До: За и против домашните ни любимци на разходка да ходят с намордник
Най -добрият вариант май е да има специални заграждения,така всички ще бъдат спокойни ,и кучетата ще бъдат доволни.Но няма кой да ги направи тези заграждения .Ще кажа и нещо което не е по темата майките като видят куче да не плашат децата си с тях ,защото тези деца като пораснат изпитват ужас от кучета,никой не се е родил страхлив това е само заради родителите ,и един съвет като видите куче на улицата било то домашно или улично не крещете ,не бягайте от него,не го гледайте в очите те усещат кой го естрах и кой не, а за бездомните трябва да ги приберат в приюти а не да ги избиват все пак и те душа носят/и така всички ще са доволни
Най -добрият вариант май е да има специални заграждения,така всички ще бъдат спокойни ,и кучетата ще бъдат доволни.Но няма кой да ги направи тези заграждения .Ще кажа и нещо което не е по темата майките като видят куче да не плашат децата си с тях ,защото тези деца като пораснат изпитват ужас от кучета,никой не се е родил страхлив това е само заради родителите ,и един съвет като видите куче на улицата било то домашно или улично не крещете ,не бягайте от него,не го гледайте в очите те усещат кой го естрах и кой не, а за бездомните трябва да ги приберат в приюти а не да ги избиват все пак и те душа носят/и така всички ще са доволни
.Та за това не обичам на алеята , която е за малки деца ( означена с всичките му знаци и табели ) да има пуснати кучета , а стопанина да е през три поляни ( това в морската градина във Варна).И не искам да коментирам стопаните , които пускат животинките пред блока на детската площадка и те задължително се изхождат в пясъчника.
В това число искам да спомена, че кучето си търси и нов стопанин защото патувам изключително много и ми е все по трудно да намирам на кого да го оставя докато ме няма. Обаче си имам и изисквания - Задължително да е в къща с двор защото е супер ателтично и подвижно животно, да го хранят добре и да му се обръща нужното внимание. Ако някои си търси ротвайлер и отговаря на горенаписаното може да ми пише. Кучето е преминало пълно обучение за охрана. Гарантирам Ви че които иска може да влезе увас 

Коментар