Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли издали?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бихте ли издали?

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Е как кво-най-малкото ще последва скандал. Ако се размине само с това-идеално.По-натам по скалата сагубене на доверие, разваляне на семейството, развод, и всичко естествено се стоварва върху децата(ако има).
    Въобще, последиците почти винаги са сериозни.
    Май сам си отговори на поставения в началото въпрос
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

За да издадеш нещо? Значи трябва да го знаеш. За да го знаеш или трябва да си един от двамата или да занят повече хора.
      Има и допълнителни опции:
      1. Кръшкане за 1 вечер. Ситуация, алкохол, танци - чист секс.
      2. Хлътване по някого/я. Връзка траеща няколко срещи в хотел или нещо подобно след което си гузен/на. Но се задържаш у дома при законната половинка.
      3. Бягство от сивото ежедневие. В прегръдките на други. Курвелък или курварство.
      4. Липса на разбиране у дома между съпрузите.

Ако го споделиш с приятеля си за точка 1-ва е глупост, защото би го потупал по рамото ако той оправи некоя кака докато е командировка.
      Във 2-ра точка е хубаво да споделиш с хлътналия, че прави глупост. И никога да не казваш на другия.
      По 3-та точка няма смисъл да казваш. Човека вероятно е наясно. Стиснал е зъби и си живее някак. Или пък е с разбирането, че всеки си има право на личен живот.
      А в случай 4 нещата ще си излязат сами и семейството няма да го бъде.

Ей така виждам аз нещата.
      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Е как кво-най-малкото ще последва скандал. Ако се размине само с това-идеално.По-натам по скалата сагубене на доверие, разваляне на семейството, развод, и всичко естествено се стоварва върху децата(ако има).
        Въобще, последиците почти винаги са сериозни.
        А Един приятел(Бог да прости Станислав) се обеси, като разбра.
        Така, че въпросът "и кво" мисля не е уместен
        Коле, не свързвай евентуални летални последици с обаждането. Сещам се поне за двама познати , които сложиха край на живота си заради жени. Без значение как са го разбрали. А бившият ми взводен в милицията преди 20 и кусур години уби жена си , разчлени я на няколко десетки къса и я зарови в землището на едно село. Изневярата е грях и трябва да се изобличава. Изборът на момент и начин на изобличение се определя от този, който е решил да го стори. Той си и преценява тежестите и отговорността , която носи тази постъпка. ИМХО.

Коментар

Ох, вие си мислите, че знам за някого, и се чудя дали да кажа.
          НЕ. просто исках да разбера мнението на повече хора по въпроса.
          Всъщност както казах в началото, знам няколко случая, но не съм казал досега, и май наистина съм си отговорил, но заради спора...
          Тишо, относно полицейския шеф-има такава народна песен-Един човек иска съвет от майка си-нучило се едно конче да ми пасе ливадката, кажи какво да сторя? Кончето ли да заколя, или ливадата да окося? А майката отговаря-Кончето сине, ако заколиш, друго ще дойде, по-добре ливадата окоси...
          Та окосил я човекът!
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ох, вие си мислите, че знам за някого, и се чудя дали да кажа.
            НЕ. просто исках да разбера мнението на повече хора по въпроса.
            Всъщност както казах в началото, знам няколко случая, но не съм казал досега, и май наистина съм си отговорил, но заради спора...
            Тишо, относно полицейския шеф-има такава народна песен-Един човек иска съвет от майка си-нучило се едно конче да ми пасе ливадката, кажи какво да сторя? Кончето ли да заколя, или ливадата да окося? А майката отговаря-Кончето сине, ако заколиш, друго ще дойде, по-добре ливадата окоси...
            Та окосил я човекът!
            Много офтопик стана , ама темата си е твоя, дано не се сърдиш. Та, човекът беше много готин пич и какъв шеф, обикновен взводен, а ето докъде стигна. Една жена ако иска, може да издигне един мъж до големи висоти, и от друга страна , може да го унищожи за отрицателно време. За съжаление повечето примери от живота са за последния вариант.
            Извинявам се за офтопика/поредния/....

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Много офтопик стана , ама темата си е твоя, дано не се сърдиш. Та, човекът беше много готин пич и какъв шеф, обикновен взводен, а ето докъде стигна. Една жена ако иска, може да издигне един мъж до големи висоти, и от друга страна , може да го унищожи за отрицателно време. За съжаление повечето примери от живота са за последния вариант.
              Не се извинявай, мисля, че на всички интересуващи се от темата е полезно да знаят до какво може да се стигне.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Къде ги тези жени, да дойдат и мен да издигнат . Аз такова чудо не съм видял. Да си убиеш и разчлениш жената - значи си пълен компексар и психопат - как така ще се разпореждаш с живота на другия
                "Малцина са тези които са съжелявали, че са казали малко, но мнозина - че са казали много (т.е. казана дума хвърлен камък)."
                "Люта рана заздравява, ала лоша дума не се забравя"
                Абе още много мога да кажа, но забелязвам че някои го приемат много лично , пък не бива, нали затова е форум всеки да каже какво мисли.
                Мен хич не ме интересува кой - къде - как си пъха онази работа защото просто не е моя работа.
                Ааааа аман от доносници и "слушалки" в тази държава.
                Всеки ако си гледа собствените "срамотии" далеч ще стигнем като народ.
                LZ1VYI --- Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Първоначално публикуван от valeriy_iliev Преглед на мнение
                  ... Да си убиеш и разчлениш жената - значи си пълен компексар и психопат - как така ще се разпореждаш с живота на другия
                  И аз така мисля. Всякакви приказки за наранена чест, гордост не могат да оправдаят един такъв зверски акт.

Това пък е повод да се замислим... Ами, ако взема да кажа и оня вземе, че разфасова жената, тогава май ще тежи на моята съвест, а? И на никой не му пише на челото, че е склонен на такива неща.

За това моя избор е да поговоря с кръшкащия и да се опитам да го/я накарам да се замисли за последствията. Че щом аз съм разбрал, сигурно знае и още някой и рано или късно ще стигне до този, до когото не трябва...
                  Поздрави от Lincoln, UK! :)

Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI GLS '95 (дълга база)

Коментар

Тъй де!
                    Скрито-покрито не остава!
                    А,това кой каде го слага или коя не може да си държи краката затворени е все тая!
                    Няма значение дали е било"чист"секс или нова голяма любов,изневярата си е изневяра!
                    За мен това е като нож в гърба!
                    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

И кво?
                      Ще си поговориш с грешника,той ще се покае и ще си заживеят щастливо!
                      Пък абдала ще тъне в неведение!
                      И докога така?
                      Ми като те попита дали си знаел,какво ще му отговориш?
                      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Аз бих тръгнал по-скоро от причината за кръшкане. След като не получаваш от когото трябва, това от което се нуждаеш е логично да го търсиш другаде. НЯМА СЛЕДСТВИЕ, БЕЗ ПРИЧИНА. С оглед на това не трябва да съдим никого... Всеки знае себе си...
                        Намесата (дори, уж добронамерена) в чуждия живот ми се струва недопустима. От добри намерения може да вкараш някого в тежка депресия и недай Боже и други неща. В крайна сметка всеки би реагирал по различен начин. Имам приятели двойка, които си кръшкат със страшна сила и двамата, но живеят добре заедно и със сигурност се обичат... Невъзможно е да замениш целия свят с един човек...
                        Какво от това, че си разнообразвяват живота. (човещинка). Ако ядеш всеки ден едно и също ядене писва... трябва разнообразие. Всеки от нас се променя и е нормално след известно време партньорът да ни е поомръзнал.
                        И ако реша да им "помогна" какво ще стане???
                        Никой няма право да съсипва чуждия живот.
                        Не всеки е достатъчно силен да остане същия, научавайки подобни неща...
                        Който кръшка трябва да го прави така, че да не наранява никого...
                        Последно редактирано от Scrapheap; 10-05-08, 11:34.
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Абе не си е работа да си вре човек носа в чуждите дела. Който кръшка си е за негова сметка рано, късно или никога ще се разбере но последствията ще са само за преките страни. Доносника го отнася косвено и прави мечешка услуга и на двамата. Двойката може да си знае хала или да са се разбрали (примерно имат право на 1 забежка в месеца за разнообразие). Тъй, че по-добре да си гледаме нашта си работа.

Коментар

Заключение: човек трябва много да мисли и да познава ценностната система на близките си. Даже и да се различава от неговата.

Коментар

Заложбите и индивидуалното развитие на човешкия характер позволяват твърде голямо разнообразие. Не може човек да е на 100% сигурен в това какво мисли и как разбира нещата другия (било то и негов приятел/приятелка) В повечето случаи ние гледаме на нещата ,,от собствената си камбанария", но не бива да забравяме, че това най-вероятно не е меродавно за останалите. Следователно, човек е най-добре да съди за себе си и да избягва да съди вместо другите (собствено мнение)
                              Изневярата е в главата, а не между краката на хората (жени или мъже) - отново собствено мнение. Ето и още едно: една истинска връзка се крепи на споделеността и комуникацията между партньорите - ти си с този човек за да споделиш цялата си съшност с него, иначе го приемаш като част от интериора (хладилник, телевизор... мои са си!). В това отношение Том Круз може да приеме споделеността като знак, търсене на път в създалата се бездна на отчуждение - никого не ангажирам с мненията си...
                              Мир вам!
                              Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                              „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                              LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                                Заложбите и индивидуалното развитие на човешкия характер позволяват твърде голямо разнообразие. Не може човек да е на 100% сигурен в това какво мисли и как разбира нещата другия (било то и негов приятел/приятелка) В повечето случаи ние гледаме на нещата ,,от собствената си камбанария", но не бива да забравяме, че това най-вероятно не е меродавно за останалите. Следователно, човек е най-добре да съди за себе си и да избягва да съди вместо другите (собствено мнение)
                                Изневярата е в главата, а не между краката на хората (жени или мъже) - отново собствено мнение. Ето и още едно: една истинска връзка се крепи на споделеността и комуникацията между партньорите - ти си с този човек за да споделиш цялата си съшност с него, иначе го приемаш като част от интериора (хладилник, телевизор... мои са си!). В това отношение Том Круз може да приеме споделеността като знак, търсене на път в създалата се бездна на отчуждение - никого не ангажирам с мненията си...
                                Мир вам!
                                Амин!
                                Съгласен съм напълно с казаното от теб.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X