Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв керамичен плот?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #61
    Първоначално публикуван от Венци- малкия
    Екстра. Да се похвалиш при първи тестове ​
    След монтажа старата отиде в коридора за временно, че се правят и други ремонти. Но майка ми си ползва нея. Добре, че големия ѝ котлон даде фира. Новата фурна не е ползвана много. Не вярвах, че часовника ѝ ще е толкова полезен точно там. За сандвичи старата има опция и двата горни реотана да работят едновременно и така сандвичите стават много по-бързо, но са неравномерно изпечени. При новата няма такава опция и използвам само грил реотана и така сандвичите се изпичат равномерно, но за сметка на по-дълго време. Тя и старата има опция само грил реотан, но не съм го използвал.
    За плота какво да кажа .. бързо нагряват котлоните. Сензорните бутони трудно се включват случайно - случвало се е само, ако сложа метален съд върху тях. Дори да прекарам ръка бързо през тях или да ги забърша бързо, докато работи не реагират. Не ми харесва, когато трябва да бъркам нещо в лек съд тип паница. Тогава съда се върти, бяга насам-натам. Бъстер функцията не знам до колко помага, но я включвам като трябва да се вари нещо. Малко ми е объркано това с разширяемите зони. Слагам тенджера и очаквам, че ще се включи широката зона. А и самата индикация на зона на единия котлон е малко объркваща. Намира се над бутона boost и се получава, че все едно индикацията е към бутона, а не към котлона.
    За замърсяването дори и съда да е мокър остават петна. Но се чисти. Няколко пъти се изкипяват разни манджи и като изстине със шпаклата (няма в комплекта) се чисти.​

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X