Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Направо станаха смешни с тези кашони и хладилници.
    Аз не съм гледал, но шурея разправя как се хилил като гледал как по босфор ТВ дават как пристигнали ваксините в Пловдив. Как мисирката коментира стъпка по стъпка свалянето на кашона от буса на Леки и го слагат на "специална" количка, на която хамалите и викат платформа...
    А бойко се издъни за последен път-мислел, че били вкарали камион ЗиЛ в РЗИто, пък то се оказало хладилник...
    Лошото е, че той навярно не усеща това си действие като издънка.

Няма ли край Господи?..
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Даниел Чобанов
      Даниел Чобанов коментира
      Редактиране на коментар
      Коле като те поканят производителите и вносителите на торове и препарати на безплатен банкет смешно ли е

• Кольо
      Кольо коментира
      Редактиране на коментар
      Не са ме канили досега.
      Даже нещо повече-искат да ме съдят и да ми запорират сметките, ама е за друг разговор.

• Ясен
      Ясен коментира
      Редактиране на коментар
      Абееее, сега може да искат да те съдят, ама после може да им дойде друг акъл.

То микробус на "Леки" ОК ама аз видях в какъв конвой минаха по Тракия, 5 буркана отпреде и 5 отзаде, посредата "Леки"

Друг е въпроса трябваше ли да се харчат парите на данъкоплатеца за такъв конвой на НСО?
    Land Rover Discovery II, V8 4.0
    VW Golf VI variant
    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Добре де и камиони ли трябваше да купят?На Американците също беше избран най лъскавия камион на извесна спедиторска фирма и полиция не липсваше.
      Що само при нас е смешно?
      Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

• santaclash
        santaclash коментира
        Редактиране на коментар
        Въобще не е сигурно. Ако за утре ти трябва хладилна кола София-Варна, ще се видиш в приключение. Може и да няма. Т.е. при куриерите гаранция няма да има. А колите, които карат месо и мляко, РЗИ може лесно да ги вземе от БАБХ, понеже те са в специален регистър и с предварително обявени курсове. Та в случая по-скоро си мисля, че са се обадили на Леки и са ги поставили пред свършен факт, че за другия ден ще имат до Пловдив един кашон в повече.

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        В момента в двора на завода има поне пет хладилни буса които се продават . Държи ги на паркинг едно момче от квартала автотърговец .

• Кольо
        Кольо коментира
        Редактиране на коментар
        Да им имам и медицинската система тогава, щом няма собствен (поне един) хладилен бус. Не са само ваксините които искат съхранение и транспорт с много минус градуси.
        Тях с какво ги карат, с бус на Орехите?

Абе станаха смешни, та чак се посрамиха.
        Джурналята имат съществен принос в което.

Има нещо съмнително с БЕЗПЛАТНАТА ваксина. Политците с години ни убеждаваха,че БЕЗПЛАТНО Е САМО СИРЕНЕТО В КАПАНА ЗА МИШКИ - това по повод на цените. Сега изведнъж ни дават нещо БЕЗПЛАТНО!!!!

Коментар

• Чавдар (V93)
        Чавдар (V93) коментира
        Редактиране на коментар
        Плевенския, я спри да се боцкаш!

• p-pleven
        p-pleven коментира
        Редактиране на коментар
        Не се боцкам, QR- кодовете трудно се фалшифицират. Не е като бележките за отрицателни PCR тест.

• santaclash
        santaclash коментира
        Редактиране на коментар
        Само Слънчака стига.

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
      То микробус на "Леки" ОК ама аз видях в какъв конвой минаха по Тракия, 5 буркана отпреде и 5 отзаде, посредата "Леки"

Друг е въпроса трябваше ли да се харчат парите на данъкоплатеца за такъв конвой на НСО?
      И в последствие конвоя на баце тулуп на инспекция. Телевизия , мисирки , охрана. И всичко това за 195 дози от ваксината. Ми те излизат златни тия ваксини бе , още преди поставянето.
      В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Е очевидно Бил Гейтс е тайния собственик на Леки. Няма всичко да е на шиши я
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• p-pleven
          p-pleven коментира
          Редактиране на коментар
          Леки не са и сънували, а и не са могли да дадат пари за такава реклама! "Роди ме мамо с късмет па ме хвърли на смет".

• motor_men
          motor_men коментира
          Редактиране на коментар
          Времето ще покаже какъв е ефекта от рекламата , да не се окаже причина за бъдещ фалит. На народа може да му се привидят чипове у кренвиршите. Само не ми е ясно дали Бил Гейтс е предвидил Зила в цялата операция.

• NovemberCharlie
          NovemberCharlie коментира
          Редактиране на коментар
          Варете кремвиршите добре, за да сте сигурни, че сте утрепали чипа

Чаках с нетърпение този ден, да видя сега какво пак няма да му е харесало на великия БГ специалист по всичко. Каква щеше да е разликата, ако буса на Леки ви го бяха брандирали с някой грандиозен надпис Ковид 19? Същият бус щеше да е. Брандиране за час работа. Нямали бусове, ми нямат, е в МВР-то си носят хартия за принтера служителите. Ся за 10 курса дай да купят специално бусове. И после мрънкачите пак да реват колко пари били похарчили, ма пак някой бил крал...Ей нямате угодия. Кольо,
        ако знаеш как се превозва кръв за изледване от куриерите няма никога да идеш да си направиш, ама айде да не ви занимавам с това, което съм виждал. И пак Кольо, гледай как превозваха ваксините в Испания - военни с пълен набор за нападение от злите сили. В други страни беше подобно. Най-лабаво беше в Белгия, там един пич с местния бус на Леки докара кашона сам, че си го и свали на ръка. Айде пак не сме открили топлата вода.
        Ford Maverick II 2.3 XLT
        Ford Mondeo MK5

Коментар

• Кольо
          Кольо коментира
          Редактиране на коментар
          Явно нищо не си разбрал, ама нейсе. Ти си прав.

• Asen Kushlev
          Asen Kushlev коментира
          Редактиране на коментар
          Ами обясни ми де, бавно стоплям понякога.

• Кольо
          Кольо коментира
          Редактиране на коментар
          Не бе прав си.

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
        Чаках с нетърпение този ден, да видя сега какво пак няма да му е харесало на великия БГ специалист по всичко. Каква щеше да е разликата, ако буса на Леки ви го бяха брандирали с някой грандиозен надпис Ковид 19? Същият бус щеше да е. Брандиране за час работа. Нямали бусове, ми нямат, е в МВР-то си носят хартия за принтера служителите. Ся за 10 курса дай да купят специално бусове. И после мрънкачите пак да реват колко пари били похарчили, ма пак някой бил крал...Ей нямате угодия. Кольо,
        ако знаеш как се превозва кръв за изледване от куриерите няма никога да идеш да си направиш, ама айде да не ви занимавам с това, което съм виждал. И пак Кольо, гледай как превозваха ваксините в Испания - военни с пълен набор за нападение от злите сили. В други страни беше подобно. Най-лабаво беше в Белгия, там един пич с местния бус на Леки докара кашона сам, че си го и свали на ръка. Айде пак не сме открили топлата вода.
        Няма лошо. Всъщност така трябва. Парите са мои и не искам да се пилеят.
        обаче драмата е че как па баш сега се сетиха да пестят. Що колите на парламента не са шкода или дачия? Бибитко също не му трябва джип.
        Нали?
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• santaclash
          santaclash коментира
          Редактиране на коментар
          По-добре късно, отколкото никога.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Що колите на парламента не са шкода или дачия? Бибитко също не му трябва джип.
        Нали?
        Тук съм напълно съгласен, но вече е друга тема. И не само тези имат служебни облаги, които не им трябват. Списъка е дълъг.
        Ford Maverick II 2.3 XLT
        Ford Mondeo MK5

Коментар

• Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
          Тук съм напълно съгласен, но вече е друга тема. И не само тези имат служебни облаги, които не им трябват. Списъка е дълъг.
          Тъй де тъй.

А тези конкретно са изчерпани тотална и нямат полезен ход. Освен това и толкова си могат.

Дай Боже да си ходят

Коментар

• Нормалните пратки такива работи се пренасят с хладилни чанти в нормален транспорт.

Хладилна чанта (хубава) с обикновен лед държи 0 градуса дни наред. Кольо знае, защото го практикува с кенчета.

Хладилна чанта с въглероден двуокис прави чудеса (-79С) и без никакъв проблем може да изкара София-Бургас на тази температура. Сухият лед струва 5лв/кг в София (аз си мислех че е по-скъп). За сухия лед е по-добре да се ползва седан, а не комби, ама това са дребни въпроси.

С една дума, не е необходим хладилен камион в цялата схема. Едва ли и на някого би му хрумнало да търси.

Впрочем куриерите предлагат услуга с хладилна чанта която е само с няколко лева по-скъпа от услугата за обикновен кашон.

Обикновено няма и охрана.

Всичката работа е за 200 шишенца с етикетна цена 20 евро всяко. И по-другата седмица от тях ще има и още, така че вече не са и нищо уникално. България е достатъчно нормална страна и хората такива неща носят без особени мерки. Напълно нормално е редовият бачкатор да натовари в баничарката или буса стока за 10000лв или 20000лв и да отиде да я доставя, монтира или каквото там прави с нея.

Ама да речем в случая можеше да се пратят и двама милиционери в колата - или в отделна, та да са 2 коли.

Всичко, ама всичко отгоре в тази шумотевица която произведоха е пунтамара и пара в свирката.

Ето защо е сигурно че собственикът на хладилния бус ако не платил, то поне е изгърмял един голям патрон от връзките си.

Коментар

• turtey
              turtey коментира
              Редактиране на коментар
              И аз като казвам че Бил Гейтс е собственик на леки

• Ясен
              Ясен коментира
              Редактиране на коментар
              Де да беше...

• Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Нормалните пратки такива работи се пренасят с хладилни чанти в нормален транспорт.

Хладилна чанта (хубава) с обикновен лед държи 0 градуса дни наред. Кольо знае, защото го практикува с кенчета.

Хладилна чанта с въглероден двуокис прави чудеса (-79С) и без никакъв проблем може да изкара София-Бургас на тази температура. Сухият лед струва 5лв/кг в София (аз си мислех че е по-скъп). За сухия лед е по-добре да се ползва седан, а не комби, ама това са дребни въпроси.

С една дума, не е необходим хладилен камион в цялата схема. Едва ли и на някого би му хрумнало да търси.

Впрочем куриерите предлагат услуга с хладилна чанта която е само с няколко лева по-скъпа от услугата за обикновен кашон.

Обикновено няма и охрана.

Всичката работа е за 200 шишенца с етикетна цена 20 евро всяко. И по-другата седмица от тях ще има и още, така че вече не са и нищо уникално. България е достатъчно нормална страна и хората такива неща носят без особени мерки. Напълно нормално е редовият бачкатор да натовари в баничарката или буса стока за 10000лв или 20000лв и да отиде да я доставя, монтира или каквото там прави с нея.

Ама да речем в случая можеше да се пратят и двама милиционери в колата - или в отделна, та да са 2 коли.

Всичко, ама всичко отгоре в тази шумотевица която произведоха е пунтамара и пара в свирката.

Ето защо е сигурно че собственикът на хладилния бус ако не платил, то поне е изгърмял един голям патрон от връзките си.
            На испанците военния камион хич не мязаше на хладилен. За сметка на това бяха найсе коли въоръжени военни в кортежа. Има по-зле от нас, както казах. Според гледаното снощи сме си точно по средата по истерия или както там искате го наречете. Ако го превозят с обикновен бус ще стане вой до небето в гейсбука, гаранция. А на куриер с пратка за хладилна чанта не разчитай, по-добре си хвърли лед в твоята и си го закарай сам. Виждал съм както споменах как се вози кръв за изледвания.
            Ford Maverick II 2.3 XLT
            Ford Mondeo MK5

Коментар

• Бибитко и компания имат отчайващо нужда от положителен пр.
              ​​​затова и половината цирк. Другата половина е щото толкова си могат

Коментар

• kameno karp
                kameno karp коментира
                Редактиране на коментар
                Аз нито нещо положително видях, нито пиар. Само цирк.

• turtey
                turtey коментира
                Редактиране на коментар
                Е така де. И аз това казвам

• https://www.capital.bg/politika_i_ik..._krenvirshi_i/

Коментар

• Кольо
                Кольо коментира
                Редактиране на коментар
                Това казвам и аз де.

• kameno karp
                kameno karp коментира
                Редактиране на коментар
                Това е поредната смешка - хладилника да се заключва. Ако толкова се държи на ключа, просто може да се заключи вратата на помещението. Неведома е боковата логика. Щото едва ли леля Цецка е решила, че хладилника трябва да се заключи.

• Ясен
                Ясен коментира
                Редактиране на коментар
                Това хладилникът да се заключва вероятно го пише в стандарта - и има защо.

Дали ключалката се отваря с отвертка е една друга тема.

Хладилникът ЗиЛ не е проблем въобще.

По-интересното е че освен ключалка там сигурно трябва да има средства за следене на температурата и сигнализиране при излизането и от някакви граници.

• Защо все пък ние сме най-зле, само аз ли го гледах това https://nova.bg/news/view/2020/12/26...1%83-covid-19/ . Цял камион в Германия за два палета, за испанците казах вече и т.н. Там какъв пиар си правят. Или цирк, че истинския е затворен заради карантина? Защо тук всеки е все на въпреки, каквото и да се случи. Което не оправдава нашата администрация. Но като гледам и чуждите не са много по-различни.
              Ford Maverick II 2.3 XLT
              Ford Mondeo MK5

Коментар

• icerunner
                icerunner коментира
                Редактиране на коментар
                Не си сам, колега. Напълно споделям виждането ти. Аман от търсене на кусури за всичко. Ако 3 млн. вземат да вземат отговорно решение за това дали да се ваксинират или не, резултата ще е много по-съществен, отколкото резултата от това дали ваксините са закарани с колело, влак или Баце и Радев са ги возили джип и самолет, като са си правили гонки по пътя... И в никакъв случай не агетирам, дали трябва или не трябва да се ваксинираме. Имам предвид, че резултатите зависят много повече от това какво прави всеки от нас всеки ден и много по-малко от това дали и какво правят онези.

• Asen Kushlev
                Asen Kushlev коментира
                Редактиране на коментар
                Не съм толкова луд значи, поне за сега. Имало и трезво мислещи. Дали ще е румбата с военния Спартан или баце с Туйотътъ важен е резултата.

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X