Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Под наем или на изплащане?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Под наем или на изплащане?

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
    Ми те всъщност, са в много изгодна позиция, понеже имат избор - могат да работят за друго жилище, могат и да продадат съществуващото и да се възползват от този актив.
    По-добре богат и красив, отколкото беден и грозен! Ако може наследеното да е в Манхатън!
    И к'во?

Коментар

Пусни съответната анкета и ще разбереш. Между другото: "Вашето жилище" може и да е в множествено число.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
        Пусни съответната анкета и ще разбереш.
        Почти знам резултата.
        Между другото: "Вашето жилище" може и да е в множествено число.
        Прав си.
        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнение
          Е добре де тогава как би изглеждало това:

Как се сдобихте с вашето жилище:

1.Наследих го.
          2.Купих го с наследствени пари.
          3.Платих го кеш със изкарани от мен пари
          4.Изплатих го на банката сам.
          Съвсем ясен беше въпроса ти и в първият ти пост, ама...

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
            Еми явно живея в другата България .
            И аз.
            Имам три наследствени апартамента, а живея в закупен от мен мезонет 175м2 с терасите..Колата не я мисля- и тя си има къща.
            Вила имам, ама нодя на палатка.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
              И аз.
              Имам три наследствени апартамента, а живея в закупен от мен мезонет 175м2 с терасите..Колата не я мисля- и тя си има къща.
              Вила имам, ама нодя на палатка.
              Tая тема за хвалене, надлъгване или самозаблуда стана? На кого колко му завещала баба му. Познавам много емигрирали със собствени жилища.
              А след някоя година щат-нещат ще отворят границите! И циганите няма да останат тук! До белия свят се пътува за същото време, колкото до Бургас.
              Последно редактирано от Rabin; 19-06-11, 20:56.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                Ся тая тема за хвалене, надлъгване или самозаблуда стана? Познавам много емигрирали със собствени жилища. А тия 6 цифрени цени са само в мечтите на продавачите. В София вече се пробват да дават минималната заплата.
                А след някоя година щат-нещат ще отворят границите! И циганите няма да останат тук! До белия свят се пътува за същото време, колкото до Бургас.
                Не. Просто казвам, че всеки случай е различен. Факта, че над 90% от народонаселението имат собствено жилище някъде, не е за пранебрегване. Но на практика, пазара на имоти, се движи сега от преместващите се. Причините са различни, но основно е по-добрата локация.

Коментар

По темата и във връзка с "робската психика" да кажа. Революционни промени има само там, където няма собственост. Революционерът или човекът излязъл на улицата е човек, който няма какво да губи. А тук и по време на турското робство българинът си е имал къща. И въпреки че произхождаме от номадски племена, ние сме уседнал народ и "мрем за имот". Проблемът ни е в инвестиционната неграмотност. Смятаме НИ за най-сигурната инвестиция и еднопосочна-после само приходи. Нещо като "Изкуството за самото изкуство".
                  Последно редактирано от alex_markov; 20-06-11, 13:31.
                  За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                    ...на практика, пазара на имоти, се движи сега от преместващите се. Причините са различни, но основно е по-добрата локация.
                    Мдаа...
                    В унисон с моето първо мнение по темата, да вметна, че вече продавам тристаен 100 м2 (2 спални + хол с кухня) с перфектна локация близо да пазара Иван Вазов, тухла от 1999, изцяло югоизточен за ХХХ ХХХ евра и искам да наема за дългосрочно ползване четиристаен 100-130 м2 (3 спални + хол с кухня) за ХХХ лева в доста широк ареал наоколо.
                    Айде, байкъри!!!

Коментар

Първоначално публикуван от vlageo Преглед на мнение
                      Мдаа...
                      В унисон с моето първо мнение по темата, да вметна, че вече продавам тристаен 100 м2 (2 спални + хол с кухня) с перфектна локация близо да пазара Иван Вазов, тухла от 1999, изцяло югоизточен за ХХХ ХХХ евра ....
                      Много трудно би се намерила банка да финансира покупката на имота с кредит при обявената цена. Не е невъзможно, но много трудно.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                        По темата и във връзка с "робската психика" да кажа. Революционни промени има само там, където няма собственост. Революционерът или човекът излязъл на улицата е човек, който няма какво да губи. А тук и по време на турското робство българинът си е имал къща. И въпреки че произхождаме от номадски племена, ние сме уседнал народ и "мрем за имот". Проблемът ни е в инвестиционната неграмотност. Смятаме НИ за най-сигурната инвестиция и еднопосочна-после само приходи. Нещо като "Изкуството за самото изкуство".
                        Без да претендирам, че съм много наясно с темата " инвестиции ", но лично аз не виждам по сигурна инвестиция за средностатистическия българин от недвижим имот.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                          Много трудно би се намерила банка да финансира покупката на имота с кредит при обявената цена. Не е невъзможно, но много трудно.
                          Който е тръгнал да купува такъв имот с кредит от банка, без да е в състояния да покрие със собствени средства голяма част от цената - той си е жив заминал...

Коментар

Първоначално публикуван от svetlio111 Преглед на мнение
                            Без да претендирам, че съм много наясно с темата " инвестиции ", но лично аз не виждам по сигурна инвестиция за средностатистическия българин от недвижим имот.
                            Това виждане дали няма нещо общо с това, че продаваш недвижими имоти?
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Това май му е третия ник.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Това виждане дали няма нещо общо с това, че продаваш недвижими имоти?
                                продавам доста неща, освен имоти, но не виждам по сигурна инвестиция от тях за средностатистическият българин

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X