Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли издали?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бихте ли издали?

Здравейте,

Да кажа или да не кажа, туй е въпросът...

Говорим за най-добри приятели, нали?

Аз бих поговорил с изневеряващия, спокойно с необходимото уважение, без да размахвам нравоучително пръст. Мисля, че отношенията вътре в една двойка (особено, ако имат и деца) са само тяхна работа. Опита ли се някой да "помогне", с колкото и добри намерения да е, има по-скоро обратен ефект.

Аз предпочитам честните отношения с моята половинка. Разбрали сме се за някои неща и си ги спазваме. За нас интересите на децата ни са над всичко. Това, че жена ми при определени обстоятелства си е позволила да се позабавлява с някой, не ме бърка и не държа да знам за това. Но, ако започне да лишава мен и семейството от грижи, внимание, ласки и т.н., това вече е друга тема и повод за много сериозен разговор.

Малко се отклоних, сори...
    Поздрави от Lincoln, UK! :)

Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI GLS '95 (дълга база)

Коментар

А защо да не кажеш на този който кръшка, че знаеш за забежките му и той ако реши да се спре, ако ли не тогава да уведомиш този на който са му сложили рога.? Дали стана ясно.
      Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Това имах в предвид под "намекване".
        А и много си зависи от хората. За съжаление живота не е чиста математика. Понякога ако кажеш, става по-лошо. И за теб, и за тях. Понякога е обратното.

Ако гаджето или жената на най-добрия ми приятел например прави постоянно простотии, и очевидно вече не и пука за него, или връзката им, може би няма да си трая дълго. Ама пак си зависи от конкретния човек.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от valeriy_iliev Преглед на мнение
          Еййййй не мога да повярвам, че изобщо може да се коментира подобна тема
          За мен и мъжа и жената са равни както в любовта така и в секса и "изневярата". Говорите (някои от вас) сякаш наистина вярвате в "Когато жената изневерява е курва, а когато мъжа - ебач" - извинявам се за думите.
          Друг е въпроса кога има изневяра - дали когато си с друг/а различен от "законния" или когато си с "законния" но сърцето и ума ти са заети от другия. И дали изневярата към самия себе си не е именно онази от която трябва да се страхуваме.
          Да не говорим, че страничен човек не може да знае какво става в едно семейство и какви са наистина отношенията им - толкова...
          Аз никога не бих казал - това е (поне сега така мисля).
          И ако някой дойде да ми каже на мен за жена ми - баси боклука.
          А ако някой каже нещо на нея, без значение вярно или не - шат на патката главата и то от кръста
          К'ъв си ти бе (ти ма) че да си позволяваш за се разпореждаш със съдбите на другите!!!
          Толкоз!
          На това мога да отговоря само: "Къв си пък ти бе , че да ми даваш наклон на ***?!"
          Толкоз!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            На това мога да отговоря само: "Къв си пък ти бе , че да ми даваш наклон на ***?!"
            Толкоз!
            Правилно!
            Щото после,като го засърбят рогата има-Олеле!!ВИЕ що не ми казАхте?
            Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
              Правилно!
              Щото после,като го засърбят рогата има-Олеле!!ВИЕ що не ми казАхте?
              Точно!
              Той/тя/ да си знае, че го е**ват , пък какво ще прави с информацията сам/а/ да си решава!

Коментар

Точно!
                Той/тя/ да си знае, че го е**ват , пък какво ще прави с информацията сам/а/ да си решава!
                За това става на въпрос,няма той-тя.Въпроса е принципен!
                Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Не мисля, че е добра идея да "морализираме" когото и да е в тази насока.
                  В крайна сметка всеки от нас си има и тъмните страни - нали?
                  Понякога най-големите гадости са предхождани от добри намерения... от приятели...
                  Колегата Бендер казва: "Спасението на давещите се - дело на самите давещи се."
                  А в библията пък, пише нещо за камъни, безгрешни и т.н...
                  Последно редактирано от Scrapheap; 09-05-08, 12:10.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Не не бих издал. Даже ако ми е много близък приятел не бих изобщо позволил и коментари на други хора за това. Всеки ще се чувства кофти като разбере, че половинката му кръшка, но ще се почувства много по-кофти когато "другите говорят за това".
                    Последно редактирано от iiiopo; 09-05-08, 13:26.
                    О899 2б2 1З2

Коментар

Според е много сложен въпроса и по-вероятно е да изгубиш и приятеля си.Влизаш в много неприятна схема.Той казва на жена си ,тя му отговаря-а,той ли ами аз не исках да ти казвам защото сте големи приятели ама вече три месеца си иска от мен и му отказах ,та вероятно и затова ми прави мръсно пред теб.Почват разводи,как разбрахте -ами еди кои си ми каза,свидетел питат те,ако не си видял какво може да кажеш-чух,някой ми каза.Разправиите са големи ,но чувството остава,ами ако някой ви е подвел наистина.
                      Скоро четох някъде за изследване в Англия,че 60% мисля,че бяха от семейните двоики ,поне веднъж в живота им поне един от двамата партньори е имал забежка.Едва ли българите сме по-далеч от това ,като резултат.Така ,че здраве да е.Каквото такова,колкото толкова.Живота е сложен.
                      Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                      "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                      "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Лично аз не бих искал да знам,ако жена ми е кръшнала.При положение че семейните ни отношения са наред...Не ангажирам никого с мнението си
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
                          Според е много сложен въпроса и по-вероятно е да изгубиш и приятеля си.Влизаш в много неприятна схема.Той казва на жена си ,тя му отговаря-а,той ли ами аз не исках да ти казвам защото сте големи приятели ама вече три месеца си иска от мен и му отказах ,та вероятно и затова ми прави мръсно пред теб.Почват разводи,как разбрахте -ами еди кои си ми каза,свидетел питат те,ако не си видял какво може да кажеш-чух,някой ми каза.Разправиите са големи ,но чувството остава,ами ако някой ви е подвел наистина.................
                          Казването може да стане по много начини.

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                            Лично аз не бих искал да знам,ако жена ми е кръшнала.При положение че семейните ни отношения са наред...Не ангажирам никого с мнението си
                            Точно за това казвам "ако се прекалява". Никой не е безгрешен. Ако обаче държанието и действията на единия са в краен ущърб към другия, поне ще опитам да отрезвя и двамата какви ги вършат.

Казването може да стане по много начини.
                            Точно.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте,

Сетих се за един филм - "Широко затворени очи" с Том Круз и Никол Кидман. Там имаше един много силен момент (преразказвам):

Под влиянието на марихуана и алкохол Н.Кидман сподели на съпруга си, че преди време, докато са били семейно на почивка е пожелала един напълно непознат с морска униформа. Желанието и е било толкова силно, че си призна 9колко глупаво от нейна страна), че би зарязала веднага и мъж, и дете, и всичко, само и само да бъде с него. Когато го е потърсила на другия ден май, него вече го е нямало. Призна си, че много пъти, правейки секс с мъжа си, си е представяла как го прави с "онзи".

Никога няма да забравя физиономията на Т.Круз... Щеше да му падне ченето... До този момент си мислеше, че всичко е наред в семейството му, целия свят му се преобърна на милия.

Давам ви този пример, защото никой не може да бъде сигурен как ще реагира дори самия той при определени обстоятелства, какво остава за друг човек, било то и най-добрия приятел.

Нещата са сложни и взривоопсани!

П.П. След онзи филм, промених много неща в мисленето и поведението си. Ама това май вече е друга тема...
                              Поздрави от Lincoln, UK! :)

Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI GLS '95 (дълга база)

Коментар

извинете че се намесвам в мъжкия ви спор?
                                имам въпрос : - Ти (Вие) Бихте ли казали на жената на свой приятел че той кръшка? Май отговора всички го знаем. За мен съществуват няколко типа прелюбодейци,
                                1.Едните го правят за спорта или защото са вечно търсещи то просто им е в кръвта.
                                2. Другите защото имат проблем или нещо между двойката не върви.
                                3. Вино и жена изневеряват когато у дома им е студено.
                                Във всяка къща има огън а огън без пушек няма.
                                Аз лично не бих се месила в чужди отношения, защото незнам причината за постъпката на човека отсреща,бил той жена или мъж.
                                Ако мъжът ми ме е наранявал цял живот е кръшкал и не съм получавала ласките и вниманието което аз съм давала, и се е правел на интересен нищо не му гарантира че един ден жена му би срещнала друг от когото би получила това което и липсва у дома.
                                И тогава кой на кого е изневерил?
                                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X