Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли издали?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бихте ли издали?

Кажете си мнението:
    С един приятел спорим, дали е по добре да кажеш на някого, че жена му(мъжът и)изневерява, или да си мълчиш. Аз поддържам тезата, че истината е по-важна от всяка лъжа, а приятелят ми казва, че е по-добре да има здраво семейство, забежките са неизбежни, няма смисъл да се разваля семейството.
    Има значение, разбира се, доколко потърпевшия ти е приятел, или пък може би неприятел...
    Има ли желание-има и начин!

До: Бихте ли издали?

Понеже знам, че този мой познат не чете форума, мога да кажа, че аз лично знам за поне за три случая, и не съм казал, май засега губя...

Коментар

Казваш и после гледаш сеир.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Ако му кажеш,жена му винаги ще измисли оправдание,защо е била в някой бар с мъж,и тем подобни....
        И ще те изкара лъжец,и интригант...а той естествено ще повярва на нея-няма голям избор-тя е толкова убедителна и искрена....

пп.ако нямаш снимки на самия акт,нищо не казвай!!!

Коментар

Това не е твоя работа. Който си има рога, да си ги чеше.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Аз бих казал особено ако ми е приятел,а не човек който е само за на маса.

По добре ли е да го гледам как некоя го прави на буклук и ходи да си начеше мерака.

А той ако ти е истински приятел ще те разбере и няма да ти се разсърди щото има и такива случай.

Аз предпочитам да ми кажат ако ми се случи.Ще го оценя.
            Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Значи, да поясня-спора е принципен, не става дума за "знам, ама се колебая дали да кажа..."
              Просто по повод на една такава случка се заформи дискусия, и нали всеки иска да има собствено мнение-никой не ще да признае, че другия е по-прав. Ама както казах, май аз съм в грешка...

Коментар

Никоя лъжа не е по-добра от истината, но и неизказаната истина не е по-малка такава, за нея определящото е чия истина е

Коментар

Е, ако и двамата от семейството са ми близки приятели, е малко сложно. Първоначално бих си затраял. Обаче ако се прекалява може и да намекна туй-онуй. Има връзки, които не страдат от това, дори и да го има от време на време. Хора всякакви. Аз не мога така.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз лично не бих издал, не съм аз човека, който ще решава за чуждите съдби.

Също ако ще издавате "тайната" се замислете този, който изневерява дали си гледа семейството и как се държи с тях. Защото ако е едно моментно залитане, което ще мине и ще се забрави, а вие изпеете ще направите много по-лошо отколкото ако си бяхте мълчали.
                    Децата са най-важните според мен и точно заради тях трябва да се избягват тези неща, защото при скандал или раздяла те са най-засегнати.

Коментар

Кольо, как хлътна в тази история? Облажи се, а сега съвестта ти гузна: да му кажа или не?
                      А ми изглеждаше толкова сериозен човек! Комбайнер...
                      Квот си надробил - сърбай! Няма да отговаряме за теб!

Коментар

Дали да кажеш или не , това става по лична преценка на много фактори. Според мен тябва да кажеш с ясното съзнание за всички последващи негативи , които ще обереш. А приказката за мимолетна авантюра я оставете за баламите. Имам едно златно правило, което спазвам от момче:
                        Един човек позволи ли си да те излъже веднъж , ще те излъже още сто пъти!
                        Има и още една:
                        За тръгнал влак и тръгнала жена спиране няма!
                        Та това е в общи приказки. Гласувам "за" да се каже. Истината преди всичко! С всичките последствия от това.

Коментар

Светът е много по-сложен от колкото би ни се искало
                          Не бих се месил без да съм Мноооого в час, защото "Совите не са това което са" - често човек може да се "обърка". На един познат така "Доброжелатели" му казали и се започна една мътна и кървава.... сега пак са заедно, ама защо трябваше?

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                            Светът е много по-сложен от колкото би ни се искало
                            Не бих се месил без да съм Мноооого в час, защото "Совите не са това което са" - често човек може да се "обърка". На един познат така "Доброжелатели" му казали и се започна една мътна и кървава.... сега пак са заедно, ама защо трябваше?
                            Спукана стомна не се лепи, изхвърля се. Винаги съм се чудил на смелостта или бих казал мазохизма на хората след думите"сега пак са заедно". Аз не съм нито толкова "смел" , нито такъв "мазохист"....

Коментар

Еййййй не мога да повярвам, че изобщо може да се коментира подобна тема
                              За мен и мъжа и жената са равни както в любовта така и в секса и "изневярата". Говорите (някои от вас) сякаш наистина вярвате в "Когато жената изневерява е курва, а когато мъжа - ебач" - извинявам се за думите.
                              Друг е въпроса кога има изневяра - дали когато си с друг/а различен от "законния" или когато си с "законния" но сърцето и ума ти са заети от другия. И дали изневярата към самия себе си не е именно онази от която трябва да се страхуваме.
                              Да не говорим, че страничен човек не може да знае какво става в едно семейство и какви са наистина отношенията им - толкова...
                              Аз никога не бих казал - това е (поне сега така мисля).
                              И ако някой дойде да ми каже на мен за жена ми - баси боклука.
                              А ако някой каже нещо на нея, без значение вярно или не - шат на патката главата и то от кръста
                              К'ъв си ти бе (ти ма) че да си позволяваш за се разпореждаш със съдбите на другите!!!
                              Толкоз!
                              LZ1VYI --- Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X