До: Как да изгоним мравките от дома си?
В къщи също ме налазват мравки и то от два вида,но и двата вида са чуствителни към този тебешир който се продава в аптеките срещу хлебарки.Държи ги настрана поне месец два,и щом се покажат пак рисувам по ъглите и первазите.
В къщи също ме налазват мравки и то от два вида,но и двата вида са чуствителни към този тебешир който се продава в аптеките срещу хлебарки.Държи ги настрана поне месец два,и щом се покажат пак рисувам по ъглите и первазите.
- случайно погледнала към стената и какво - цялата стена покрита с хлебарки, живи!? И всички стени така...
И така седяли докато не изчезнало действието на препарата.
). Човекът дойде, огледа и на цената на 2 месечната такса на предния напръска и каза, че няма да го търся цяла година. Не че тогава му повярвах, но повече от две години не съм го търсил... Хлебарки нямам! Сигурен съм, че и за мравките има подобно съвременно решение, просто трябва да попаднеш на правилния човек. Изводът ми е, че най-добре да се доверим на препоръките на препатил приятел и да не вярваме на мошеници - самозванци.Поздрави.
и се отървах от тях с чесън на прах сложих на местата по които се движат и се разделихме. Много бързо и ефикасно действа чесъна. Вече от няколко години нямам мравки.

Коментар