Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

В Русия се появи проблем. Много голям:

Трябва да спрете да пиете алкохол поне две седмици преди да бъдете ваксинирани срещу коронавируса. Това обяви във вторник шефът на Роспотребнадзор* Анна Попова в интервю за радиостанция "Комсомолская правда", цитирана от ТАСС.

"Най-малко две седмици преди имунизацията е абсолютно необходимо да се спре приема (на алкохол)", каза тя в отговор на въпрос.

Ръководителят на Роспотребнадзор също така припомни, че пушенето и "всичко, което може да раздразни белите дробове и по този начин пречи на дишането не е добро, всичко може да бъде само вредно".
    Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

• Skorpion_BG
      Skorpion_BG коментира
      Редактиране на коментар
      А, аз го писАх по рано това. Голем проблем, ама не само в Русия. Ако и тук стане подобно ваксинацията пропаднА.
      https://www.gazeta.ru/science/2020/1...13391785.shtml

• santaclash
      santaclash коментира
      Редактиране на коментар
      Вероятно и тук ще е така, което означава реално ваксиниране да започне след януари и трябва да е по супер амбициозна програма, за да може да завърши до Гергьовден.

• p-pleven
      p-pleven коментира
      Редактиране на коментар
      Хита на сезона!

Да питам тия дето чакат ваксината като манна небесна, а и не само тях. Някой знае ли какъв ще е ефекта от ваксината? Няма да се заразяваме, няма да се разболяваме, ще се разболяваме по-леко, няма да заразяваме, колко време ще трае това? Питам, ама отговор не очаквам или поне смислен, защото самия производител не е дал такава информация.Та тогава с какво и защо ще се боцкаме!?
    Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Още:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:vaccine-2.jpg
Прегледи:545
Размер:65.0 КБ
ID:6681583
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• Savov
      Savov коментира
      Редактиране на коментар
      Така е Гагич, имам вътрешна информация. От ваксината мнозина ще станат още по-големи прасета; Жените още по-големи кучки. Маймуните от форума няма да се променят много😀

• Кольо
      Кольо коментира
      Редактиране на коментар
      Още едно доказателство, че на простолюдието не му е измислено случайно това име.
      Онова с турските гени не знам какво беше, ама това ако е писано от човек който наистина мисли така, майко мила...

• Иван Жоров
      Иван Жоров коментира
      Редактиране на коментар
      На фона на чиповете - това е нищо.

Сега вече е ясно, защо Спутник-В се пуска директно без клинични изпитания: не могат да намерят доброволци, които да не пият 2 седмици преди ваксинирането.
    Публикувайте отговор

Коментар

• Кольо
      Кольо коментира
      Редактиране на коментар
      Я кажи логиката тогава защо не ползват кирилската буква "В", а латинската?
      Или се пише Vакцина?

• Ясен
      Ясен коментира
      Редактиране на коментар
      Гам-КОВИД-вак, търговско название Спутник-V

Ако няма поне буква на латиница не е сериозно, ако няма букви на кирилица не е руско. Цифрите ги оставиха през 90-те години, иначе много обичаха да нарекат нещо голямо и важно "Пятая швейная фабрика" (даже и да няма 1, 2, 3 и 4 фабрика)

Също като Лада XRay

• p-pleven
      p-pleven коментира
      Редактиране на коментар
      "V" в чест на Владимир Илич и/или Вова Путин.
      Айде влезте вече в час!

Айде, да са ви честити.
    Първо, тази година щяха да дойдат 185 000 ваксини.
    После ваксините станаха 125 000.
    Току що съобщиха, че идват 5 000 ваксини.
    Ма няма нищо циркаджийско, а!?

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Еееее Хладилниците ще стигнат тогава

Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение
    Айде, да са ви честити.
    Първо, тази година щяха да дойдат 185 000 ваксини.
    После ваксините станаха 125 000.
    Току що съобщиха, че идват 5 000 ваксини.
    Ма няма нищо циркаджийско, а!?
    Ти политик да не лъже виждал ли си....особено от мнозинството?
    "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Камионите натоварени с ваксината на Пфайзер щели идновременно да потеглят към всички европейски държави и за България се очаквало да пристигнат в коледната нощ. /Това в централната емисия на Нова ТВ 19ч.

Прикачени файлове
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

• kameno karp
        kameno karp коментира
        Редактиране на коментар
        Но щото Урсула казала, ваксинирането ще почне на 27-ми.
        Моля облъчените да вземат думата,защото аз думи нямам.

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Това на снимката ваксиниран пациент ли е?

• Primrouse
        Primrouse коментира
        Редактиране на коментар
        Думи дали има не е важно. Смисъл трябва...

Не и за това ми е чудно как шепата облъчени тук им вярват и им се връзват.

Коментар

С тези ваксини ми се струва, че ще ползват и гледат хората като опитни зайчета. Със сигурност ще има купища странични ефекти затова аз НЯМА да се ваксинирам. При положение (чукам на дърво) съм жив и здрав, не си играя на комар с живота ми.
        Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

А на мен ми е чудно защо е това старание да е едновременно за всички. Сякаш игричка някаква си играят, та да тръгнели едновременно.

Относно бройките-мисля си, че тези големите числа се отнасят за общо пристигнали ваксини, на няколко етапа. Не е казано, че трябва да са наведнъж.
          А и да не изпълнят бройката до края на годината-голямо важно. И без това не могат да започнат да ваксинират по-рано от 27-29 Декември, та е все таз дали имат 5000 или 250 000 налични. Малко по малко ще дойдат колкото трябват.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Кольо
            Кольо коментира
            Редактиране на коментар
            Aaa, той си е такъв от момиченце още...

• Ясен
            Ясен коментира
            Редактиране на коментар
            Умрем да познаем как Тръмп ще задържи нещо което се произвежда в ЕС и Брекситания, от местни фирми.

Впрочем на 25-27 декември ако дойдат 100 000 ваксини, какво ще ги правят? То няма да има кой да ги заприходи и сложи в хладилника. Ясно е че истинската работа ще почне седмица-две след празниците.

Така че 5000 е добре.

• santaclash
            santaclash коментира
            Редактиране на коментар
            За момента, казаха, че имало към 45 хиляди, които са пожелали да се ваксинират. Не е толкова много.

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          А на мен ми е чудно защо е това старание да е едновременно за всички. Сякаш игричка някаква си играят, та да тръгнели едновременно.

Относно бройките-мисля си, че тези големите числа се отнасят за общо пристигнали ваксини, на няколко етапа. Не е казано, че трябва да са наведнъж.
          А и да не изпълнят бройката до края на годината-голямо важно. И без това не могат да започнат да ваксинират по-рано от 27-29 Декември, та е все таз дали имат 5000 или 250 000 налични. Малко по малко ще дойдат колкото трябват.
          Няма нищо чудно. Ако първата партида от примерно 500 000 броя остане примерно за Холандия(че нали от там тръгва) ще настане вой. За това - навсякъде пропорционално, както всички ще плащат пропорционално. А доколкото разбирам ЕС с общата поръчка са договорили много добри цени за ваксините, изтърваха една информация, че различните ваксини са договорени на различни цени от под 2 евро до 18 долара на брой, което ми се вижда доста добра цена. Тръгнат ли първите партиди после ще е по-бързо и ще все включат и от другите компании. Ваксината ако пристигне на 25 вечерта вероятно още на следващия ден ще започнат, няма какво да чакат. Като количества договорените са много голям брой, като за 2 ваксинации на населението, като се разчита на това, че една част вероятно ще отпаднат. Предвид цените, мисля, че не е голяма драма потенциалния излишък, ще му се намери пазар.
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Кольо ще стане малко на принципа на доброволната принуда . Сега искат примерно за пътуване навън ПСР тест и пак те слагат под някаква карантина като сложат и още едно или ваксина доказана с официален документ и нещата ще тръгнат . То от сега има заявени намерения в тая насока от някои авиокомпании и туроператори . Тая година един колега е платил четири пъти ПСР тестове . Два пъти за него и жена му и още два пъти и за дъщеря му та една почивка та и отгоре на нашето лайноморие му отиде ей така .То въпроса е един път ваксинирането да тръгне да се види че тая ваксина не е по опасна от всяка друга противогрипна ваксина .
            Последно редактирано от sek.1; 19-12-20, 08:50.

• gy6ter
            gy6ter коментира
            Редактиране на коментар
            Снощи четох за мерките в Австрия ,имат намерение да проверяват наред ,ако се провериш излизаш на 18 (примерно) ,ако не се провериш на 25 .Та наченките са налице .

• santaclash
            santaclash коментира
            Редактиране на коментар
            Още лятото най-вероятно за купуване дори на автобусен билет от София до Търговище ще се иска сертификат за ваксинация. Да не говорим за граници, самолетни билети, хотели и т.н.

И сърбите почнаха преди нас https://novini.bg/sviat/balkani/636614
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• p-pleven
            p-pleven коментира
            Редактиране на коментар
            Бат Баце къфто е харабия, нищо чудно и Македония да почне преди нас

• kartechar
            kartechar коментира
            Редактиране на коментар
            Който плаща, той поръчва музиката:
            " Ваксината е спасение, ваксината спаси човечеството“, каза Вучич. Той добави, че Сърбия все още не може да се конкурира със страните от ЕС, но напомни, че страната е дала два милиона евро като дарение за програмата за разработването на ваксината."
            Винету тогава сподели, че участваме със 100 000 евро, което си е под стойността на едно чекмедже! Така че - всекиму според участието.

• kameno karp
            kameno karp коментира
            Редактиране на коментар
            Не е точно така. Винету играе на музиката която му пусне Урсула.

Айде вече дойдоха ваксините.
          Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

Първоначално публикуван от nissan_1978 Преглед на мнение
            Айде вече дойдоха ваксините.
            Дойдоха с кренвиршите! Добре , че Тато 1 е купил Зил , та да може Тато 2 да "спасява" българите.

https://fakti.bg/bulgaria/539781-bus...aign=firstpage
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

• nissan_1978
              nissan_1978 коментира
              Редактиране на коментар
              Да, дойдоха с бус на кренвирши Леки, цял ден гледам майтапи и колажи в инстаграм по темата 🤣

В работата имаме един оцелял работещ хладилник ЗиЛ с дръжката в който лятото колегите си държат на хладно бирите . С кеф мога да го даря на някое закъсало РЗИ за борбата с вируса
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X