Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Термостат за хладилник
Свий
X
-
От: Термостат за хладилник
Я го знам че не е хубаво и жокер ми не требе. Ама такова имах когато разкопаха кабела покрай строежа на метрото. От друга страна не е и фатално - има си термозащита, а за няколко секунди даже и с пълната мощност на генераторчето няма как да направи беля. Ако не беше тръгнал е ясно че щях да го спра.
По-натам го пробвах с Хонда ЕУ20и в ниския режим - все едно си е включен в контакта. Хондата само си променя леко тембъра, даже обороти не вдига. От което пък си правя извода че максималният ток е мнооого под 9 ампера и е за много кратко.
Коментар
-
Тази тема ми хареса, за да не пускам нова ( че ще е сходна ).
Понеже седмицата ми започна "щастливо", явно ще ми въви до края......но въпроса е :
Хладилник който отпред има нещо между горната врата (фризера) и долната (плюсовата) и това нещо грее, не е вряло, но отива към 60гр на ръка тест.к'во е това.
Еднокомпресорен, саморазмразяващ се в плюсовата част, с принудително охлаждане на кондензатора, на 20години служба0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Аз да кажа че хладилника си бачка безпроблем,чичирич изкара почерпкаGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от валкиса Преглед на мнение.... усигори....
Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеАз да кажа че хладилника си бачка безпроблем0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Това което ни липсва ни кара да мечтаем.
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениене млъква последните 4 часа....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар