Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти от Лидл
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Някой знае ли за какво служат тези три лидълски джажи https://www.lidl.ro/ro/p/primavara-i...satelit/p34414 ? Първата с тези резби отстани ми прилича на някакъв тестер за кабелна телевизия.
-
Някой отнесе ли от лопатите с Т-образната дръжка? Аз вчера минах и като видях колко е масивна отнесох една. Взех си и държач за инструменти да си закача някой от нещата,които се търкалят из багажника - брадвичка, трион и др.
Остави коментар:
-
А някой пробвал ли е пневматичния дремел на парксайд? Вчера си купиФ такъв от промоцията.
-
Става най-вече за бургии, отвертки и други шилки.
Заточване на ножове с машина тип шмиргел.....само за нещо много грубо и неотговорно.
Ако ножът ти е от дамаска стомана, само човек, който знае как се заточва!
ПП Имам такава машинка от доста време и я намирам за полезна.
-
Гледах го въпросното точило на шатрова разпродажба , на половин цена(25лв.). Но се отказах като му видях размерите,верно играчка. Виждал съм и такова Гюде в Кауфланд,цената беше около 50.
Остави коментар:
-
Някой има ли наблюдения за станцията за заточване? https://www.lidl-service.com/cps/rde...0PSS%2065%20B1
Иначе казано, кухненски нож от дамаска стомана след заточване с нея ще бръсне ли отново?
Остави коментар:
-
Просто си направете при стругар нови шайби с размера за износени стандартни дискове за ъглошлайф.
Остави коментар:
-
Такива карбидни имам лидълски,режат много добре дърво и пластмаса. Диамантени преди съм виждал на Bosch, но нещо сега не ги откривам никъде.
Остави коментар:
-
Остави коментар:
-
Лидълските дискчета режат добре,купих две кутии и половината ги опуках, рязах CD и UD профили. Ако пуснат скоро ще се запася повечко. За този размер 76Х 10мм. има ли консуматив диамантинка за фаянс?
Остави коментар:
-
-
Аз за това си взех 2 кутийки от Лидл, та за сега имам. 76мм диаметър с отвор 10мм. те са за големи обороти. Мисля, че на Дремел имаше някакви.
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: