Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Иде зима, с какво ще се топлим?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Иде зима, с какво ще се топлим?

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    И кво? Часове наред в краката не се движи кръв ли?

Има единствено клапи, дето подпомагат циркулацията когато ходиш или изобщо се движиш. Циркулация си има винаги, докато има "спазми" на един друг мускул - сърдечния.
    Ето кой е бягал от часовете по биология в 6 ти клас!

Разкажи как налягането на сърдечният мускул прекарва кръвта през капилярите и после отново възвръща "силата" си!

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
      Абе не лежи на това нали си у градо
      Старо, ти приготви ли дърва за зимата? Питам, понеже знам, че и ти си като мене дивак и обичаш огъня. А и щото обичаш обстановката да е максимално близка до бойната.
      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
        Ето кой е бягал от часовете по биология в 6 ти клас!

Разкажи как налягането на сърдечният мускул прекарва кръвта през капилярите и после отново възвръща "силата" си!
        Снимай ми страницата в учебника, на която пише това, което което каза по-горе, и ще се съглася.

А по биология имам 6 - една от малкото шестици в дипломата ми. Бягането от час нямаше как да се случи просто. Още беше времето на 3-те неизвинени и намаляване на "поведението" - чудо невиждано в момента. Пък и даскалката беше добра, ама цербер.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Снимай ми страницата в учебника, на която пише това, което което каза по-горе, и ще се съглася.
          Няма нужда да ти го снимам..

Може отговора да ти виси на врата!

Нарича се "Разпятие" и смъртта настъпва заради спирането на кръвотока!

Както казах, още древните римляни са го знаели и затова е било най-жестокото наказание - горе долу за два дни си отиваш, въпреки че сърцето бие яко, ама вените са се съсирили вече..

Гадничко, таман за Лека нощ!

Коментар

Няма нужда да ти го снимам..

Може отговора да ти виси на врата!

Нарича се "Разпятие" и смъртта настъпва заради спирането на кръвотока!

Както казах, още древните римляни са го знаели и затова е било най-жестокото наказание - горе долу за два дни си отиваш, въпреки че сърцето бие яко, ама вените са се съсирили вече..

Гадничко, таман за Лека нощ!
            Е, да сравняваш разпятието с опването пред телевизора е малко....

Пък и няма нужда. Пребит като куче и опнат за 2 дни без храна, вода и прочие, и без друго ще си идеш.

Чакам страницата, пък ще черпя биричка, ако не съм прав.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Опитай да се провесиш за краката и разкажи как се справя сърцето!

Коментар

Опитай да се провесиш за краката и разкажи как се справя сърцето!
                Говорим за естествени пози от ежедневието, като дълго седене на стол или опване пред телевизора.

Нито разпятието, нито провесването за краката са такива. А и при двете се издържа достатъчно време, за което, ако няма циркулация на кръв, така или иначе ще има лоши последици много преди 2-та дни.

Забележи че говоря за липса на циркулация, а не за намалена такава. А че сърцето се чувства най-добре по време на ходене например - за това няма да ме хванеш да споря. На преживелите инфаркт това е едно от малкото препоръчителни физически натоварвания, защото при правилното темпо не натоварва, а помага на сърцето, точно заради клапичките по вените, пускащи кръв само в едната посока, което, комбинирано с ритмичното стягане и отпускане на мускулите около тях, действа като помпа. При това тия клапички ги има напълно развити и действащи с пълна сила най-вече в краката. В ръцете са закърнели, откак сме решили че 2 крака са ни достатъчни за ходене.

Коментар

След като оспамихте темата за отоплението с медицински разсъждения, да се включа и аз.
                  Защо бягате от цепенето на дърва. Това занимание, освен че прави отоплението по-евтино, има и редица други предимства:
                  Натоварва равномерно всички мускули. Подпомага кръвоснабдяването по гръбначния стълб, простата и др. жлези, отговорни за производството на тестостерон. Увеличава либидото, еректилната функция и намалява еректилната дисфункция.
                  Това, при мъжете.
                  При жените е още по-полезно. Цепенето на дърва ги изморява и уплътнява времето. И нямат време да мислят глупости.
                  Или, обобщено: Отоплението на твърдо гориво = първата стъпка към щастието..
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                    След като оспамихте темата за отоплението с медицински разсъждения, да се включа и аз.
                    Защо бягате от цепенето на дърва. Това занимание, освен че прави отоплението по-евтино, има и редица други предимства:
                    Натоварва равномерно всички мускули. Подпомага кръвоснабдяването по гръбначния стълб, простата и др. жлези, отговорни за производството на тестостерон. Увеличава либидото, еректилната функция и намалява еректилната дисфункция.
                    Това, при мъжете.
                    При жените е още по-полезно. Цепенето на дърва ги изморява и уплътнява времето. И нямат време да мислят глупости.
                    Нямам против, ма като съм в тъп блок на 9-я етаж, дали във входа или в нас, ако тръгна да цепя, някой ше викне полиция.

Коментар

За блок наистина не става. То няма и къде да се складират. А пък ако спре асансьора, с дърва до 9ия етаж, мали-й.
                      Но за къща съм го смятал всякак, и по-евтин начин от дървата няма.
                      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                      0887770735

Коментар

Дървата освен цепене се нуждаят преди това от закупуване..

Тук най-важният фактор е близостта до гората и близостта с горския!

Има ли ги двата фактора - друго ти не требе!

Траял, много съм съгласен с теб за полезността за физиката, но ме мъчи само детайла за простатата..

Доколкото знам, състоянието и се изследва с пръст, така че мен не ме брой в групата на мераклиите!

Коментар

Траял, много съм съгласен с теб за полезността за физиката, но ме мъчи само детайла за простатата..

Доколкото знам, състоянието и се изследва с пръст, така че мен не ме брой в групата на мераклиите!
                          Абе то по-добре с пръст, че може и с кво ли не.
                          А, относно закупуването, съвсем сериозно, откакто съм в къща съм смятал всякакви варианти. И не виждам алтернатива на дървата.
                          0887770735

Коментар

Абе то по-добре с пръст, че може и с кво ли не.
                            А, относно закупуването, съвсем сериозно, откакто съм в къща съм смятал всякакви варианти. И не виждам алтернатива на дървата.
                            Ще стигнеш до извода, че живота всъщност е много лек!

Ако не се връзваш на застрахователните компании и на промоциите на " Дрън-дрън маркет", една цепеница с жар ти дава пълноценен живот, за секс да не говорим...

Къде отиват тук разни фреонови инсталации..

Надявам се че знаете, че "фреон" е търговска марка на Дюпон ?

Коментар

Това, при мъжете.
                              Другарки и другари, дами и господа, дръжте осевата линия на темата...
                              Достатъчно е актуална при 6 градуса тук тази сутрин.
                              Ще взема да обърша ненужното/медицинския аспект/, ще се загуби нишката на темата и тя ще стане осакатена и ненужна, а е полезна и подсказваща, как да избутаме и тази зима, без сатър зад врата.

Коментар

Доста се понаписа за цепениците. В Бистрица имам камина. За един месец постоянна работа изгори два кубика. За същото време опуши стени и тавани, вмириса цялата къща и сериозно разклати доверието ми в най-еФтиното отопление. Повече никога няма да я запаля!
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X