Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инструменти от Лидл

На мене ми прави мизерии импактът с малките батерии, говоря за големи амовинтове 8Х200. Мине ли зарядът под половината, почва да се изключва както при претоварване. Тука във форума имаше още едно такова оплакване, не ми се рови назад. С 3 Ah си работи до пълен разряд като хората. В куфара се хващат само малките батерии.

Коментар

Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
      На мене ми прави мизерии импактът с малките батерии, говоря за големи амовинтове 8Х200. Мине ли зарядът под половината, почва да се изключва както при претоварване. Тука във форума имаше още едно такова оплакване, не ми се рови назад. С 3 Ah си работи до пълен разряд като хората. В куфара се хващат само малките батерии.
      Последните две седмици спуквам от работа два импакта и един винтоверт, всичко накачено на колан на кръста.На единия девалт има кръстат накрайник за винтове ,на другия лидълския глух ключ 10 ММ.болтове, всичко го въртя в метални греди 100х100х4 или 12 ММ са колоните.На ден отиват около 1000 винта грубо,немога да смогна да зареждам,вчера пак купувах ....та проблем със лидълския няма със 2 амперчасовата батерия.Тройката стои на флекса,колегите режат шпилки ф8 на 6.5 метра височина,за тая работа и със двойките флекса върши работа.
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Още немога да редактирам пост,лидълския импакт и не само,не го бърка дали винта е 200 или 2000 ММ дълъг,той като достигне граничната стойност на усилие и започва да набива радиално, при мен ако го напъна,къса главите на стоманени закалени болтове ф6 и ф8
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Явно съм уцелил някаква куца бройка импакт, но не става да го рекламирам, трябва да си нося трупчета, винтове и полуразредена батерия за демонстрация. От серията Х20 купувам една или две батерии 4Ah и после пасувам, ще чакам безчетковите модели и батериите за тях.
          Не ми се ровеше ама изрових мнението за 2Ah батерията https://www.offroad-bulgaria.com/sho...180065&page=89 ,нека колегата да обясни как точно кляка . Аз съм обяснил точно при какви условия почват мизериите.
          Последно редактирано от mitko 53; 08-06-18, 21:04.

Коментар

Явно съм уцелил някаква куца бройка импакт, но не става да го рекламирам, трябва да си нося трупчета, винтове и полуразредена батерия за демонстрация. От серията Х20 купувам една или две батерии 4Ah и после пасувам, ще чакам безчетковите модели и батериите за тях.
            Не ми се ровеше ама изрових мнението за 2Ah батерията https://www.offroad-bulgaria.com/sho...180065&page=89 ,нека колегата да обясни как точно кляка . Аз съм обяснил точно при какви условия почват мизериите.
            Днеска си правих експеримент след написаното,навивах винтове докато не умря 2 амперчасовата батерия,никакъв признак за това което споменаваш.

Дразнещо ми дойде това че за да свети диода трябва да държиш спусъка леко.На девалтите гасне след 20-30 сек.Много важно когато работиш в тъмно помещение цял ден,правим ел.инсталацията и още няма ток,а стаите са безброй,няма прозорци....

Днес попадам на стоманени греди които със самопробивни винтове не се дупчат,или ако захапе,лидълския импакт ги къса в главите.Затова пробивам с кобалтово свредло и после със самопробивно.Две батерии по 2 амперчаса прекарах и довърших със 3 амперчаса,никаква разлика не усетих.

Чудя се дали да вземам 4 амперчаса батерии.Флекса напоследък го ползваме често,днес рязахме двайсетина конзоли за гипсокартон пластмаса,ми много полезен инструмент.

Спира ме това че отглеждаме 20-на девалтски батерии по 5 амперчаса,а бодитата на макита и девалт са евтини.

Между впрочем,това е най-добрият магнитен адаптер който съм намирал досега.На девалт не е лош,но този е номер едно.При дистрибуторите на макита е от порядъка на 4-5 лв.с ддс
            А съм пробвал какви ли не.

Последно редактирано от Roninn; 08-06-18, 22:38.

Коментар

При мен става въпрос не за импакта, а за ударния винтоверт. При него, повече ми харесва как работи с голямата батерия, отделно при замерване на волтажа под товар, при напълно заредени до 20.8-9V 2Ah и 3Ah батерии, волтажа на два-амперовата пада на малко над 19V, докато при голямата, едва успявам да го накарам да мръдне. Все пак товара е разпределен между повече елементи и това е напълно логично. Разликата в работата му, в началото може и да не е ЧАК толкова осезаема, но при повече бачкане с 3Ah-ровата, получавам хем повече капацитет, хем верта се представя супер, до последно.

Коментар

Притежавам акумулаторен пробивен винтоверт PABS 20-Li B2 в комплект с батерия PABS 20-Li B2-1 2Ah и зарядно устройство PABS 20-Li B2-2. Моля за информация 4Ah батерия PAP 20 A3 от серията Parkside X20V Team, която ще е налична от 14юни в Lidl, дали може да работи (да се постави) на този модел винтоверт и дали може да се зарежда коректно от зарядното PABS 20-Li B2-2, имащо следните параметри: вход- номинална консумация 65W; изход-номинално напрежение 21,5V; номинален ток 2,3A.

Коментар

Явно проблемът е в моят импакт, с перфораторчето никога не ми е изключвало с 2 амперчасовата, въпреки че съм го ползвал и като винтоверт. За ъглошлафа 4 амперчасовата предполагам ще е най- добре, с тройката също изключва при по- силен натиск или леко заклещване.

Коментар

Излезе в немския лидл видеоклипчето за новите Performance машинки и завършва, както обикновено с " и разбира се с три години гаранция". Тука някой не е час,защото и в двете упътвания пише 5 години гаранция от датата на покупката.

Коментар

Всъщност, как стои въпроса с гаранцията на Performance, закупен от Lidl.de?

Коментар

Каква е тази 4 амперчасова акумулаторна батерия на Парксайд? В четвъртъ, 14 юни 2018г. пускат 3 амперчасова батерия. Така поне прочетох в онлайн каталога на Лидл Българкя.
                        https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Нещо си недочел https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=12075
                          Ford Maverick II 2.3 XLT
                          Ford Mondeo MK5

Коментар

Пусни линк към клипа

Коментар

Първоначално публикуван от Medara Преглед на мнение
                              Пусни линк към клипа
                              Няма как да го кача, от тука https://www.lidl.de/de/parkside-perf...rigPageSize=36 отвори клипа, там където е produkt video.
                              В Белгия си има лого за 5 годишна гаранция https://www.lidl-shop.be/nl-BE/PARKS...12V/p100227921 .

Коментар

Първоначално публикуван от stohrsto Преглед на мнение
                                Притежавам акумулаторен пробивен винтоверт PABS 20-Li B2 в комплект с батерия PABS 20-Li B2-1 2Ah и зарядно устройство PABS 20-Li B2-2. Моля за информация 4Ah батерия PAP 20 A3 от серията Parkside X20V Team, която ще е налична от 14юни в Lidl, дали може да работи (да се постави) на този модел винтоверт и дали може да се зарежда коректно от зарядното PABS 20-Li B2-2, имащо следните параметри: вход- номинална консумация 65W; изход-номинално напрежение 21,5V; номинален ток 2,3A.
                                При зареждане на 3Ah батерия със зарядно PLG 20A1 нямам проблеми, но зарежа средно около 110 минути, правил съм две засечки. За 4Ah предполагам също няма да има проблеми, но зареждането сигурно ще отиде към 150 минути. То добре е човек да има зарядното PLG 20A2, 85W, но не се продава отделно, върви в комплект с ъглошлайфа или гайковерта.
                                PABS 20- LI B2 не бяха ли с предната генерация батерии? За тях не знам става ли Х20. Тука има колеги където имат перфораторчета и винтоверти от двете серии,да споделят дали са заменяеми.
                                Последно редактирано от mitko 53; 09-06-18, 22:03.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X