Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Косачка БОШ Ротак 320 . Невероятен боклук .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Косачка БОШ Ротак 320 . Невероятен боклук .

Не съм и предполагал че под тоя капак може да има сено иначе се държи на една рапидка.Веднъж на сезон да го почистваш е напълно достатъчно а че пречи на охлаждането 100%.

Коментар

Едно време учениците в електрото навиваха много по-кадърно. Незнам какво китайско изпълнение е, но със сигурност цената не отговаря на качеството, поне като гледам статора., евтино и аматьорско изпълнение.
      If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от SLAVIKA1980 Преглед на мнение
        Захванах и моя Бош разглобих го какво да видя яко сенце продухах го извадих 3 лагера четвъртия нещо ме затрудни и ще му мисля някаква сгода да го извадя.Скобите които имам не могат да хванат шайбата но както и да е.Лагерите могат да карат още,зле са двата лагера на ремъка-логично там има повечко зор.Притеснява ме друго тази перка за олаждане зад шайбата която не съм свалил превърта.Като извадя шайбата ще огледам но все си мисля че не редно.Така и така съм я разхвърлял ще и взема нови лагери.[ATTACH=CONFIG]715762[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]715761[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]715763[/ATTACH]
        Тази ремъчна шайба не може да се извади с нито една от класическите скоби . Според колегата ми който е правил тази операция това колело е набито на зверска стегнатост и той го е вадил с някаква по специална скоба която е взел на заем от сервиза на Ники Златков . Аз съм му замислил едно приспособление с което да го стегта това колелце и да го натисна на винтовата преса . Там тая трева не е нормално да я има . Влезе ли под четките ще направи мазало а изсъхнала може и да се запали защото четките искрят . Да не говорим че силно влошава охлаждането . На тая дето аз съм я попилял нито един лагер не е блокирал а работят без грес като руска тресчотка дори и този който е направил проблема се върти но на сухо след десетина минути предполагам вече ще е загрял до нужната температура да топи пластмасата . Тая пластмасова конструкция не носи дори и малко скапани лагери .
        Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
        Едно време учениците в електрото навиваха много по-кадърно. Незнам какво китайско изпълнение е, но със сигурност цената не отговаря на качеството, поне като гледам статора., евтино и аматьорско изпълнение.
        Със сигурност цената не отговаря на качеството . Тоя модел струва около 230 лева а е по зле от китайчетата за стотина лева .
        Последно редактирано от sek.1; 02-06-14, 05:37.
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Стегнатостта наистина е зверска но и аз замислям нещо защото ръба на шайбата е сигорно1мм. а преди него този е 05мм.и скобата ще изпусне.Абе не се изразих много технически но от снимката се вижда малко по добре.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 017.jpg
Прегледи:1
Размер:116.9 КБ
ID:5591388

Коментар

Миналата седмица с пукот се предаде бъджет косачка,тревата беше мокра,нова взех ейнхел с гордия надпис карбон ......отворих и никъде не видях нещо с което да я похваля освен че от едната страна беше на втулка.
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Няколко пъти се споменава в темата за прилични като качество китайци. Нещо по конкретно може ли като марка? Имаше подобно тема за моторни коси и там имаше повече конкретика. Аз лично имам същия БОШ, но от миналата година издава странни звуци. Засега работи но докога?
              Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Тая тревица от време на време трябва да се чисти, и при мен си я събира, няма начин, явно конструкторите на тая косачка никога не са пробвали да косят трева с нея ...
                Задължително в края на сезона разглобявам каквото мога (без да вадя лагери разбира се) и почиствам основно.
                При първа възможност и аз ще си прегледам лагерите, понеже досега все не ми остава време, засега няма нищо нередно в шума, който издава, но все пак ...
                Не помня кога я купихме, но като се замисля има може би 4-5 години, всеки сезон кося с нея по около 100-ина квадрата райграс, обикновено го кося всяка седмица, но тази година по-рядко поради многото дъждове.
                Hristo Draganov
                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнение
                  Няколко пъти се споменава в темата за прилични като качество китайци. Нещо по конкретно може ли като марка? Имаше подобно тема за моторни коси и там имаше повече конкретика. Аз лично имам същия БОШ, но от миналата година издава странни звуци. Засега работи но докога?
                  Отвори го докато е време . Явно е тръгнал по пътя на тая дето е при мен .
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Днес занесох моята в представителството на Щил."Майстора", който доста години работеше в сервиза на Хускварна, гледаше умно, ама много умно.И нищо не каза, не можа да ми отговори нито лагерите в какви легла са, нито нищо.От момичето на касата, която между впрочем е доста в час разбрах, че най-вероятно ще я носят в София на ремонт.Ами ще чакамДобре, че си държа стария Партнер

Коментар

Всъщност бош умря точно с пускането на серия за глупци...

Коментар

Изненадите не свършват до тук!!! ИДИОТИТЕ отляли пластмасовия корпус върху лагера който се опитвам да извадя втори ден-търсене на подходяща скоба и т.н.На практика излиза че тоя лагер върви с пластмасата.Може да огледате на снимките и да ме поправите ако греша...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 018.jpg
Размер:98.5 КБ
ID:5591749Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 019.jpg
Размер:101.7 КБ
ID:5591750

Коментар

Назад изглежда като да може да излезе.Ако лекичко биеш по оста и лагера да излезе както си е на оста требе да стане. Или да извадиш ротора и после леко да избиеш лагера назад.Може и да постоплиш тази пласмаса малко и леееко с чукчето ще се извади.

Коментар

Сума обтяжни ролки по ангренажи на коли са така, със залят лагер. Извади ротора и търси начин за захват на струг, за да престържеш челно от едната страна МАСтаПЛАСАТА, за да извадиш лагера.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                              Сума обтяжни ролки по ангренажи на коли са така, със залят лагер. Извади ротора и търси начин за захват на струг, за да престържеш челно от едната страна МАСтаПЛАСАТА, за да извадиш лагера.
                              БЪШ тва е технологията....ама да уцелиш лагеро у магазино...по добре пусни фиш...

Коментар

Лагера е лесен по номер ми излиза 608zz или 629zz нямам спомен оста го крие на снимката.Струва сигорно 3лв. а се сменя за 3 дена.Но и 30 дена ще му отделя щом трябва.Това малко ми прилича на разбит шарнир за 20 ама върви с носач за 220.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X