От: Отново за климатик-какъв
И аз това се чудя. Но е хубаво хората да знаят, че не е толкова страшно...човека е много устойчив хищник и при каквито условия го свикнеш от малък, при такива ще живее и ще си изгражда имунитета. Затова мисля че климатика не е проблем, освен разбира се ако няма някакви вродени дихателни проблеми.
Относно климатика, какъв да е...това което написах по горе е моето лично мнение, също и професионално.
За съжаление климатиците вече са такава ширпотреба, че направо се плаша какви извръщения се продават съвсем официално на пазара.
Аз лично се изненадах от теглото на климатиците, които монтирах вкъщи, но това е положението, вече се пести от всичко.
Затова уточних марката и какво да има вътре, защото това е важно, поне за мен.
Освен това, масово се продават инверторни машини, които техниците връзват електрически като конвенционална машина и инвертора беше до тук. Така че освен климатика и техника е важен....ама мнооого важен!
Първоначално публикуван от Ясен
Преглед на мнение
Относно климатика, какъв да е...това което написах по горе е моето лично мнение, също и професионално.
За съжаление климатиците вече са такава ширпотреба, че направо се плаша какви извръщения се продават съвсем официално на пазара.
Аз лично се изненадах от теглото на климатиците, които монтирах вкъщи, но това е положението, вече се пести от всичко.
Затова уточних марката и какво да има вътре, защото това е важно, поне за мен.
Освен това, масово се продават инверторни машини, които техниците връзват електрически като конвенционална машина и инвертора беше до тук. Така че освен климатика и техника е важен....ама мнооого важен!
Коментар