Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Под наем или на изплащане?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Под наем или на изплащане?

Значи надушва вятъра и си върти платната!

"Велосипедното поколение" са новите, яки и наперени "кончета"!

Каквато царевичка поискат, такава ще извадим на сергията!

П.С. davc, за чий са му три жилища?
    Успява ли да ги ползва пълноценно, примерно да преспива в трите за една нощ едновременно? Винаги съм се чудил, как може да имаш повече от една спалня, това си е мъка.. През час -два да ставш и да се местиш от една спалня в друга, за да може да ги ползваш...

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
      Не знам от къде ги гледате лихвите на кредитите, ама аз плащам по други таблици явно. Сключих договора на 11,6% преди 4 години, стигнах 13,6% и сега ми намалиха лихвата на 12,75%. Кредита ми е за 25 години и още 21 ще се чувствам безправен роб на банката. Тук държавата мисли за своите граждани и застава твърдо зад тях. Тя ни е баща щото ни е.а майката. Банките пък ... ни навеждат леко и услужливо ни подават вазелина. Живях 14 години под наем, но тогава поне се чувствах свободен.
      Всички мразим хазяите, касиера на входа, бирника и най-вече банката!

Само че банката е "двуличният Янус"!

Когато си вкараме парите в депозит " Зрели круши, падащи от дървото!", много обичаме да си прибираме лихвите!

Както се изказа Левон - "Банките не правят успеха, те го следват!"

Е тоя пич каза истината - банката си е едно нещо, което е с теб, когато не ти трябва и те напуска, когато ти трябва!

Как се нарича този тип поведение - незнам!

Абе знам.. Нарича се - eat or be eaten!
      Последно редактирано от Volk; 11-06-11, 19:33.

Коментар

Гова ГПР си е другото име на лихвите.Цената на парите.
        Ти като дойдеш при мене в магазина аз вземам ли такса разтваряне на каталозите или пък такса за това ,че ми плащаш парите.
        Не е луд този който яде баницата ,а този който я дава.
        Я всички вкупом да се откажат от услугите на банките да видим какво ще правят.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
          Гова ГПР си е другото име на лихвите.Цената на парите.
          Ти като дойдеш при мене в магазина аз вземам ли такса разтваряне на каталозите или пък такса за това ,че ми плащаш парите.
          Не е луд този който яде баницата ,а този който я дава.
          Зависи кой си!

Ако аз ти давам лиценз за бизнеса, освен разтварянето на каталозите безплатно, ще ми правиш и вятър със щраусови пера!

Защо мислите, че политиката е като магнит, при тия унижения, да се гледаш в колажи в 168 часа? И всеки втори да те псува?

Политиката дава власт, властта кара банките да танцуват, като балеринки, а техните клиенти са нещо като хранителна среда!

Много се отнесох, моля за извинение и да се върнем към темата!

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
            Това, като как да стане? Аз без Визата, за къде съм? Пак ли да мъкнеме куфарчета насам-натам.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
              "Велосипедното поколение" са новите, яки и наперени "кончета"! Каквато царевичка поискат, такава ще извадим на сергията!
              Точно тези "байкъри" знаят максимата, че до към 30-тата година трябва да си направил кариера. Разбираме - постигнал добро ниво в йерархията на своя бранш и съответстващите му доходи. По условие това са хора с раздвижено мислене и не се оставят само на единия "трудов" доход. Повечето работят по странични проекти, което им носи чисти пари в по големи от няколко заплати размери. Други играят сами или чрез брокери на борсите. Живели до 30-те под наем, стават финансово красиви и могат да си позволят да продължат под наем, заради мобилността, но вече са натрупали достатъчно начален ресурс, който или ще умножават още известно време за да купят без кредит, или кредитът далеч няма да бъде голяма сума.
              Ако някой ми предложи да се запозная с реалността - няма нужда, лично познавам десетина велосипедиста от точно този модел.
              JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Те за това става дума.Власт -политика-пари,пари прим.

Под наем дава свобода,на изплащане дава сигурност след 30 години ,че ще остане нещо за отрочето. Има ли смисъл?

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
                  Точно тези "байкъри" знаят максимата, че до към 30-тата година трябва да си направил кариера. Разбираме - постигнал добро ниво в йерархията на своя бранш и съответстващите му доходи. По условие това са хора с раздвижено мислене и не се оставят само на единия "трудов" доход. Повечето работят по странични проекти, което им носи чисти пари в по големи от няколко заплати размери. Други играят сами или чрез брокери на борсите. Живели до 30-те под наем, стават финансово красиви и могат да си позволят да продължат под наем, заради мобилността, но вече са натрупали достатъчно начален ресурс, който или ще умножават още известно време за да купят без кредит, или кредитът далеч няма да бъде голяма сума.
                  Ако някой ми предложи да се запозная с реалността - няма нужда, лично познавам десетина велосипедиста от точно този модел.
                  Какво трябва да се предложи на този таргет?

Коментар

Според мен има смисъл. Нали старите хора казват, че ако мъж не е построил една къща, какъв мъж е..., или нещо такова, цитирам по памет, без намерение да обидя несправилите се с тази задача.
                    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Според мен има смисъл. Нали старите хора казват, че ако мъж не е построил една къща, какъв мъж е..., или нещо такова, цитирам по памет, без намерение да обидя несправилите се с тази задача.
                      Нищо не си разбрал от въпроса ми!

Кажи какво искат "байкърите", когато се прибират у дома..

Тяхно ли да е жилището,какви да са кухнята, банята, спалнята, градинката и т.н...
                      Съседите, транспорта.. мнението на всеки "байкър" или запознат ще ми е много ценно!

Коментар

Какво трябва да се предложи на този таргет?
                        Сам човек не може да предложи нищо на таргета. Говорим за опртюнисти, които не биха се посвенили да наемат скапана панелка в младост 4, за де им е до "Бизнес парка". В следващият момент ще наемат апартамент във Варна, а в по-следващ в Брюксел, да речем. А за продаване на жилища, хм... трябва строителен холдинг, нефалирал.
                        JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Сам човек не може да предложи нищо на таргета. Говорим за опртюнисти, които не биха се посвенили да наемат скапана панелка в младост 4, за де им е до "Бизнес парка". В следващият момент ще наемат апартамент във Варна, а в по-следващ в Брюксел, да речем. А за продаване на жилища, хм... трябва строителен холдинг, нефалирал.
                          О.К., но в случая ползваш като пример Батман..

Реалоста е пълна с надъхани младежи, които теглят каруцата с висящият пред носа им морков за Брюксел или Сан Франциско, но плащат ден за ден разходите си....

Как да ги приберем?

Коментар

О.
                            Как да ги приберем?

И защо да ги прибираме? Племенника е в НАСА в Хюстън и няма проблем.

Коментар

Кажи какво искат "байкърите", когато се прибират у дома.. Тяхно ли да е жилището, кухнята, банята, спалнята, градинката и т.н...
                              Съседите, транспорта.. мнението на всеки "байкър" или запознат ще ми е много ценно!
                              Тези, които познавам работят не по-малко от 12 часа на ден. Прибират се да се изкъпят и преспят. Животът им тече активно между офисите. Хранят се навън, или поръчват нещо готово за вкъщи. Кухня почти не ползват. Гости не канят, така че холът не е място за социален живот - имат си Фейсбук. По-евтино е и после не чистят. В този смисъл и в тази част от живота си, дори не мислят за собственост. Но знаят добре, че с парите, които ще генерират, ако решат, ще купят когато поискат.
                              JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

О.К., но в случая ползваш като пример Батман..

Реалоста е пълна с надъхани младежи, които теглят каруцата с висящият пред носа им морков за Брюксел или Сан Франциско, но плащат ден за ден разходите си....

Как да ги приберем?
                                Не мисли как да ги прибереш. Или по-скоро ще успееш само с 15-20%. Ако си живял на вън ще го знаеш. Работиш един ден-плащаш си наема за една седмица и пълниш резервоара до горе, На следващия ден -пълниш хладилника до горе- ,а остатъка пращаш в България и родителите ти си плащат тока ,водата ,кабелната и интернета за цял месец. Абе под наем ,ама не в България,а когато се прибереш,няма да имаш проблем дали ще е под наем,дали на изплащане или просто ще си го купиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X