Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Das Haus - нашата къща

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Марто , и аз преди 3 години се сблъсках с проблем подобен на твоя. Преместих се в приземния етаж / да освободя етажа на децата / , който е вкопан около 10 см. Имаше влага ...Натиснете снимката за да я уголемите  Име:1.jpg Прегледи:0 Размер:70.9 КБ ID:7015307....Какво направих ...изкъртих всичко , дюшеме , сгур и стигнах до * някаква замаска * която явно не вършеше работа . Слагана е преди 50 години . Натиснете снимката за да я уголемите  Име:22.jpg Прегледи:0 Размер:76.1 КБ ID:7015308...Следва изолация , първо на пода - фибран 5 см , после на стените стеропор 2 см . Натиснете снимката за да я уголемите  Име:33.jpg Прегледи:0 Размер:70.4 КБ ID:7015309...и после замаска със скара . Сега тази стая ми е спална ...и няма влага . Поздрави и успех в въстановяването на къщата .... Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4.jpg
Прегледи:329
Размер:83.4 КБ
ID:7015310
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Основният проблем със стирпопра не е че "пие вода", а че сублимира и... изчезва безследно...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
        Марто , и аз преди 3 години се сблъсках с проблем подобен на твоя. Преместих се в приземния етаж / да освободя етажа на децата / , който е вкопан около 10 см. Имаше влага ..
        Имах влага в мазето и от там по цимента.
        Като копаха за канала, дръпнах един дренаж. Нещо към 1.6м сложих мембрана от стана на основата, едър чакъл на дъното и перфорирана тръба (май няма смисъл от нея) Отгоре направих циментова пътека до цокъла.. Края на дренажа е в шахтата и когато и да погледна капе вода от дренажа. Работи. , определено мазето е сухо.

Коментар

Зимата почти си замина и е време да се захващам пак за работа. Стига лежане , време е за кирка.
          Дълго обмислях дали да си купя някакъв бус за ремонта, но да поддържам нещо подобно ми се стори лудост.
          В крайна сметка след много мислене си поръчах ново ремарке Eduard 2615 (256x150cm) с макс тегло от 2700kg - 440кг собствено - (да мога да си карам материали).
          Бях си харесал 3116 (310x160) , но ми се стори много голямо (сигурно сгреших).
          Хубавото е , че мога да си го паркирам в гаража на блока и когато ми трябва го закачвам и тръгвам.
          Шкодичката може да дърпа само 1600кг , но ако имам нещо по-тежко винаги мога да взема бус от работа.
          Този Weekend ще купя бетонобъркачка и започвам с пода.
          Прикачени файлове
          Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
          Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
          Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

• Пламен Атанасов
            Пламен Атанасов коментира
            Редактиране на коментар
            С размера не си сбъркал , това е най универсалния вариант особено за влекача който имаш . Купи си хубава бъркалка , двойна . Бетонобъркачка не ти трябва , иска повече слугуване и по неудобно за работа .

• Гаврил Груев Хлътев
            Гаврил Груев Хлътев коментира
            Редактиране на коментар
            Това си иска кат.Е , нали?

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
            ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
            Редактиране на коментар
            Аз моето ремарке като го купи с размери 2,50 на 1,30 , установих , че много от строителнеите материали са с 3 метра дължина и съжалих, че не изчаках 1 месец за другото.

Да, ремаркето се дърпа с Е Категория. Има възможност при регистрация да се намали до 1600кг за да се дърпа с B (кола+ремарке с макс допустимо тегло 3500кг) или B96 (в Австрия се минава само еднодневен курс без изпит) до 4.250кг.
          Аз моята B+E категория я изкарах преди почти 20г и не бях теглил ремарке от изпита.
          Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
          Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
          Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

• Пламен Атанасов
            Пламен Атанасов коментира
            Редактиране на коментар
            Металната скара поставена така както е на снимката по напред , няма много ефект от нея. Ако ползваш скари ги повдигни малко , за да остане вътре в цимента а не под него. Може примерно с малки блокчета изрязани от фибран 2 см , или някакви подложки.

• Faca
            Faca коментира
            Редактиране на коментар
            Не са мои снимки това. Преди 20г правих с баща ми замаски на 100м² апартамент във Виена. Още тогава помня, че ми беше казал, че мрежата трябва да е повдигната. С него тогава ползвахме алуминиеви профили за майки и се получи идеално гладка повърхност, върху която редих ламинат.

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 28,243 в 08:27 на Вчера.

Зареждам...
        X