Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли издали?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бихте ли издали?

Нали знаеш, рано или късно....Но в такъв случай е по-добре рано щото късно става мнОГО кофти.
    Успех!

Коментар

Аз пък познавам семейство, при което и мъжа и жената си имат... да ги наречем любовници, всеки знае за другия, съгласил се е с това положение и си живеят прекрасно. Дори двамата заедно се надсмиват на клюките, които се разнасят за тях. Не че го препоръчвам, но някой наблюдавал ли е подобни отношения?

Коментар

Това е чудесен вариант, особено при положение че са обвързани по някакъв начин.

Коментар

Първоначално публикуван от popov308 Преглед на мнение
          Аз пък познавам семейство, при което и мъжа и жената си имат... да ги наречем любовници, всеки знае за другия, съгласил се е с това положение и си живеят прекрасно. Дори двамата заедно се надсмиват на клюките, които се разнасят за тях. Не че го препоръчвам, но някой наблюдавал ли е подобни отношения?
          Не, не знам за подобен случай. Но се сетих за една позната която в младежките години разказваше как с приятелска двойка решили да правят четворка - "Ужасно, той мен, моя неговата - никакъв кеф"

Коментар

Първоначално публикуван от popov308 Преглед на мнение
            Подобни отношения при някои двойки винаги е имало - още от древността - ако се замислите ще се сетите за много известни примери. Но това обикновено е с цел – контрол, власт, пари и няма нищо общо с любовта. Т.е. едни чисто бизнес отношения.
            Аз лично не мога да приема подобно поведение и го намирам за извратено. Но щом те нямат проблем със себе си, емоциите и психиката си, и ако наистина за тях това е ОК, тогава просто няма какво да коментираме.
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
              Подобни отношения при някои двойки винаги е имало - още от древността - ако се замислите ще се сетите за много известни примери. Но това обикновено е с цел – контрол, власт, пари и няма нищо общо с любовта. Т.е. едни чисто бизнес отношения.
              Аз лично не мога да приема подобно поведение и го намирам за извратено. Но щом те нямат проблем със себе си, емоциите и психиката си, и ако наистина за тях това е ОК, тогава просто няма какво да коментираме.
              Фани, затова има всякакви хора, за теб това е извратено, за мен геьовете са извратени, а за геьовете незнам кое е извратено.

Коментар

Я малко да опресним темата...

Винаги съм се възхищавал, когато се намират нови формулировки с аргументи на иначе до болка познати неща...
                Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                  Я малко да опресним темата...

Винаги съм се възхищавал, когато се намират нови формулировки с аргументи на иначе до болка познати неща...
                  Хе, ми то тук е пълно с подобни "психотерапевтки" (с подобен цвят) по магистралите и главните пътища. Хем не водят клиентите на хотел (да не се охарчват много) ами всичко е еко-био-натурално и съответно здравословно (уж - пу, пу...)
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X