Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли издали?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бихте ли издали?

За жалост много малко хора в нашата балканска държава мислят като "Емануилис" даже младите хора развиват собственическо чувство за чововека до тях. В големите градове където концентрацията на населението е с по висок интелект и културни навици, по често може да се наблюдава съвременно мислене. Но за жалост основната част от населението е в малките населени места, а там изяви подобно мнение, там мъжете са мачовци а жените са създадени да слушат, абе боса и бременна пред печката.
    Е да ама не, та нали всеки е роден от жена.
    НЕКА ПЪРВИ ХВЪРЛИ КАМЪК КОЙТО Е БЕЗГРЕШЕН
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Живели семейство мъж и жена. От известен период жената започнала да залинява и да отпада, мъчила се дълго, докато един ден не легнала неизлечимо болна на смъртно легло. Малко преди да умре, тя извикала мъжа си и му казала:
      - Виж, аз умирам, всичко е безнадеждно. Преди това обаче трябва да се изповядам пред теб и да ти призная, че съм ти изневерявала няколко пъти и то с най-добрия ти приятел, с комшията и с трима твои колеги. - Знам, скъпа, знам - отговорил спокойно мъжът - аз за това те отрових.

Светът е шарен, доказвате го и вие, драги съфорумци, изразявайки своето виждане и мнение и по тази тема...

А както казва една добра приятелка: Никой не е умрял с един чифт обувки! Може би всички ние, научавайки за изневяра/кръшкане/забежка на наш близък, познат или дори половинката ни, трябва да се сетим за това изречение и да не бързаме да съдим и хвърляме камъни. Всеки може да сгреши, дори и всеки от нас, дори сега; както и никой не е застрахован от любовта!
      А прошката е най-великото (но същевременно трудно достижимо чувство)!
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

От написаното дотук, май следва изводът, че не би трябвало да се казва. Май само Тихомир е на обратното мнение. И въпреки, че той се аргументира добре, другите надделяват. На теория и аз съм на неговия акъл, ама на практика си мълча.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          От написаното дотук, май следва изводът, че не би трябвало да се казва. Май само Тихомир е на обратното мнение. И въпреки, че той се аргументира добре, другите надделяват. На теория и аз съм на неговия акъл, ама на практика си мълча.
          Просто понякога разумът надделява над първосигналното и привидно чувство за справедливост....
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Понеже станахме мноо сериозни, я да ви развеселя малко (пък и доста истини има по-долу)...

Девойка пита гаджето си:
            - Скъпи, ние имаме вече тримесечна връзка. Не е ли време вече да ме представиш на семейството си?
            - Няма начин - отговаря младежът. - Жена ми е на море, а двете ми деца са във ваканция и са на село при баба и дядо.

Както обикновено, съпругът се връща по-рано от командировка и сварва жена си с любовник в спалнята. Само че, съпругът бил военен и не си поплювал много.
            Извадил пистолета и им наредил:
            - Жена, ти в левият ъгъл на стаята. Ти, нещастник, в срещуположния.
            Ония двамата, треперят от страх и изпълняват. Съпругът продължава:
            - Сега, клякате и се изсир*те!
            - Ама скъпи как так… - мъжът я прекъсва със сваляне на предпазителя.
            Свършили те работата, а съпругът:
            - Сега си разменяте местата!
            Ония пак изпълняват.
            - Ха сега, клякате и всеки да изяде, каквото му е надробил другият! - и опъва петлето назад. Ония се молили, молили накрая… къде ще ходят… изпълнили нареждането…
            След 3 месеца жената и любовникът се срещат на улицата.

Любовникът:
            - Скъпа, защо не ми се обждаш вече? Вече не ме ли обичаш? Не мога да живея без тебе!
            А жената:
            - Да бе! Ти ако ме обичаше поне малко, нямаше такова огромно лай*о да изсе*еш!

Дъщеря казва на майка си:
            - Мамо, когато вчера те нямаше вкъщи, тате доведе една леля, сложи я на леглото….
            - Дъще, татко ти ще се прибере довечера и на вечеря ще разкажеш всичко каквото е правил - прекъсва я майката.
            Сядат да вечерят. Дъщерята:
            - Мамо, когато вчера те нямаше вкъщи, тате доведе една леля, сложи я на леглото, свали й гащите и си мушна това, дето чичо Иван ти беше пъхнал в устата онзи ден.

Виждам в опашката пред касата една страхотна блондинка, която стои малко по-напред, маха ми дружелюбно и ми се усмихва. Не мога да разбера, защо едно такова парче ще маха на мен и при това тя ми изглежда позната, обаче не мога да кажа от къде. Ето защо й казвам:
            - Извинете, познаваме ли се?
            Тя отговаря:
            - Не съм много сигурна, но си мисля, че вие трябва да сте бащата на едно от моите деца!
            Припомням си за единствения път, когато съм изневерявал.
            - За Бога! Ти ли си тази стриптизьорка, с която правих секс на моята ергенска вечер върху масата за тенис пред всички, докато твоята колежка ме пляскаше с мокра целина и ми навираше краставица в задника?
            - Не! - отговори студено тя… Аз съм класната ръководителка на вашия син.

Така, че умната... ако не умната... русата... и т.н.
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

То има един за съветите и ситуциията, не е много по темата но има момент на изненада:

Седнали двама катаджии да си говорят:
              Кат1:- Абе мойта много голяма кофа бе, ръгам ама никъв кеф?
              Кат2:- И мойта беше така ама си намерих начин. Вкарвам го и стрелям в тавана, тя от страх се стяга и ми е кеф.
              На другия ден.
              Кат2:- Кажи колега какъв е ефекта?
              Кат1:- Остави се, ефекта беше троен
              Кат2:- ъъъ??? неразбирам?
              Кат1:- Ами вакрах го и гръмнах:
              1. Тя се насра.
              2. Аз го спарих.
              3. Излезе един гол от гардероба и каза "Не стреляй предавам се".
              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                То има един за съветите и ситуциията, не е много по темата но има момент на изненада:

Седнали двама катаджии да си говорят:
                Кат1:- Абе мойта много голяма кофа бе, ръгам ама никъв кеф?
                Кат2:- И мойта беше така ама си намерих начин. Вкарвам го и стрелям в тавана, тя от страх се стяга и ми е кеф.
                На другия ден.
                Кат2:- Кажи колега какъв е ефекта?
                Кат1:- Остави се, ефекта беше троен
                Кат2:- ъъъ??? неразбирам?
                Кат1:- Ами вакрах го и гръмнах:
                1. Тя се насра.
                2. Аз го спарих.
                3. Излезе един гол от гардероба и каза "Не стреляй предавам се".

Пиша от пода.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Е колеги какъв е извода. Ами всички мъже изневеряват със жени. Жени подобре така, ами ако научите че мъжът ви ви изневерява с мъж, или жената с жена. "Господ да пази"
                  Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от donia Преглед на мнение
                    Е колеги какъв е извода. Ами всички мъже изневеряват със жени. Жени подобре така, ами ако научите че мъжът ви ви изневерява с мъж, или жената с жена. "Господ да пази"
                    ако жена ми ми изневерява със жена ще пробвам да се включа .

Всъщност изневярата може да е от всякакъв род. Дори и заради хоби човек може да се почувства силно пренебрегнат.
                    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Всъщност изневярата може да е от всякакъв род. Дори и заради хоби човек може да се почувства силно пренебрегнат.

Въй!!! Значи изневерявам редовно.

Е, все пак гледам да си разпределям свободното време така че да няма недоволни.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

ако жена ми ми изневерява със жена ще пробвам да се включа .
                        не знаеш каква е беля, затова си ербап.

Коментар

От: Бихте ли издали?

Нито ще кажа, нито ми е работа кой с кого. Че ако ще да е и най-добрия ми приятел. А и за всяка изневяра има причина. То така е много лесно отстрани ..........
                          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Мишо, откъде я изрови тази стара тема бе?
                            Аз бях забравил за нея...
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                              Нито ще кажа, нито ми е работа кой с кого. Че ако ще да е и най-добрия ми приятел. А и за всяка изневяра има причина. То така е много лесно отстрани ..........
                              100% подкрепям.

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Мишо, откъде я изрови тази стара тема бе?
                              Аз бях забравил за нея...
                              А мнението смени ли?...Че нали с възраста се помъдрява.

Коментар

Сега я виждам тази тема,за едни стари за други нова.Истината е че не може човек всеки ден да яде и най-хубавото ястие,омръзва.Човек трябва да е свободен.В много случаи сексуалната изневярата запазва семейството,отпуска се напрежението.Жалко,че при хората тъй е наслоено чувството за собственост.Говоря за секса,а не за платоническата изневяра.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X