Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мотофреза...каква?
Свий
X
-
Queen o’ the Hebrides’ golden tears, Distillation o’ two hundred years
Skal, Prost, Salud, Kampei, Cheers, Slainte-mhath! Laphroaig!
-
- 1 like
Коментар
-
Хер, аз да си призная - изтървах връзкатаПървоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеДа споделя
мислих псувах смятах пак псувах и на финала пловдивски руджерини отгърмя.
то само фрезата тежи колкото нов китаец.
Трябва да се стегне и да видим края на февруари, началото на март как ще е.
Миналата година това място как го работи?
Коментар
-
С помощта на фирмата Бел&Мотика.Първоначално публикуван от jordanov sv Преглед на мнение
Хер, аз да си призная - изтървах връзката
Миналата година това място как го работи?
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
jordanov sv коментира Днес, 11:03
Поздравления, значи!
Щом тая фирма може да ти свърши работа, спокойно можеш да се довериш на кой да е китаец /българин/ среден ценови клас.
е аз писах какво си взех
Кой клас е не знам. Вероятно по скоро не е средния.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Здравейте, поръчах си мотофреза husqvarna Tf 338. Има ли някой със същата или подобна фрезичка, да сподели мнение - доволен ли е, за какво точно я използва, какво можеш и какво не можеш да правиш с нея. Избрах точно тази заради доста високото тегло (93 кг) и наличието на 2 предни и 1 задна скорости.
Коментар
-
Тази машина я има в България от около 2 седмици, надали някой има впечатления. Иначе изглежда доста пипната. Ножовете са по три на секция.Първоначално публикуван от basko3 Преглед на мнениеЗдравейте, поръчах си мотофреза husqvarna Tf 338. Има ли някой със същата или подобна фрезичка, да сподели мнение - доволен ли е, за какво точно я използва, какво можеш и какво не можеш да правиш с нея. Избрах точно тази заради доста високото тегло (93 кг) и наличието на 2 предни и 1 задна скорости.
Коментар
-
Дръпнахме дръпнахме
Аз фрезовах с трактора преди “първите” дъждове . Като съдих картофите преди две седмици си беше кално отдолу /правя бразди със ръчната фрезата с метални колела/ , сега преди последния дъжд фрезовах едни лехи плитко претърчах се с фрезата и беше добре. Не е добре да се фрезова когато е кално лопатките замазват отдолу където боксуват и става хасфалт
088455338две
"Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
Джамбазов 2010г..
Коментар
-
Отвъртях един бърз половин декар. Доволен съм от техниката.
Коментар
-
Разбира се, човек първо трябва да се подготви теоретично
Коментар
-
Как беше,
Ъъъ
възраждане
Коментар
-
ее, наистина сте отличници, аз само Разораната целина съм чел, но пък смятам че е по-подходяща за случая
-
Тц, не е.
Книжицата не Леонид Илич е точното четиво което му трябва на нашия приятел Търтей. Брежнев е биг-босът на място когато северните области на Казахстан започват да се превръщат в световен аграрен фактор. А според мен цялата трилогия е интересна, но и аз обичам да чета мемоари от всякакво естество... Тъстът я има и за двайсетина години съм я чел 3-4 пъти, отнема един-два следобеда. А и Брежнев в ония години е бил нещо съвсем различно от това което сме запомнили ние - от последните му години.
"Разораната целина", "Тихият Дон", "Ходене по мъките", ако щеш и "Война и мир", са съвсем, съвсем друго нещо. За тях си трябва достатъчно време и нагласа.
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Днес.

Коментар