Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хранене и грижи за малко куче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Хранене и грижи за малко куче

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
    [ATTACH=CONFIG]721799[/ATTACH]
    Ей на т'ва аз му викам- уши като плажни чадъри!

Коментар

Първоначално публикуван от mejdupraznika Преглед на мнение
      Много добре се развива кучето ти , браво. Следя темата от самото начало. Ще си позволя да кача и аз една снимка.
      Благодаря. Вече почти е научен да не посяга към яденето, докато не му кажеш. Навън го разхождам отвързан, тича плътно до мен, може би още е малък и търси визуалния контакт. Харесва ми, че е пазач- лае винаги когато мине човек покрай къщата.
      Твоето каква порода е? Не се срамувай да качваш снимки.

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
      Райковски, изпревари ме с въпроса и аз благодаря за отговора. И мойто стана келеш и половина -ма пак ходи 5за4 отвреме навреме ...
      Явно всички са така. Моят все едно е на 3 ракии.
      Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
      Ей на т'ва аз му викам- уши като плажни чадъри!
      Хващат радио, телевизия и интернет.
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Кучето е Немски малък шпиц(kleinspitz) . След някой друг ден ще навърши 4 месеца в момента започна да му пада бебешкия кожух.

Коментар

... Хващат радио, телевизия и интернет.
          На моя са му клепнали, ама няма да ти казвам колко отдалеч чува като се извади от хладилника съдинката с мръвките ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Имам един въпрос. Кучето умира за вода- вилата ни е до реката и първата му работа, като го пуснем, е да иде и да се изкъпе в реката. Щом види по-голяма локва, ляга в нея и започва да се търкаля. Малък ли е още за мокрене всеки ден? След 3 дена става на 4 месеца.
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Имам един въпрос. Кучето умира за вода- вилата ни е до реката и първата му работа, като го пуснем, е да иде и да се изкъпе в реката. Щом види по-голяма локва, ляга в нея и започва да се търкаля. Малък ли е още за мокрене всеки ден? След 3 дена става на 4 месеца.
              Моя звяр е на 50 дни и вече 2 пъти доброволно се потапя в една вада до вилата. Явно си е до животно (като при хората) - щото предишното ми куче влезна веднъж в едно микро язовирче и повече не посмя да влезе в по-дълбока вода. А сегашния палавник не мога да го спра от водата..

- минахме успешно първа ваксина. Малкия от ден на ден оживява, вече спи навън и с котарака са първи дружки (кучето го гони да му хапе опашката ), а с женската котка се избягват взаимно .
              Сега го извеждам по-рядко заради ваксината, но живот и здраве след реваксинацията мисля да му сложа каишка и повод по време на разходките ( в момента има една връзка на шията да свиква от малък) - на каква възраст г/д е препорачително ?

Поздрави
              п.п. отново заради ваксините не искам да го къпя, че с това променливо време.. Та гледам продават някакви безопасни "сухи" шампоани за кучета - до колко са ефективни и безвредни за мъник като моя ?

Коментар

Моят на 50 дена вече беше с каишка.
                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Моят на 50 дена вече беше с каишка.
                  То и моя в момента има връзка (за каишка), въпросът ми бе по-скоро от каква възраст мога да го връзвам до колибката и да го извеждам с повод, тъй като ситуацията е такава, че няма как да стои по цял ден на свобода, през деня трябва да е вързан, а вечер да си тича из двора и да го водя на разходки..

Коментар

• Моето седи вързано откакто е на 2 месеца. А на повод.. малко след първата ваксина.
                    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Моето седи вързано откакто е на 2 месеца. А на повод.. малко след първата ваксина.
                      Мерси, моето е тамън за повод и каишка

А за сухите шампоани някой?!

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                        ... А за сухите шампоани някой?!
                        По начало не е добре да се прекалява с къпане на кучето. А сухите шампоани са малко "мИжи да те лАжем". Съмнявам се, че измиват нещо. По-скоро ароматизират куч.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          По начало не е добре да се прекалява с къпане на кучето. А сухите шампоани са малко "мИжи да те лАжем". Съмнявам се, че измиват нещо. По-скоро ароматизират куч.
                          Ясно ми е, че не трябва да се прекалява с къпането, по скоро въпросът е дали ще навреди на добочето?

Коментар

Животните са чувствителни към всякаква химически продукти (с биологичните сами се оправят). Според мен колкото по-малко химия попада в организма на животното, толкова по-добре.
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Здравейте ,става на въпрос за малкия шпиц по-нагоре. Кученцето е на 4 месеца, от известно време вече излиза и навън, но лае по хората и по други кучета, иска да си играе, но незнае как ли? немога да си обясня. Съдира се да лае по хората. Чета в интернет няма адекватни съвети какво да правя, някой казват то е куче нормално е да лае, но не е така с това поведение. Искам чисто и просто съвети, когато започне да лае, направи това това това, не прави това. Мерси предварително ако някой може да ми отговори.

Коментар

Вижте го моя убостник (малко кофти качество - извинете)
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-20140707-00004.jpg
Прегледи:1
Размер:82.1 КБ
ID:5597389
                                първоначално мислех че е от едни "клечки" за почистване на зъби, но впоследствие май се оказва че е пИчела или друга гад - в момента е доста по-зле - целия е изритат, май ухапването е около тестисите - защото там има зачервено и се види кат място на ужилването, но не повръща или нещо. С какво е най-удачно са се третира? Да го оставя да му мине Или да го водя при ветеринар?
                                Последно редактирано от Slick; 07-07-14, 22:13.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Днес.

Зареждам...
                                X