Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инструменти от Лидл

Да се ползва телефон вместо радио е наказание.
    Тия ПМРи лидълците са ги изшлякали на цената на Cobra, което няма как да го приема сериозно.
    Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      И да има покритие е доста по-удобно да използваш радиостанцията, отколкото GSM. Особено пък, ако искаш да контактуваш с повече от 1 човек едновременно.
      Ъъъ
      С тия от плод и зеленчук обикновено се чува : Иване ржжжжщхшшшшш ннгоощщщщ шшшшшшш ляво

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Ъъъ
        С тия от плод и зеленчук обикновено се чува : Иване ржжжжщхшшшшш ннгоощщщщ шшшшшшш ляво

Пробвал ли си ги? Имам ТСМ/нещо като Лидълските/ и работят много прилично.
        Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

То хубаво в гората, ама ако гората е от двете страни на 1 хълм...ко правим?На каква честота работят тия уоки токита?
          JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
          Тел: +359 887 847261

Коментар

Първоначално публикуван от andreiS40 Преглед на мнение
            Малкият 10.8 волтов винтоверт, вече е пускан през февруари 2017г. /тогавва закупих моят/ и през февруари 2018г. Сега са ,,оптимизирали" батериите, демек променили, за да нямат съвместимост, между акумулаторните батерии за PBSA 12 B1/В2 и PBSA 12 С2.
            Тоест - новият винтоверт, отново е с четки, и като забава, различна по монтаже стандарт батерия ? Така ли ?
            Ами да си ги врът в ...ът
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
              Пробвал ли си ги? Имам ТСМ/нещо като Лидълските/ и работят много прилично.
              Конкретно лидълските не.
              Всички такива обаче които съм пробвал дават точно такава чуваемост
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Старите Лидълски ги ползваме в гората вече 6 или 7 години.Чуват се добре до максимум километър.Батериите държат доста.Не са водоустойчиви и след един лов в проливен дъжд едната загуби говор и картина изкарвайки деня полунаводнена в джоба на дъждоврана, но след разглабяне и основно подсушаване и почистване пак е в играта.Та за 22лв. к-та са супер.Ама при новата цена по добре за още малко пари две UV5R!
                Николай Папазов

Коментар

Явно за тази завишена цена са водонепроницаеми
                  JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
                  Тел: +359 887 847261

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                    Тоест - новият винтоверт, отново е с четки, и като забава, различна по монтаже стандарт батерия ? Така ли ?
                    Точно така, на верта не става никоя батерия, а неговата става само на ножицата. То си има начин за преработка https://www.youtube.com/watch?v=u2JztcNLGXA с макетното ножче, но не знам дали остава гаранцията.

Коментар

Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
                      Появиха се и при нас уокитата, ама егати и напомпаната цена https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=20558 .

Тези радиостанции, имат ли нужда от някаква настройка на честоти или са годни за вкарване в употреба веднага? Някой има ли опит? Ясно е, че са играчка, но все пак...
                      https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение

Днес купих винтоверта, ноне за мен, а за един съсед. Колебаех се дали и аз да не купя, но четвърти винтоверт, ми идва много. Иначе, изглежда доста функционален и удобен. Патронникът се сваля, може да се ползва и само, като акумулаторна отвертка /при това ще е доста мощен, като за отвертка/.
                        На човека му предстоят ремонти и ще каже мнение. По техническа спецификация, новият 10.8 волтов винтоверт е сериозен ъпгрейд на предшественика си PBSA 12 B1/В2. Особено що се касае до батерията и модулният патронник. Следва да се каже, че този новият винтоверт, който днес го пуснаха е по-евтин от PBSA 12 B1/В2 с 10 кинта. Иначе, да, батерията на новия винтоверт е РАЗЛИЧНА, в симсъл не може да се сложи на по-старата версия PBSA 12 B1/В2 .
                        Честно казано, ако не бях купил 2 броя допълнителни батерии за моя малък винтоверт, сигурно щях да купя и този. Въпросът е, че батерията е различна, само една е в комплекта, а това не е удобно. Налага се да се купува и резервна батерия. Пък аз си имам доволно винтоверти. Специално с този винтоверт, не мисля, че са се изложили. С моя
                        PBSA 12 B1/В2 , безпроблемно дупча винкели от простор за тераса и парапет на тераса.
                        https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Първоначално публикуван от andreiS40 Преглед на мнение
                          Тези радиостанции, имат ли нужда от някаква настройка на честоти или са годни за вкарване в употреба веднага? Някой има ли опит? Ясно е, че са играчка, но все пак...
                          Избираш един от осемте канала и на двете и си говориш,вече ако искаш да не те подслушват е по-дълго.
                          Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                          Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                          Враца

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
                            Избираш един от осемте канала и на двете и си говориш,вече ако искаш да не те подслушват е по-дълго.
                            Ако не искаш да не те подслушват е мноооого по-дълго (и скъпо).

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              Ъъъ

Аз съм казал "радиостанция", а не нещо друго ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнение
                                Ако не искаш да не те подслушват е мноооого по-дълго (и скъпо).
                                Технически е абсурд да не те подслушват. Въпроса е да не разберат какво подслушват

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X