От: Безплатно отопление?
В случая има голяма доза истина.
В случая има голяма доза истина.
) изхвърля такова Умопомрачително количество енергия в пространството, че ни е улавяики (чрез всичко зелено
) милиардна част от нея Живеем

). Дървата, Въглищата, Петрола, че и Газ-та са консервирана слънчева енергия, която ние с лека ръка ползвам - Хиляди години изгорени за един час
. Жената като го вари не сменя водата. После като е време да изпусна газта отварям прозорците. Двигателя засмуква от изпуснатата газ и се получава икономия от 14%. Мощноста се вдига с около 10 конски сили. Проблема е, че жената не иска да се вози по този супер икономичен начин. Явно е глезла- носа и е по важен от икономията.
) изхвърля такова Умопомрачително количество енергия в пространството, че ни е улавяики (чрез всичко зелено
) милиардна част от нея Живеем

). Дървата, Въглищата, Петрола, че и Газ-та са консервирана слънчева енергия, която ние с лека ръка ползвам - Хиляди години изгорени за един час
. Дай да си стиснем ръцете на отговора - " Не знаем още!". Като съм изгледал само филмчетата на дедо Дейвид Атънбъро за растенията и взаймоотношенията им помежду си и с животинките наоколо - свят ми се извива до какви хитростии са достигнали в борбата за оцеляване и територия. Някак не се връзва хипотезата , че още не са се усетили. Другаде е заровено кучето. Или не съм те доразбрал евентуално нещо или поради някаква си причина зелената част от спектъра я ползват за нещо си друго та не я поглъщат. Във всеки случай за дългосрочно складиране на слънчева енергия аз не мога да измисля по ефикасен начин от растенията. Та ако се върнем на отоплението цикъла според мен е такъв - смяташ енергийната си нужда , смяташ прираста на декар гора, приравняваш, купуваш получените Х броя декари гора, ежегодно береш прираста и цикъла е затворен. Ама това в един идеален математически свят.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар