Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да изгоним мравките от дома си?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как да изгоним мравките от дома си?

Аз също имам мравки.Пробвал съм почти всичко и не се получава.Вече си ги гледаме като домашни любимци.Те се появяват за около 1месец,и после си отиват.Там кадето се появят било на БЕРЕКЕТ.Така знам от стари хора и затова не ги закаячам.Понякога дори крилати са идвали.ще си тръгнат оставете ги намира.
    sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
      Аз също имам мравки.Пробвал съм почти всичко и не се получава.Вече си ги гледаме като домашни любимци.Те се появяват за около 1месец,и после си отиват.Там кадето се появят било на БЕРЕКЕТ.Така знам от стари хора и затова не ги закаячам.Понякога дори крилати са идвали.ще си тръгнат оставете ги намира.
      Определено е на берекет. Хранят се само с хубави, чисти, неразвалени храни.Няма да се навъртат, ако е на глад. Не са като хлебарките, които ядат всичко. Хубавото е, че мравките не замърсяват това, което ядат и не разнасят болести, които се прихващат на хората. Крилатите мравки са момчетата и момичетата на мравуняка - излизат да си търсят другарче и място за нов мравуняк. Безкрилите са безполови бачкатори.

Щом при тебе идват крилати, явно много са те харесали.

Коментар

У нас първо се появиха хлебарките а след това и мравките.Всичко това стана след ремонта в кухнята пробитата дупка за абсорбатора и.н.т места от където забелязах че идват.Пръсках с раид и какво ли не,но спасение няма.Накрая намерих решението.Купувате от аптеките/ветеринарни/ айкън и вместо в 10литра го разреждате в 0.500л вода и пръскате местата от където идват или обитават и кошмара прикючва.Поне при мен 2 година има спасение.

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
          ...Те се появяват за около 1месец,и после си отиват.Там кадето се появят било на БЕРЕКЕТ.Така знам от стари хора и затова не ги закаячам...
          То и при мен се появяват за около месец.
          Пък и щом е на берекет няма ги гоня....тази година май ще ми трябва
          RAV 4
          F650GS

Коментар

Най-екологичното решение е да се закупи мравояд. Всеки зоомагазин може да го достави. След като унищожи мравките може да се дава под наем и инвестицията се изплаща..
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            -----------------------------------------------
            0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
              Най-екологичното решение е да се закупи мравояд. Всеки зоомагазин може да го достави. След като унищожи мравките може да се дава под наем и инвестицията се изплаща..
              Не става. Всяко от тези хайванчета пасе само определен вид мравки, при това само от дупка в мравуняка. Не може да ги лови по повърхности.

Коментар

Аз имах сходен проблем. Бълваха от една пукнатина в плочките около къщата в разклонена индианска нишка и отиваха практически навсякъде.
                При замазване на една пукнатина, веднага намираха друга, че и я разширяваха Освен това ми разваляха и райграса и определено не бяха прави...
                След опити с к'во ли не, решението се оказа просто:
                Дърворезачка с МНОГО масло в бензина, маркуч на ауспуха, другият край в пукнатината, тиксо на газта.
                Това беше преди две години. Сега пак има активност и изглежда трябва да има втора серия.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                  ...
                  Дърворезачка с МНОГО масло в бензина, маркуч на ауспуха, другият край в пукнатината, тиксо на газта..
                  фашист...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    фашист...
                    Ами, като няма напалм...
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

[QUOTE=- 3-4 кофи от по 20л, само от коридорите на мазето. [/QUOTE]

Защо не го снима това Трябва да е било яка гледка. За щастие никога съм нямал проблем с хлабарки/е мяркал съм 4-5 от големите в стария апартамент, но нищо повече/, а с мравки сме имали рядко проблеми, като Раид върши работа и това с нафтата май веднъж подейства.
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                      http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                        Да споделя вдин изпитан препарат - Фендона. Много пречистен. Става за всякакви гадини. Безвреден. Както каза една звезда от Агроинсект:"Пръскаме и при кърмачета". Продава се в развасовка тип "пеницилин" и се ползва инструкцията.
                        +1 Това е най-доброто.

Коментар

Имахме преди месец мравки на терасата....
                          Има доста начини и препарати за премахване,т.т. за изчезване на мравките.Явно а и незнам,дали отиват там където е мръсно,защото до нас апартамента живее старец на 80г. и при него няма кой да чисти,и явно мирише на гадно,а и си мисля,че оттам се въдят/все пак не съм 100% сигурна/,но след като изчистихме теракота с препарат за това,и до ден днешен няма и следа от тях.Ето тук има и препарати,и дано са ти полезни.
                          А за тях,явно като дойде пролетта и се завъждат много.

http://pharma-universal.com/insecticidi.html

Коментар

Първоначално публикуван от 6tur4e Преглед на мнение
                            +1 Това е най-доброто.
                            Федоната е супер от десетина години се спасявам с нея като тръгнат пръскам един път и повече не се появяват .
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Айде, първи жертви.

Навсякъде бях напръскал, освен в пералнята. Вътре се устроили гадните хлебарки, необрзпокоявани от никой и нищо. Докато една направи късо съединение.

За улеснение, всичко това в началото на празниците, когато са затворени всички магазини за части и сервизи.

Коментар

Ааа, Ясене, нещо да кажеш относно интелекта им!?
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X