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Харесва ли ви това, което чувате от радиото?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Харесва ли ви това, което чувате от радиото?

Здравейте менове,

Малко се бях отплеснал и отдавна не съм замърсявал оффроудския ефир!

Да ме прощават модераторите, за скрития маркетинг, обаче понеже винаги тук търся истината, ще повторя въпроса си:

"Когато пуснете радиото и сте някъде в задръстване, доставя ли ви удоволствие тази екстра?"

Уточнявам, че въпроса ми е по-конкретно към софиянци, защото при нас има най-много боклук на глава от населението, както и да го погледнеш...

Лично аз, панически удрям копчето за изключване, когато спонтанно съм отворил тоя "рог на изобилието" и за секунди в купето се излива идиотско дърдорене на психясали водещи, залято с гнусна реклама..

Всъщност може и аз да не съм адекватен, обаче вече съм направил настройка и издържам само Хоризонт, Хр. Ботев, Дойче веле и РФИ.

До: Харесва ли ви това, което чувате от радиото?

От както го има Z-Rock, съм оставил касетофона на мира.
    Иначе преди въртях като побъркан и доста често си седях на тихо

Коментар

Аз слушам Радио 1 и съм много доволен. Особенно вечер, музиката е много приятна и няма реклами.
      RB Patrol Team

Коментар

Напълно сте прави. Отврат са и водещите и рекламите - надпреварват се за кой е по-по-най... но в категория по идиотизъм...

Обаче освен изброените станции от Volk, по мои наблюдения, все още добре се държат и Z-rock (още си е ново, пък и рокерско) и радио 1 (ако то беше основно с музика и на всеки час по едно класическо парче... поне да казваха кое е парчето, че и да се дообразоваме...).

И май с това се изчерпват що-годе биващите радиостанции.

Коментар

Първо - айде бе , къде се губи толкова време , домъчня ми за тебе!
          По темата - слушам предимно ретро радио и радио 1 , като сменям станциите щом почнат да бърборят. Слушам само музиката.

Коментар

Аз също приоритетно слушам Хоризонт, Мила Голд, Jazz FM, Радио 1 и Дойче Веле, когато не слушам дискове.
            Определено радиостанциите са основна част от машината за видиотяване. Ами пресата и телевизиите не са ли същото? Общо взето, обаче медиите се нагаждат към аудиторията. За жалост и тук проблемът е като с чалгата - има симбиоза. - От една страна медиите произвеждат и поддържат идиоти а от друга идиотите искат идиотски медии.. А опитът да избягаш, често е неуспешен. Избягах от София на вилата на тишина и спокойствие. Тук обаче съседите ме атакуват с "Мангал+" - противодействие - мощна уретба и Вагнер+косачка за трева - помага... Само дето гледат тъпо и лошо...
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

и аз имам алергия към реклами

колко повече (музика), толкова повече!!!!!

както е казал класикът

Коментар

Аз пък съм точно на обратно.Обичам да слушам коментарните рубрики по възможност да не са гости политици че тях ги мразя.Музика мога да си слушам и в къщи примерно,но мненията на хората няма от къде.

Коментар

Аз радио не слушам обаче тия от Веселина 107.5 са се изтарикатили и през канала на RDSа пускат трафик алерт. Каквото и да слушаш след няколко минути аудио системата минава на техния канал и копчетата блокират. Бая народ си даде касетофоните на ремонт. А трябва просто да се изтрие гадната станция.

Коментар

Най - много нерви ми образуват полуграмотни водещи с обща култура на американски тийнейджър. Бълва глупости без естествено да разбира, че са глупости, гарнирани с фалшив патос и не му пука.
                    Напоследък заразата с малоумие от телевизионните канали е плъзнала здраво из радио ефира и тормози слушателите.

Коментар

Откакто има MP3 плеъри радиото не ме интересува. А колкото до коментарните рубрики още по-малко. Предпочитам да си изграждам собствено мнение използвайки първична информация (заслуга на Интернет) отколкото да слушам платен ниско-качествен монолого-диалог на хора които се опитвам с евтини "джедайски" номера да ми внушат нещо...

Възможно е разбира се и по радиото да се чуе нещо смислено но е малко вероятно...
                      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                        Възможно е разбира се и по радиото да се чуе нещо смислено но е малко вероятно...
                        Не е точно така. Има доста смислена информация и добри анализи от специалисти, но само при изброените по-горе радиостанции - Хоризонт, Хр. Ботев (нямам лични наблюдения), Дойче веле и РФИ. И да не забравим и BBC.

Коментар

Радио слушам само в когато съм в колата и то предимно музика, разбира се интересуват ме и новините но в телеграфен стил, без коментари и чешане на езици. Със Зи-рок и ретро радио мога по цял ден да си кисна по задръствания, стига някоя съседна кола да не озвучава околността с чалга.
                          О899 2б2 1З2

Коментар

+1 относно Z-Rock!

Също харесвам сутрешния блок на Дарик, откакто Мишо Дюзев го води (познавам го, пич е). Но повече харесвам Z-Rock, особено когато си тръгвам от офиса с глава камбана и чувам нещо по-така, което Спас Шурулинков (много добър мой приятел) е подбрал като за мен!...

Освен тези, има интересни музикални сетове по РФИ, като Eric Trufaz например и подобни..

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                              От както го има Z-Rock, съм оставил касетофона на мира.
                              Иначе преди въртях като побъркан и доста често си седях на тихо
                              +1
                              Само дето и там като се стигне до коментарите на водещия и да се чудиш да се смееш ли или да плачеш....
                              Но пък в музикана са No1
                              Technical Rescue Direct - life lies in courage
                              http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X