Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв подарък ще купите на близките си?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какъв подарък ще купите на близките си?

Фани напълно си права , не само парфюмите но и други стоки са като за третия свят

Но специално за парфюмите съм го видяла с очите си , един и същи парфюм купен от БГ, и друг от Италия , като се загледах , почти нямаше прилика освем големината, дори и кутията беше с по размазани цветове.
    Да неговорим за цената ,купения от БГ беше по скъп

Коментар

Наближиха празниците, и темичката пак е актуална...
      Аз все още не съм мислил за подаръци, а е крайно време, давайте, споделяйте, мисля, че доста хора(мъже) ще почерпят идеи.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Carolina Herrera 212 sexy EDP
        Този на мен, лично, ми пасва.
        На всеки даден парфюм стои различно.
        Може да е най-хубавия, когато го вдъхваш от шишенцето, но на жена ти(например) да не и отива.

Коментар

Първоначално публикуван от Mimeto Преглед на мнение
          Може да е най-хубавия, когато го вдъхваш от шишенцето, но на жена ти(например) да не и отива.
          А някаква цена? Че не съм напред с "материала" и големите пари ме тревожат особено... Не, че любимият човек не заслужава, но ако струва 200 лева, не мога да ги дам, даже и да съм "напред"

Коментар

Съветвам ви да залагате на сигурно. Купувайте неща, които знаете, че ще се използват и ще зарадват човека със сигурност, дори и далеч да не са оригинални. За предпочитане са парфюми, бельо и бижута(гримовете няма да ги уцелите) пред нещо, изчанчено, което ще се завре в някой шкаф.

Това е парфюма, за който говори Мимето. 100 мл са около 90-100 лева.
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=10968
              Тук има точно милилитри и цени.

Коментар

Дали хидравлична помпа за А-класа е достатъчно романтичен подарък?
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                  Дали хидравлична помпа за А-класа е достатъчно романтичен подарък?
                  Ако върви с А-класата - да!

п.п.И червена панделка!
                  A2 (+)

Коментар

Преди години купих на съпругата резачка. Много се зарадва. Купи ми сешоар.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                      Ако върви с А-класата - да!

п.п.И червена панделка!
                      А-класата е в наличност, но има известен проблем въпросния дивайс)
                      За панделка не зная, но виж - едни сини пръскалки ....
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                        За панделка не зная, но виж - едни сини пръскалки ....
                        Ти на жена си ли подарък ще правиш?! Синьото е за момченца! Розови за жената! Пък и са по-романтични розовите.
                        A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Mimeto Преглед на мнение
                          Страшен е!

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                            Съветвам ви да залагате на сигурно. Купувайте неща, които знаете, че ще се използват и ще зарадват човека със сигурност, дори и далеч да не са оригинални. За предпочитане са парфюми, бельо и бижута(гримовете няма да ги уцелите) пред нещо, изчанчено, което ще се завре в някой шкаф.
                            +1 както и мнението на Фани в тази насока.

На мен обстановката с близките ми е такава, че се налага да купувам 5+ подаръка за жени и 2 за братчеди като винаги се старая да е нещо индивидуално, практично и желано, но проблема настъпва при всяко ново подаряване на подарък, защото се старая никога да не се повтарям подарък, което си е трудна задача. Цената е моноооооого обикаляне по магазините и моментни физиономии на отчаяние тип "припикано мушкато"

Естествено избягвам купуването на бельо за баба ми
                            Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

А може и нещо "по-нетрадиционно" да подарите - например масаж при добра масажистка (защо не и масажист ), някакви глезещи процедури - шоколадова, медена и пр.терапия или нещо друго - козметичката ще ви препоръча. Уговаряте ден и час и после с най-невинен вид водите половинката си там, минавайки уж случайно или пък я лъжете нещо, да влезе сама . Ако "гарнирате" такъв подарък и с хубаво цвете или букет, или някакво друго подаръче (предполага се, че познавате вкусовете на половинката си) - ефектът ще бъде незабравим, да знаете

П.П. И малко намигване - По какви подаръци си падат представителите на различните зодии:
                              "Овните - да се подаряват червени неща - все едно дали става дума за дреха или за парфюм в подобна опаковка. За тях по-важна е опаковката, така че се постарайте да е луксозна и... червена.
                              Телците - биха се зарадвали на какъвто и да било дар, но да е изработен лично от вас. Направете кейк или сладки, опаковайте ги стилно или ги поднесете в красива чиния. Ако пък нямате кулинарни способности, измайсторете сами „валентинската“ картичка за любимия.
                              Близнаците - изпитват глад по интелектуалната „храна“. Посещение на дългоочакван концерт или пиеса, новоизлязла книга ще разтопят сърцето на близнака по-бързо от всякакви бижута. Ако нямате подобна възможност, едно дълго любовно писмо, наситено с размишления за връзката ви (но позитивни) ще свърши същата работа.
                              Ракът - обича да пътува, затова самолетен билет до която и да било точка ще го зарадва повече от всичко. При липса на пари може да му купите географска карта, за да си набележи сам любимия маршрут, или просто да го поканите на дълга разходка.
                              Лъвът - мре за бижутата, в унисон с царствената си природа. Златен пръстен ще стопли отношенията ви, а в комплект с колие направо ще ударите джакпота в съревнованието с конкурентите.
                              Девите - си падат по луксозните заведения и шумните дискотеки. Да присъстват на подобно място за тях е по-голям стимул от всички подаръци - затова не си харчете парите за дреболийки, а организирайте романтична вечеря в стилен ресторант.
                              Везните - обичат екзотиката, затова подберете или екзотичен сувенир, или малко ароматни свещи, за да поспестите пари. В унисон с подходящата романтична музика вечерта ще бъде прекрасна.
                              Скорпионът? - Хм... карти таро или някоя книжка на езотерична тематика. Ако пък му подарите направен специално за него хороскоп, ще отключите сърцето му.
                              Стрелците - обичат приключения, които вдигат адреналина. Ако вашият човек е точно такъв, не се колебайте да го дарите с някое екстремно преживяване като полет с парапланер или слизане в пещера. Ако предпочитате да не рискувате с подобни изпълнения, знайте, че цветът на Стрелците е зеленият - купете му нещо в този нюанс и ще го зарадвате.
                              Козирогът - си пада по редките предмети, финия порцелан и уникатите. Една картина и дори една рамка за нея ще го зарадва изключително много.
                              Водолеят - признава само едно правило - подаръкът да е изненада. Няма значение какво ще му изберете, той ще се изкефи на всичко, стига да не е предполагал, че ще му поднесете точно това.
                              Рибите - харесват всичко, свързано с водата. Елементарно. Все пак се замислете, ако сте се наканили да му подарите аквариум със златна рибка. Хората от тази зодия са такива перфекционисти, че ще се вкиснат, ако след това не им изпълни три желания. Не чак толкова елементарно..."

Да живее нета
                              Последно редактирано от Фани; 18-12-08, 11:41.
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Благодаря за съветите, май няма да има каролина херера, за тази цена колко газ ще заредя на Астрата, не, не няма да е това.
                                Абе, все ще измислим нещо...
                                Последно редактирано от cveti; 18-12-08, 19:32.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X