Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хранене и грижи за малко куче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Хранене и грижи за малко куче

Още няма 5 месеца. Вече надмина по кг малката ми дъщеря (9 г)

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Sara i Eli.jpg
Прегледи:1
Размер:68.9 КБ
ID:5617803
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      Вперил влажен поглед в АМЕРИКА
      Que dices?

Коментар

Ние пък си бяхме на вилата предната седмица. Излязох сутринта от стаята за 5 минути, връщам се и ...

Име:DSC00199.jpg
Размер:84.9 КБ
ID:5619690
        наместил се Арон на моето място. Ми завих го да не настине.... А навън беше така

Име:DSC00209.jpg
Размер:55.6 КБ
ID:5619691Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00214.jpg
Размер:91.5 КБ
ID:5619692Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00222.jpg
Размер:107.3 КБ
ID:5619693Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00223.jpg
Размер:158.4 КБ
ID:5619694Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00208.jpg
Размер:96.6 КБ
ID:5619695
        После ходихме на разходка

Име:DSC00210.jpg
Размер:80.2 КБ
ID:5619697Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00213.jpg
Размер:56.9 КБ
ID:5619699Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00218.jpg
Размер:70.7 КБ
ID:5619701Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00223.jpg
Размер:158.4 КБ
ID:5619694
        Хич не ми се прибираше в София, а и на Арон също.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Еха

А пък аз, понеже се бях зарекла, че кучета всякакви може, само без повече бебета (след последното бездомно бебе, съвпаднало с второто човешко, стигнах до извода, че човешки мога още много да изгледам, ама кучешките ми взимат здравето ), преди 2 седмици се спънахме в едно безпомощно парцалче на паркинга и... сещате се нататък Не щеше да яде, не щеше да пие и гък не издаваше, но за десет дена добра храна и спокойствие удвои теглото си, почна да снася количества, сравними с дожката ни (която утре става на 10 ) и, въпреки че е по-малко от главата й, упорито да я лае с пискливия си гласец

Име:P1060453.jpg
Размер:89.9 КБ
ID:5619777 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1060461.jpg
Размер:94.3 КБ
ID:5619778 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1060517.jpg
Размер:114.8 КБ
ID:5619779

Коментар

Добре,че има и такива добри хора,като теб. Поздрави за хубавото дело!

Коментар

Имам един въпрос. Моето магаре пак започна да накуцва. Опипах му крака няколко пъти, от долу до горе. Натискам го навсякъде, но не изскимтява. Сигурно пак е от растежа, но да му намалям ли яденето? Килограмите са му към 53,4 и след 3 дена става на 8 месеца.
              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
              0878 23 58 34- Радо

Коментар

След втория месец,задължително добър клас гранули(минимум чапи) черен дроб,сурова цаца,свинска кайма(ако е допустимо от бюджета),варен ориз,кисело мляко,бульони с патешки фенери и през месец по един курс bullymax.
                Повяврвайте ми с приличен ген песовете стават нацепени мутанти

Коментар

Първоначално публикуван от АРКАН Преглед на мнение
                  ... добър клас гранули(минимум чапи) ...
                  Добър клас гранули за 3 лв килото не съществува!
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    Добър клас гранули за 3 лв килото не съществува!
                    Съгласен съм,но за мен гранулата не е основна храна.И все пак ти гарантирам че чапи става..

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
                      Имам един въпрос. Моето магаре пак започна да накуцва. Опипах му крака няколко пъти, от долу до горе. Натискам го навсякъде, но не изскимтява. Сигурно пак е от растежа, но да му намалям ли яденето? Килограмите са му към 53,4 и след 3 дена става на 8 месеца.
                      Пич, тва са огромни килограми за, както виждам немска овчарка. Дори и някакъв по едър мелезак да е, пак са много. Най-вероятно и от това ти куца. Какво яде и по колко пъти?

Коментар

Кучето е Източноевропейска овчарка. И това са си нормални килограми за тази порода.
                        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

За НОК всичко над 41,2кг. е пагубно за костната му система. По 40кг. са най-едрите екземпляри,които са на границата на височината. За 8м. куче 54кг. е просто ужасно много и несериозно. Имайки в предвид,че имат еднаква костна система. Крайно време е да разберете,че тези работни овчарски породи,трябва да са "сухи" и пъргави и никога мощни едри и пр. Дори и ротвайлерите ги правят на прасета,а те също не трябва да са толкова дебели и големи. Ако искаш куче над 45г. си взимаш кавказец или азиатец. Другото е извращение.

Коментар

Не се ръководи от килограмите, за да ти е добро кучето. Докато расте, до към една година, не го прехранвай и не се коси, че не е 100 кила. Гледай на размер дали е добре, а килата ще ги натрупа като порастне. Пак питам, какво яде и по колко?

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
                              За НОК всичко над 41,2кг. е пагубно за костната му система. По 40кг. са най-едрите екземпляри,които са на границата на височината. За 8м. куче 54кг. е просто ужасно много и несериозно. Имайки в предвид,че имат еднаква костна система. Крайно време е да разберете,че тези работни овчарски породи,трябва да са "сухи" и пъргави и никога мощни едри и пр. Дори и ротвайлерите ги правят на прасета,а те също не трябва да са толкова дебели и големи. Ако искаш куче над 45г. си взимаш кавказец или азиатец. Другото е извращение.
                              Добри работни кучета- НОК има тука в полицейския кучкарник по 45-50кг,и си имат добри работни качества,приличат малко на източноевропейси овчарки,но на мен ми харесват в пъти повече от масово разпространените хърбави екземпляри податливи на дизплазия на тазобедрената става вследствие на отсяването на така наречена паднала задница.
                              В някои случаи не е задължително извънстандартните кучета да са прасета,магарета и т.н.Даже според мен е по-добре работните да са над 50-60 кг за да имат силата и масата да обезвреждат обекта.Говоря за кучета за охрана,не става дума за лабрадори и други подобни животни за тъсене на дрога,следи,бомби и т.н.

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=GL5VtvXycZs
                                Не са критерий килограмите определено,важен е гена на кучето и подготовката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Днес.

Зареждам...
                                X