Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Косачка БОШ Ротак 320 . Невероятен боклук .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Косачка БОШ Ротак 320 . Невероятен боклук .

Съжалявам за случилото се, колега. Ще ти издам една информация, Тракийския Университет наскоро бракуваха точно същата и сега си стои.Ако имаш човек там, действай.При нормално и аз бих ти я измъкнал, но сега ситуацията е малко деликатна и стоя настрани.

Коментар

Първоначално публикуван от BRANCO Преглед на мнение
      Съжалявам за случилото се, колега. Ще ти издам една информация, Тракийския Университет наскоро бракуваха точно същата и сега си стои.Ако имаш човек там, действай.При нормално и аз бих ти я измъкнал, но сега ситуацията е малко деликатна и стоя настрани.
      Пиши ми моля на лично малко по-насочваща информация Поне в кой факултет да я търся, имам една позната там, в администрацията е, но знае ли се, може да успее да удари рамо ...

Иначе гледам в продавалника от няколко дни има една се продава с проблем в ел мотора, днес се чух с госпожата, "не разбирам от тия неща, ама четките искрят много" Това като на пробил ротор ли ще да е, не знам, т.е. няма гаранция, че статора е здрав ... Пък и не иска да я продава на части.
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Миналата година и моята Rotak 320 сдаде багажа. Харесвах, че е лека и има защита от претоварване. Проблемът се оказа влязло камъче - счупило единия четкодържател и отронило пластина от ротора.
        Гледах и сега в Практикер едни NAC на промоция , но мисля че са без защита от претоварване. Все пак са само 80 кинта.
        В Бош сервиза казаха само цял мотор за 110 кинта като резервна част.

Коментар

Първоначално публикуван от kos3 Преглед на мнение
          Миналата година и моята Rotak 320 сдаде багажа. Харесвах, че е лека и има защита от претоварване. Проблемът се оказа влязло камъче - счупило единия четкодържател и отронило пластина от ротора.
          Гледах и сега в Практикер едни NAC на промоция , но мисля че са без защита от претоварване. Все пак са само 80 кинта.
          В Бош сервиза казаха само цял мотор за 110 кинта като резервна част.
          Миналата пролет взех един Нак от Практикер щото зет ми отмъкна старата . За годината никакви проблеми и определено изглежда по добре направена от Бош . Има снимки по нагоре в темата .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

И така част от приспособленията нужни за ремонта на тоя боклук . Първо за да избием подобието на ремъчна шайба импровизирах с наличното използвах челюстите на един върток за метчици който съм направил някога . След това две шини подходящи опори и на пресата . След това със страшна сила изниква въпроса как да извадим лагера без да счупим пластмасата ? Решението от два болта 10.9 и една шина правим скоба . След като сме извадили пластмасата с лагера за пореден път онемявам от малоумието на инженерите от БОШ пластмасата е шприцвана около лагера . Там вече е лесно с дремела изчистваме периферията от горната страна и с подходяща подложка избиваме лагерчето . Изводите са че тази косачка не е направена да и се прави дори малък ремонт и профилактика като смяна на лагери . Марката и цената по никакъв начин не кореспондират с изпълнението . Китайските чудеса за по 80-100 лева са по добре направени . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI0112.jpg
Прегледи:1
Размер:138.8 КБ
ID:5648329Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI0113.jpg
Прегледи:1
Размер:120.3 КБ
ID:5648330

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
              Китайските чудеса за по 80-100 лева са по добре направени .
              Щото не си плащаш за името, рекламата, престижа да имаш такъв боклук. Нали съседите виждат с какво косиш? З@eби
              Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнение
                Щото не си плащаш за името, рекламата, престижа да имаш такъв боклук. Нали съседите виждат с какво косиш? З@eби
                Честно да ти кажа въобще не ми дреме какво виждат съседите За това и косачката ми е NAK от практикерска промоция за няма и 100 лева . БОШа е на един приятел .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                  Честно да ти кажа въобще не ми дреме какво виждат съседите За това и косачката ми е NAK от практикерска промоция за няма и 100 лева . БОШа е на един приятел .
                  Така де, ама много хора им пука.
                  Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнение
                    Така де, ама много хора им пука.
                    И защо трябва да плащаш данък "обществено мнение".За мен БОШлаф са си бошлаф от както ги има...

Коментар

• От: Косачка БОШ Ротак 320 . Невероятен боклук .

Брандът в общия случай, отдавна означава само скъпо.
                      Електрически боклуци не ползвам. Имам античен и безотказен бензинов Бригс&Стратън. Харесвах го, докато не попаднах на също толкова антична Хонда
                      Също така се оказа, че най-скапаният моторен трион, на който съм попадал е ... Щил мс210
                      И на най-зловещия китаец, не съм виждал буквално заварена за коляновия вал биела. Ползвано е оригинално и правилно дозирано масло.
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X