Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къщата - как си отворих работа за 100 години напред." Направи си сам".

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Къщата - как си отворих работа за 100 години напред." Направи си сам".

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
    ... Мечтата ми е да спечеля от тотото ( въпреки, че не пускам тото ) да направя ваканционно селище ...
    На акъла на който съм сега, и аз си мисля ако спечеля от тото да инвестирам парите в раставрация на стари къщи, просто така, да останат за бъдъщето. Ама и аз не пускам тото

Коментар

Евала Жоре направо нямам думи!

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Симеонов Преглед на мнение
        Евала Жоре направо нямам думи!
        Стараем се, но има какво още да се иска. Сега се чудя да ли да не участвам в конкурсите на “Къща и градина“ , ама ще участвам само с градина, че с къщата в този живот няма да се преборя

Коментар

По голямата част от езерцето е на лице. Остана пипкавата работа, но ще ми трябва доста време

И докато си почивам, се заех да дам ново лице на бараката за инструменти. Лицето е готово, сега остана задницата

Коментар

Ремонтите продължават. В последните 3 седмици обект на заигравка стана една стая двайсетина квадрата, която глътна толкова пари, че се изумих , но в крайна сметка претърпя пълна промяна.
            Започна се с къртене на старият под от талашит.

След това поставяне на скара и отливане на бетон. Сега се надявам да спра нашествието на не желани гадини.

Едва изтраях да стегне, за да влезна и да започна тавана. Тавана с главно Т, който ми скъси живота с 20 години, но за това съм си виновен сам. Използвах дървена конструкция за новата визия.

Част от ламперията е положена.

Тука е момента да вметна, че съм безкрайно доволен от такера с който се снабдих. Не ми се мисли какво щеше да бъде с чука.

Положих 2 см. фибран, сложих и няколко парченца ламинат над него и в крайна сметка се получи новата бална зала на дъщеря ми

Между другото докато си почивам се снабдих със 70 квадрата червен пясъчник от Кирчево. Кога ще му дойде реда нямам представа.

Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 23-09-11, 08:29.

Коментар

Ейй туй мерака е голямо нещо бреййй. Браво!! Пък за каманите не се притеснявай! То в заглавието си дал отговора!!
              Най-добре е да имаш богати приятели!!!
              Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

[QUOTE=Жоро Витлиемоф;1627552]

Тука е момента да вметна, че съм безкрайно доволен от такера с който се снабдих. Не ми се мисли какво щеше да бъде с чука.

А какъв такер си купи?Гледах, но нещо не успях за си харесам някой.Че на мен ми предстои подобно упражнение и искам да съм подготвен.
                Ако не е уместно в темата -моля на ЛС.
                Иначе тавана с чупката много ми хареса.Поздравления!

Коментар

Купих такера втора употреба от Англия. Момчето което ми го продаде има още един. Цената беше 200 лв. Ако имаш интерес ще те свържа с него и се разбирайте.

Ето това е в продажба в момента.

Коментар

...човече ти правиш райско кътче.Страшно се радвам когато гледам подобни проекти на фона на всичко останало около нас.Респект към труда ти и сили и финансова издръжливост ти желая!
                    HUSGVARNA 630 SMR
                    PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                      ...човече ти правиш райско кътче.Страшно се радвам когато гледам подобни проекти на фона на всичко останало около нас.Респект към труда ти и сили и финансова издръжливост ти желая!
                      Благодаря. Ще са ми нужни всичките пожелания . А Бяла Слатина не е толкова далеч може да ми спретнеш едно гости

Коментар

Жоре страхотен си. И аз съм на тая тема като твойта но съм къде къде по назад /на груб строеж съм/. Но гледам идейки от тебе и от списания. Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнение
                          Жоре страхотен си. И аз съм на тая тема като твойта но съм къде къде по назад /на груб строеж съм/. Но гледам идейки от тебе и от списания. Успех.
                          Не знам човек, но по добре и аз да бях на груб строеж. Достигнах и аз до заключението, до което са стигнали много хора - по добре да се гради ново, от колкото да се кърпи старото ! Сега обаче ми се е забил един трън и ще го извадя едва когато пусна новата ми тема. След малко ще дам линк към нея тук.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                            След малко ще дам линк към нея тук.
                            Ето за това става дума. http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=127033

Коментар

Кво стана с тази къща?
                              Интересна тема в снимки, пък никой нищо не пуска в нея.
                              Стратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.

Коментар

Първоначално публикуван от petpet75 Преглед на мнение
                                Кво стана с тази къща?
                                Интересна тема в снимки, пък никой нищо не пуска в нея.
                                Да. Доста време измина, много неща в скромният ми живот се промениха, в съчетание с излизане в чужбина за известно време, се получава ето това - Темата ми загина.
                                Сега с нови сили ще се опитам да се завърна. Новият проект е ...... Кучешко ваканционно селище. заради тези гадинки които ще пусна след малко, ще си отворя много работа. Имам съществуващи клетки за тях, но това което ще ви покажа след малко, много ми допадна.

Прекрасни животни. Нямате ни най малка представа какво е да застанеш между тях и да си част от тази глутница.
                                А това ме заплени тотално. Скоро започвам изграждането на 15 такива къщички.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X