Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотофреза...каква?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Возилото го имам, ама трябва да поработя по прикачния инвентар:

Queen o’ the Hebrides’ golden tears, Distillation o’ two hundred years
    Skal, Prost, Salud, Kampei, Cheers, Slainte-mhath! Laphroaig!

Коментар

• crazyjob83
      crazyjob83 коментира
      Редактиране на коментар
      Аз пък имам същия прикачен инвентар.

• Кольо
      Кольо коментира
      Редактиране на коментар
      Закъснели са, руснаците го правят отдавна и то с нива.
      Хем плуга си е закачен на нивата, а не да бягат след него.
      И е с три тела а не с едно.

• turtey
      turtey коментира
      Редактиране на коментар
      Ех тия руснаци.
      Орането с джип е измислено от джип и лр.

А германците по това време и тоя цел правят унимог.

• Нещо по темата за мотоблок с шредер:

https://youtu.be/izpgo98V_6o

Коментар

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
      ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
      Редактиране на коментар
      Точно така си го представях , но цената е безсмислена за мен .

• Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Да споделя
    мислих псувах смятах пак ​​псувах и на финала пловдивски руджерини отгърмя.
    то само фрезата тежи колкото нов китаец.

Трябва да се стегне и да видим края на февруари, началото на март как ще е.
    Хер, аз да си призная - изтървах връзката
    Миналата година това място как го работи?

Коментар

• Първоначално публикуван от jordanov sv Преглед на мнение

Хер, аз да си призная - изтървах връзката
      Миналата година това място как го работи?
      С помощта на фирмата Бел&Мотика.
      ​​​​​​
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• jordanov sv
        jordanov sv коментира
        Редактиране на коментар
        Поздравления, значи!
        Щом тая фирма може да ти свърши работа, спокойно можеш да се довериш на кой да е китаец /българин/ среден ценови клас.

• jordanov sv коментира Днес, 11:03
      Поздравления, значи!
      Щом тая фирма може да ти свърши работа, спокойно можеш да се довериш на кой да е китаец /българин/ среден ценови клас.

е аз писах какво си взех
      Кой клас е не знам. Вероятно по скоро не е средния.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Здравейте, поръчах си мотофреза husqvarna Tf 338. Има ли някой със същата или подобна фрезичка, да сподели мнение - доволен ли е, за какво точно я използва, какво можеш и какво не можеш да правиш с нея. Избрах точно тази заради доста високото тегло (93 кг) и наличието на 2 предни и 1 задна скорости.

Коментар

• Айде бе, фрезаджиите, кво се умълчахте Дърпахте ли вече въжето?
          При мен дворчето го орахме началото на март и по-миналата седмица беше малко влажно, ама за кога да чакам - минах го. Сега в неделя вече беше както трябва и айде още едно минаване по-набързо - стана екстра.

Коментар

• Първоначално публикуван от basko3 Преглед на мнение
            Здравейте, поръчах си мотофреза husqvarna Tf 338. Има ли някой със същата или подобна фрезичка, да сподели мнение - доволен ли е, за какво точно я използва, какво можеш и какво не можеш да правиш с нея. Избрах точно тази заради доста високото тегло (93 кг) и наличието на 2 предни и 1 задна скорости.
            Тази машина я има в България от около 2 седмици, надали някой има впечатления. Иначе изглежда доста пипната. Ножовете са по три на секция.

Коментар

• basko3
              basko3 коментира
              Редактиране на коментар
              Ясно, иначе взех машината (не съм се прибрал все още на село, за да я пробвам). С 3 ножа е, да (което не знам дали е добре или не, това ми е първата фреза).

• Дръпнахме дръпнахме

Аз фрезовах с трактора преди “първите” дъждове . Като съдих картофите преди две седмици си беше кално отдолу /правя бразди със ръчната фрезата с метални колела/ , сега преди последния дъжд фрезовах едни лехи плитко претърчах се с фрезата и беше добре. Не е добре да се фрезова когато е кално лопатките замазват отдолу където боксуват и става хасфалт
            088455338две
            "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
            Джамбазов 2010г..

Коментар

• Да, това с буксуването и асфалта е точно. То долу горе откак машинната тяга е влязла по нивите се знае, че стигне ли се до буксуване и ще има някакъв отрицателен ефект.

Коментар

• Отвъртях един бърз половин декар. Доволен съм от техниката.
                ​​​​​

Коментар

• Разбира се, човек първо трябва да се подготви теоретично

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20210411_161145.jpg
Прегледи:743
Размер:661.2 КБ
ID:6733137

Коментар

• Хааха, знаем че си изпипваш нещата, знаем.
                    За Малая земля съм сигурен че можеш да я рецитираш наизуст, но въпрос за Отличен - третата /по-точно втората/ част от трилогията е?

Коментар

• Как беше,
                      Ъъъ
                      възраждане

Коментар

• jordanov sv
                        jordanov sv коментира
                        Редактиране на коментар
                        Отличник !

• IvanIvanovi
                        IvanIvanovi коментира
                        Редактиране на коментар
                        ее, наистина сте отличници, аз само Разораната целина съм чел, но пък смятам че е по-подходяща за случая

• jordanov sv
                        jordanov sv коментира
                        Редактиране на коментар
                        Тц, не е.
                        Книжицата не Леонид Илич е точното четиво което му трябва на нашия приятел Търтей. Брежнев е биг-босът на място когато северните области на Казахстан започват да се превръщат в световен аграрен фактор. А според мен цялата трилогия е интересна, но и аз обичам да чета мемоари от всякакво естество... Тъстът я има и за двайсетина години съм я чел 3-4 пъти, отнема един-два следобеда. А и Брежнев в ония години е бил нещо съвсем различно от това което сме запомнили ние - от последните му години.
                        "Разораната целина", "Тихият Дон", "Ходене по мъките", ако щеш и "Война и мир", са съвсем, съвсем друго нещо. За тях си трябва достатъчно време и нагласа.

• Здравейте,
                      Нов съм и трябва да си купя мотофреза.Ще обработва 500 м2 ,глинеста почва.
                      Спрял съм се на Гардения , Виема които са по 7 конски сили.Сега са пуснали на Петров нов модел про лукс с шест скорости
                      продават я в малтехагро.
                      Моля за мнения и съвети
                      Благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X