Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Домашна пастърма, суджуци и луканки

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

    Мерси, ще проверя на женският че ми по-близо от лиани
    А междувременно гаражът става на дегустационна зала с един приятел ще пробваме винското, свинското и телешкото. И една ряпа за аромат
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0651.jpg
Прегледи:1
Размер:112.1 КБ
ID:5737027

    Коментар


    • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

      Матряла е готов.
      Обаче възсоленичък за половината домочадие.
      За втора серия ще кисна още 12 часа.
      Прасешко филе
      -с чубрица
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1481657212644image.JPG
Прегледи:1
Размер:759.1 КБ
ID:5737033
      -натюр
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1481657310570image.JPG
Прегледи:1
Размер:751.2 КБ
ID:5737031
      - почти кайзер, ама с 30%лют пипер
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1481657260194image.JPG
Прегледи:1
Размер:783.6 КБ
ID:5737032
      Последно редактирано от dedoKoko; 13-12-16, 20:42.
      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

      Коментар


      • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

        За втори път тази година-телешко сърце по рецепта за пастърма. Сухо осоляване за една нощ.
        Прикачени файлове

        Коментар


        • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

          Не ми се чете цялата тема,честно.
          Рецепта за кълцана луканка,от свинско месо.
          За 5кг.общо какво месо,колко сланина...
          За подправки,черен пипер,кимион,сол,колко на 1кг.
          Благодаря!
          .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
          Киа спортаж2000тди 98г
          Ауди А3 1.9ТДИ
          Каравана Аdria 390Q

          Коментар


          • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

            12 дена разлика
            YAMAHA WR450F

            Коментар


            • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

              Понеже предишната серия беше бързо изядена за около 10 дена, се наложи втора серия. Този път има количество.
              Прикачени файлове

              Коментар


              • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                Понеже предишната серия беше бързо изядена за около 10 дена, се наложи втора серия. Този път има количество.
                СпретнАл си си един суджуков сериал
                Дай боже всекиму
                RAV 4
                F650GS

                Коментар


                • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                  Ккви са тия промишлени количества, бре? Вече очаквам да се появят във форум данъчни и Безопастност на храните...
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

                  Коментар


                  • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                    Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                    Благодаря, ама е незаслужено, защото от тук съм хванал тънкостите и има наистина просветени майстори, които споделят с нас.
                    Ако един ден,дай Боже,заслужиш 9-ти дан,ще значи ли,че не си майстор,защото си се учил от японците..?
                    Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                    Най-добрият ром е студеният ром!
                    Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

                    Коментар


                    • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0654.jpg
Прегледи:1
Размер:76.8 КБ
ID:5738149

                      Джолан в зелев сок, следва овъргалване в мерудии и на простора
                      И ето какво изскочи от тенджерата
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0657.jpg
Прегледи:1
Размер:100.8 КБ
ID:5738153
                      Последно редактирано от deian02; 15-12-16, 21:13.

                      Коментар


                      • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                        Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
                        Ако един ден,дай Боже,заслужиш 9-ти дан,ще значи ли,че не си майстор,защото си се учил от японците..?
                        Много филосовски проникновено, май е достатъчно днес да е по-добре от вчера, а и да има повече "днес".
                        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

                        Коментар


                        • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                          Амин!
                          Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                          Най-добрият ром е студеният ром!
                          Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

                          Коментар


                          • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                            Абе момци ,суша вече 13-14 дена свинското вратле и точа лиги гледайки го през прозореца ,но сякаш още не е изсъхнало .Гледам някои от вас го държат по седем дена .То е ясно че с толкова мазнинка няма да стане твърдо като пастърмата ,но да не го изям сурово ? На открита тераса е ,но не го духа много вятъра .

                            Коментар


                            • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                              Първоначално публикуван от GeToVvV Преглед на мнение
                              Абе момци ,суша вече 13-14 дена свинското вратле и точа лиги гледайки го през прозореца ,но сякаш още не е изсъхнало .Гледам някои от вас го държат по седем дена .То е ясно че с толкова мазнинка няма да стане твърдо като пастърмата ,но да не го изям сурово ? На открита тераса е ,но не го духа много вятъра .
                              Току що го свалих,на 9 дена е.
                              Имаше едно по-тънко на седмия ден беше готово.
                              Пробвай от някое,и ще разбереш.
                              .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                              Киа спортаж2000тди 98г
                              Ауди А3 1.9ТДИ
                              Каравана Аdria 390Q

                              Коментар


                              • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                                Първоначално публикуван от GeToVvV Преглед на мнение
                                Абе момци ,суша вече 13-14 дена свинското вратле и точа лиги гледайки го през прозореца ,но сякаш още не е изсъхнало .Гледам някои от вас го държат по седем дена .То е ясно че с толкова мазнинка няма да стане твърдо като пастърмата ,но да не го изям сурово ? На открита тераса е ,но не го духа много вятъра .
                                Е ти как устиска да го не опиташ? Харесва ли ти - нападай.

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X