Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къщата - как си отворих работа за 100 години напред." Направи си сам".

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Къщата - как си отворих работа за 100 години напред." Направи си сам".

Ето че напредвам с подготовката за беседката. Нямам идея да ли ще уловите замисъла, но въпреки това ще ви я покажа.Това са ъглите .

Поради правоъгълната форма, между два от ъглите, на широката част на беседката ще бъде сложена тази част.

Така ще изглежда една от страните . Естествено разстоянието ще е по голямо.

А това са дървените скари в долната част, за които става въпрос в предните постове.

Коментар

Леле леле Жорка!!!
      Къщичката наистина се е получила страхотно!
      Поздравления!
      Явно ти се удават тия работи.То като гледам и беседката напредва,
      та да видим там как ще ни изненадаш!
      [url]http://www.offroad-band.com/[/url]

Коментар

Първоначално публикуван от 100U Преглед на мнение
        Леле леле Жорка!!!
        Къщичката наистина се е получила страхотно!
        Поздравления!
        Явно ти се удават тия работи.То като гледам и беседката напредва,
        та да видим там как ще ни изненадаш!
        Да ти кажа как действам.
        Получавам видение и започвам. Ако започна да мисля какво да направя, как да го направя, ама ще ми стигнат ли парите, няма да се получи нищо. Започвам и нещата си идват на място по време на действие . Както е написал komisar - абе късметлия съм.

Коментар

Ето някоя снимка на добичетата които отглеждам. Реших твърдо стопанските постройки да бъдат преработени и да направя кучкарник. Така хем ще имам пазачи, хем те сами ще си изкарват прехраната. Инвестирах в истински кучета, смятам че не съм сбъркал.

Ето и немците

Ако на някой му се намират кучета за продан, да се обажда. Приютът е отворен

Коментар

Колега туй първото е вълк бре. Вземи си и един териер, какъвто и да било (бул, стардфоршир, фокс). Аз имам Джак ръсел и съм очарован от характера и работните качества. Имал съм два немеца преди това през годините, но териера си е друга бира.
            Успех
            Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Не съм запознат с породите, но от това което ми отвори гугъл видях, че твърдокосместите фокс териери са направени все едно от талаш . За сега се отдавам на вълците

Коментар

Ей това, ти си гледал къдравите:
                http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...ed=0CD8Q9QEwBw
                Джак ръсела е същия ама по нисък.
                Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

И понеже много съм слушал, Трифон- Зарезан ми донесе за къщичката ето тази камина на Герканд.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                    И понеже много съм слушал, Трифон- Зарезан ми донесе за къщичката ето тази камина на Герканд.
                    Честито Жоре!
                    Кога я взе,пък и вече в действие!
                    Виждам,че и Юта се чувства добре в мъжката компания.
                    Поздрави

Коментар

• От: Къщата - как си отворих работа за 100 години напред." Направи си сам".

Здравей колега. От това което си направил до сега виждам,че имаш поглед,сърце и ръце. Някъде в началото на темата спомена за пръскана мазилка, но тя е доста грапава бързо се замърсява и трудно се поддържа. Лично аз съм за минералната мазилка /влачена, драскана/ като при нея имаш възможност да си поиграеш с цветовете. Нас българите за работа не ни търси, но за съвети винаги, за това ето още един от мен. Каквато и мазилка да решиш да направиш задължително запечатай старата с грунд. Успех в начинанието и не забравяй да си почиваш, че тя работата край няма.
                      ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                      ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                      0896 846 246

Коментар

Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
                        Здравей колега. От това което си направил до сега виждам,че имаш поглед,сърце и ръце. Някъде в началото на темата спомена за пръскана мазилка, но тя е доста грапава бързо се замърсява и трудно се поддържа. Лично аз съм за минералната мазилка /влачена, драскана/ като при нея имаш възможност да си поиграеш с цветовете. Нас българите за работа не ни търси, но за съвети винаги, за това ето още един от мен. Каквато и мазилка да решиш да направиш задължително запечатай старата с грунд. Успех в начинанието и не забравяй да си почиваш, че тя работата край няма.
                        Ето че научих още едно полезно нещо. Благодаря.

Стояне, Юта се чувства перфектно. Сега търся още една женска. Иначе вчера се сдобих с още една такава камина, но няма да и пускам снимки, че Ренди много завижда. Да не му стане нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                          Ето че научих още едно полезно нещо. Благодаря.

Стояне, Юта се чувства перфектно. Сега търся още една женска. Иначе вчера се сдобих с още една такава камина, но няма да и пускам снимки, че Ренди много завижда. Да не му стане нещо
                          Наистина пръсканата става на г...з. Тя се използва само от некадърни майстори направили криви стени.

Коментар

Ми щом си решил значи е въпрос на време да я откриеш.
                            От мен успех и ще чакам да я видя.
                            :-)

Коментар

Само да не си помислите, че ми е минал меракът .
                              Действам, но бавно и славно . Наред с проектът за беседката стартира и проект “ Музея “ . След дълго събиране на стари вещи, дойде време и за подреждането им.
                              Ето какво сътворих в старият хамбар , който се ползваше преди много години за зърно.
                              Предварително се извинявам за качеството на снимките. Снимано е с телефон.

Ето и няколко детайлни снимки.

До няколко дена ще завърша и беседката и ще пусна снимки и от нея. За сега толкова от мен

Коментар

Поздравления за положения труд!
                                Чакам с нетърпение продължението!
                                0осем9осем7шест0осем7едно
                                Миро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X