Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за куче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за куче

за пазач по добре по евтин пес че кат го претрепат аидуците да не те е яд

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
      За каракачанската овчарка най-добрия живот е със стадото (ако е истинска Каракачанка) - всеки ден километри преходи , стадо за пазене , и мечки и вълци за тренировка . Всяко затваряне и завързване на такива кучета убива тяхната същност.

Имахме глезена булонка във Варна(единственото куче което някога ме е хапало) , която взех за 1 месец в Търново в квартирата - промени се за миг. Вървеше рядом до мен без да се отделя на метър , хвърляше де да яде кондукторите и полицаите в влака , не допусна професора по рисуване да ми критикува рисунката .Ходили сме на палатки и спални чували (палатката беше непревземаема крепост когато е вътре) Накефи се на внимание и гледки в женската съблекалня на семинара по Айкидо в Сливен , където беше най- търпеливото куче на света . В Сливен се наложи да спим 3 часа на една поляна до Жп.Гарата докато се съмне - (Такива големи улични кучета никъде не дъм виждала )- нито едно куче не беше допуснато да се доближи .За финал се отъркаля в едно лайно - но Бонди ще си остане едно незабравимо куче, което майка ми и баща ми обичаха повече отколкото мен и брат ми заедно.

За кучето формата няма значение - стопанина е важен.
      ,Разбираш от животни фала
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Колегата ситурно си е взел вече куче, но аз напъследък рядко влизам тук, та накратко имам общо пет немски овчарки, подарявам две женски маика и дъщеря, майката е кастрирана, превъзходни пазачи са, но ми се иска който ги вземе да ги гледа може и по отделно. Въпросът е че като бяха малки ги подарих на много близки роднини и приятели но те се отказаха от тях просто не всеки може да полага грижи за животни много хора си мислят че като си вземат куче то трябва да стои да си го мачкат и да му се радват без да го възпитават и да му осигурят нужното внимание. Овчарките са пазачи преди всичко, приемат стопанина за най главния в глутницата и тежко ти ако не го уважаваш.
        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Е мойте кучета са в голям двор и не са вързани,така че няма проблем
          [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Първоначално публикуван от donia Преглед на мнение
            Колегата ситурно си е взел вече куче, но аз напъследък рядко влизам тук, та накратко имам общо пет немски овчарки, подарявам две женски маика и дъщеря, майката е кастрирана, превъзходни пазачи са, но ми се иска който ги вземе да ги гледа може и по отделно. Въпросът е че като бяха малки ги подарих на много близки роднини и приятели но те се отказаха от тях просто не всеки може да полага грижи за животни много хора си мислят че като си вземат куче то трябва да стои да си го мачкат и да му се радват без да го възпитават и да му осигурят нужното внимание. Овчарките са пазачи преди всичко, приемат стопанина за най главния в глутницата и тежко ти ако не го уважаваш.
            Все още не съм си взел.Колко е голяма дъщерята(по-малкото куче)?Ако може някоя снимчица ще е супер.
            Последно редактирано от kokoff; 03-05-08, 18:18. Причина: правописна грешка
            Николай Папазов

Коментар

Първоначално публикуван от andro_3j Преглед на мнение
              за пазач по добре по евтин пес че кат го претрепат аидуците да не те е яд
              Ебахти тъпото изказване ...
              [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Другият въпрос е какво да е кучето-мъжко или женско?
                Николай Папазов

Коментар

Мъжко за да не се размножава !

Коментар

Доберман.

Коментар

Става дума за куче което като го оставиш на строителната площадка на студа да не те изяде на следващия ден .
                      А доберманите са злопаметни кучета ,които най-вероятно ще изядат строителните работници

Коментар

Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнение
                        Става дума за куче което като го оставиш на строителната площадка на студа да не те изяде на следващия ден .
                        А доберманите са злопаметни кучета ,които най-вероятно ще изядат строителните работници

Извинявам се, моя е грешката. Не съобразих, че доберманите бяха с малка козина.

П.П.: Това че им израствала кост в главите не е вярно . А попринцип дали е злопаметно кучето зависи изцяло от неговият собственик. Доберманите са едни от най-добродушните кучета, ако естествено бъдат обучени още от малки както трябва.
                        Колкото до охраната, може би една обучена и вярна на господаря си немска овчарка.

Коментар

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
                          Другият въпрос е какво да е кучето-мъжко или женско?
                          Ако имаш възможност вземи си мъжко и женско, но да нямат кръвна връзка. Когато са две такива са превъзходни пазачи. Поне моите с две каракачанки е така. А пък женската като се разгони я прибирам в клетката за седмица-две, иначе са само свободни
                          Дискавъри 300 тди ръчка
                          Витара тди автомат
                          XT660R

Коментар

Колеги предстои ми строеж на къща и се налага да решавам въпроса с охрана на строителната площадка.В тази връзка мисля да си взема куче.Та молбата ми е дайте съвет каква порода да бъде?Ще бъде куче пазач и ще живее на двора и в последствие ще охранява и къщата(като стане готова).

Коко имам пет малки кученца от Неро и Кари.Ела и си избери колкото искаш./ама ще почерпиш един риболов след забраната/
                            Чавдар Владимиров
                            0887/912075
                            Ленд Ровър Диско 1
                            Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение

Коко имам пет малки кученца от Неро и Кари.Ела и си избери колкото искаш./ама ще почерпиш един риболов след забраната/
                              То аз и два риболова ще почерпя ама децата искат немска овчарка а и аз натам клоня, така че сигурно ще търся овчарка.
                              ПС:А за риболова само се обади!
                              Николай Папазов

Коментар

То аз и два риболова ще почерпя ама децата искат немска овчарка а и аз натам клоня, така че сигурно ще търся овчарка.
                                ПС:А за риболова само се обади!
                                мен да не ме забравите
                                ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X