Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв подарък ще купите на близките си?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какъв подарък ще купите на близките си?

Абе и мине тази година ме затрудняват нещо подаръците

Първите години лесно:

- пръстен, кулие, гривна......и край
    - компютър, принтер, телефон...........забивка
    - вечеря,екскурзиика за два три дни......точка

Сега телефоните на три-четири месеца си ги сменяме по-принцип. Вечеркити то сме си заедно. Май иска усвежаване тая връзка или пък...... А не не Я сменям за нищо на света

Парфюмчето по върви поне според мен за 8-март или ейтака за "ежедневен" подарък. Празника наближава пък аз несъм готов...незнам

Дано вие ми дадете някъква идея, или ще ви се доверя за някой по-скъп парфюм
    088455338две
    "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
    Джамбазов 2010г..

Коментар

Скорпионът? - Хм... карти таро или някоя книжка на езотерична тематика. Ако пък му подарите направен специално за него хороскоп, ще отключите сърцето му
      фани, ако това е верно този астролог ще умре от глад! Споделям като скорпион!
      Темата е приятна и шеговита, но е крайно време да разберете всички, че парфюм се купува лично-не се подарява, нито се преотстъпва или дава на заем или каквото се сетите!Той е като бельото!
      Ако мнението ми бъде полезно на някого бих споделила какво би ме зарадвала мен-жена на вече средна възраст, с дух на тийн и мечти за "целия китайски народ" -нещо, което е свързано с личното ми хоби-дори да струва левче!Нещо, което ще си е само мое и няма да го споделям с никого /като сешоара на колегата /.
      Още нещо би ме зарадвало -някаква екскурзийка, ама да ми подарят ваучера за нея и да си я резервирам в удобно за мен време. Да мога да си я планирам по моя си женски начин
      Подобни подаръци ще получат и близките ми от мен!

Коментар

Първоначално публикуван от skorpion_vd Преглед на мнение
        Темата е приятна и шеговита
        Да, такава е, но я пуснах с гадничката мисъл да кажете какво би ви било приятно да получите като подарък, че никак не ви разбирам жените (то, не, че никак, ама сте доста странии същества)И каквото и да подаря, все ми се струва, че не е достатъчно изразително да покаже колко много я ....., и ....... и, ...... Ма може и в мен да е проблема, знае ли човек
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Дойде ред да се похваля, тази вечер получих своя подарък за празниците.
          Ето това:

Има си линийка в инчове и милиметри, май е с добра твърдост, като го поизползвам малко ще стане ясно дали ще върши работа.
          Но няма значение дали ще върши, важното е, че жената се сети за мен
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ха, честит подарък! Нали ти казах, че личния е най-желан! Жена ти е уцелила нуждите ти Кажи ти как се отчете / че да сравняваме де/!

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
              обмислям лебетка за жената,
              само се колебая за цвета...
              браво ники!А изненадата ще е още по голяма ако лебедката е в комплект и с нова джипка!Повярвай ми женати ще остане доста очарована!

Коментар

Някой получават скъпи подаръци
                http://vbox7.com/play:3a801299

Коментар

Аууууууууууу! Това беше изненада! Ама така ме е яд за панделката!

Коментар

Вместо следващите празници пак да се чудим какво да подаряваме, защо да не се похвалим сега тук?
                    На мен например ми подариха 3 дневна почивка на тихо, спокойно и красиво място, не много далече от къщи (около 70 км). Аз подарих същото
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Фани, "тихо и спокойно" включва ли и децата?

Коментар

Ами зависи В нашия случай ги включваше, но те вече са почти самостоятелни атоми, та не ми се налагаше много-много да се занимавам с тях Обаче, ако са по-мънички... не ми се мисли
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                          Някой получават скъпи подаръци
                          http://vbox7.com/play:3a801299
                          Вече няма да отварям подаръци с такава розова панделка,че то в това размирно време ближния хич не ти е вече много ближен.
                          0899 48 65 96

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X