Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хранене и грижи за малко куче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Хранене и грижи за малко куче

Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнение
    Подозирах, че така ще стане, ма нейсе.
    Признавам си надцених те, не трябваше да ти вкарвам темата за родословия и прочие, не е по твоята част.
    Вземи прочети стандартът на породата Ротвайлер, ще намериш отговори на въпроса защо тва кожестото горе не е как тряа. Ще си по знаещ и по темата "Руски" и "Немски" ротвайлер.
    Поздрави и без лоши чувства.
    Тва е линк на НКР, има и в Стара Загора развъдник, ходи виж на живо истински, не без опашки, с кожи, по 70 кг и прочие
    http://nkrbg.com/
    Виж по-добре да е извън стандарта и да няма опашка отколкото да прилича на гонче
    В България добрите изложбени ротвайлери са по-към Шумен,ако искаш наистина добро куче за изложби,а не подобие на ротвайлер по-добре отскочи до съседна Сърбия.Ако желаеш голям (около 70 кг),здрав,красив,корав с голяма глава мога да те уредя с един и да заровим томахавките преди да си ме ядосал

Коментар

Първоначално публикуван от АРКАН Преглед на мнение
      За така наречения руски тип - предполагам че си наясно кои ротвайлери са определяни за такива .В повечето случаи тези извън стандарта,без родословие(каквото ти вероятно също нямаш)по-високи,по-тежки и с неизразен стоп както писах по-горе.Но самият факт че ти наричаш кожест шар пей един елитен ратвайлер шампион отvom hause edelstein....който между впрочем си е на горната граница на стандарта.
      Не си струва да пиша и да обяснявам на наистина некомпетентни ,,кучкари,,
      Поздарви и от мен.
      Тва за руски, афганистански и прочие ротвайлери са градски/селски легенди. Самият факт, че си говорим по темата бута нивото на дискусията. От 2001 г Стандартът по темата опашка гласи - натурална. Демек, не купирана. Та тва куче горе нема как да е на Vom hause edelstein. Щот му няма опашката.
      Викам, стига безплатни уроци.

Коментар

Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнение
        Тва за руски, афганистански и прочие ротвайлери са градски/селски легенди. Самият факт, че си говорим по темата бута нивото на дискусията. От 2001 г Стандартът по темата опашка гласи - натурална. Демек, не купирана. Та тва куче горе нема как да е на Vom hause edelstein. Щот му няма опашката.
        Викам, стига безплатни уроци.
        Ами влез им в сайта на vom hause edelstein и го виж...Виж му и опашката,на другите снимки се вижда ясно...Моите твърдения са покрити с факти и доказателзтва.След като продължаваш да пишеш глупости защо не снимаш родословието на афганистанския си гончеподобен ротвайлер за да видим от кой развъдник си го закупил.

Коментар

Спирам да споря с теб защото след малко ще се ядосам вероятно.
          Приятен следобед.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_000678.jpg
Прегледи:1
Размер:206.4 КБ
ID:5620973...това е Аш,на три месеца е
            HUSGVARNA 630 SMR
            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Ами влез им в сайта на vom hause edelstein и го виж...Виж му и опашката,на другите снимки се вижда ясно...Моите твърдения са покрити с факти и доказателзтва.След като продължаваш да пишеш глупости защо не снимаш родословието на афганистанския си гончеподобен ротвайлер за да видим от кой развъдник си го закупил.
              Слабо ти е възпитанието, драги. Както и други работи. Но, тва не е мой проблем.
              ПП Извинявам се на всички за безсмислието и тъпоумните лакърдии на дискусията, в която и аз участвах. Спирам.

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                [ATTACH=CONFIG]752030[/ATTACH]...това е Аш,на три месеца е
                Ми той голям сладур! Явно спи в детската стая

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
                  За НОК всичко над 41,2кг. е пагубно за костната му система. По 40кг. са най-едрите екземпляри,които са на границата на височината. За 8м. куче 54кг. е просто ужасно много и несериозно. Имайки в предвид,че имат еднаква костна система. Крайно време е да разберете,че тези работни овчарски породи,трябва да са "сухи" и пъргави и никога мощни едри и пр. Дори и ротвайлерите ги правят на прасета,а те също не трябва да са толкова дебели и големи. Ако искаш куче над 45г. си взимаш кавказец или азиатец. Другото е извращение.
                  Какво искаш да кажеш, не разбирам? Да го оставя да умре от глад, за да е под 45 килограма? Не го прехранвам, тича редовно, не води застоял начин на живот. Родителите му са по 56,7 килограма. Няма как той да е 40. Би ли ми обяснил какво означава ''сух''? Кучето е домашен любимец, а не работно куче. Не мисля, че килограмите са му много, като се има предвид телосложението му.

Име:10799622_994158517267475_2082311728_n.jpg
Размер:98.9 КБ
ID:5621011

Име:10751923_994158533934140_1172667696_n.jpg
Размер:90.6 КБ
ID:5621012
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
                    Какво искаш да кажеш, не разбирам? Да го оставя да умре от глад, за да е под 45 килограма? Не го прехранвам, тича редовно, не води застоял начин на живот. Родителите му са по 56,7 килограма. Няма как той да е 40. Би ли ми обяснил какво означава ''сух''? Кучето е домашен любимец, а не работно куче. Не мисля, че килограмите са му много, като се има предвид телосложението му.
                    [ATTACH=CONFIG]752071[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]752072[/ATTACH]
                    Перфектно ти е кучето,да ти е живо и здраво!Няма никакви признаци на затлъстяване и темподобни.Винаги съм харесвал едрите екземпляри..Не обръщай внимание на някои критики от разбирачите кинолози.Гледай си песа и толкова.

Коментар

Перфектно ти е кучето,да ти е живо и здраво!Няма никакви признаци на затлъстяване и темподобни.Винаги съм харесвал едрите екземпляри..Не обръщай внимание на някои критики от разбирачите кинолози.Гледай си песа и толкова.
                      И аз така викам, хубав бандюга, много прилича на моя, който отдавна вече го няма.
                      Нормално хранене, разходки по 100 часа на ден и игри до пощурия!
                      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Име:20140819_182258.jpg
Размер:142.9 КБ
ID:5621027Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140914_154716.jpg
Размер:93.1 КБ
ID:5621028Ето това е последното ми куче съответно снимките са на 2 и на 3 месеца.Не ми пука че баща му прехвърля стандарта с 15 кг,нямам и идея този колко ще стане.Аз не гледам кучета за изложби и с търговска цел,важното е да ме радва и да ми е от полза в някои моменти...

Коментар

[ATTACH=CONFIG]752087[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]752088[/ATTACH]Ето това е последното ми куче съответно снимките са на 2 и на 3 месеца.Не ми пука че баща му прехвърля стандарта с 15 кг,нямам и идея този колко ще стане.Аз не гледам кучета за изложби и с търговска цел,важното е да ме радва и да ми е от полза в някои моменти...
                          Душичка! Да го намачкаш от чичо му Мишо!
                          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                            Ми той голям сладур! Явно спи в детската стая
                            ...благодаря,има си и стая,да,но единствено тука стои мирно,на снимката
                            HUSGVARNA 630 SMR
                            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Диването направи 8 месеца преди 10 дена. От една седмица започнаха да му се зачервяват очите и да пускат секрет. Заведох го на ветеринар и му изписа капки. Освен капките му мия очите и с отвара от лайка. Вече почти му минаха.

Име:10754791_1000570729959587_1299030745_n.jpg
Размер:174.6 КБ
ID:5622658
                              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
                                [ATTACH=CONFIG]754769[/ATTACH]

Ами, че той гледа като човек бе!
                                Сега изглежда малко несъразмерен, голямо тяло с голяма глава (като чекмедже) и къси крака. Ще се оправи с пропорциите след няколко месеца.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Днес.

Зареждам...
                                X