По-точно - какво ще подарите на своите най-близки до сърцето ви хора? Може цвете, може джипка, въпросът е какво бихте дарили със средствата с които разполагате?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв подарък ще купите на близките си?
Свий
X
-
До: Какъв подарък ще купите на близките си?
След като никой не иска да отговори, да кажа за мен-момчетата си говорят за нови телефони, жената не казва нищо, но и тя няма да се размине без подарък, май само аз ще съм без:-((((Има ли желание-има и начин!
-
не си само ти така.Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнениеЕми аз очаквам на мен да ми подаряват

ама това време отдавна е минало.и квото си купиш това е.
Коментар
-
Аааа, не не , не е отминало, поне за мен и моето семейство, и тази година ще ги зарадвам.Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениене си само ти така.
ама това време отдавна е минало.и квото си купиш това е.
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Да, бе, разбира се, че е така, но празниците са друго нещо. И подаръците са един от начините да изразим обичта си към близките. Не, че нужно, нооо.Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениеаз купувам когато нещо ми трябва.не чакам празници или повод.
това важи и за моето семейство.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнениеAз купувам въдици и пушки, за подаръци,
ама пусто само аз съм с разрешително, за оръжие
и мерак към риболова.....!!!

Аз ще подаря на жената една "латерна" лефоше - петица, 12-ти калибър, нарезна, от началото на ХIХ век!Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Е, то и аз съм си харесал едно ЦО 200 ампера, за подарък на жената, за големия син един Бош, а за малкия една метанова уредба, ама няма да ги получат. Ще е нещо на което те да се радват. Пък за мен ако се сети някой...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ти си по-голяма ГАД и от мен...!!!???Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеАз ще подаря на жената една "латерна" лефоше - петица, 12-ти калибър, нарезна, от началото на ХIХ век!
Свалям шапка!!!
Коментар
-
Когато бяхме в Соца и Баща ми отиваше в командировка всички тръпнехме в очакване за "западните" подаръци - къде обувки невиждани по това време къде дрешка..., празниците бяха Велики - Кръчма/луканка - Уаууууууу...
Сега Радоста я няма - трябват ни обувки (или просто ни харесва нещо
и макар и с напън и не всеки ден
) купуваме си - цялото семеиство... , често се налага да обядваме - вечеряме по кръчми, защото не сме сколасали да наготвим
и тук няма празничната атмосфера - Жалко.
А аз по всяко време съм отворен за ПОДАРЪЦИ, но ...
Абе празниците не са толков Празнични вече
Коментар
-
Аз пък смятам да зарадвам половинката с чисто нов Hi Lift за джипа, 2-3 колана и няколко шегела.
Остава да мисля как ще я убедя в полезността на всички тези неща ...

Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
Коментар
-
Аз подарих на майка ми нови боти че нещо се оплакваше от старите а на баща ми челник Petzl че постоянно бачка с моя и не мога да си го ползвам.ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар