Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв подарък ще купите на близките си?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какъв подарък ще купите на близките си?

Аз не мога да не подаря нещо, много ми е съвестно. Особено ако на другите им подаряват нещо там, аз се чувствувам особено гадно, че не мога да подаря и аз, и само като си го помисля, че е възможно и бягам за подарък. Та да не ми се случи. И винаги съм подарявал, и винаги съм чакал да се сетят за мен, като му дойде времето, и пак нищо-"нали се разбрахме без подаръци", но винаги ще подарявам, такава ми е природата. Те на мен-ако искат.
    Просто знам, че любовта, която получаваш е равна на любовта която раздаваш. А понякога е възможно да получиш повече, от колкото даваш. Но това не е математика, а живот... А там 2+2 понякога може и да е равно на 5, или на 200.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Синчетата вече си получиха телефоните-точно тези които искаха. За жената съм взел едно парфюмче, знам, че го харесва, но тя ще го получи навръх нова година.
      Та дано да се отсърди.

Коментар

Срам и резил: Аз наистина "купих за жената" споменатата погоре латерна, а тя ме изненада с четири нови гуми!!! За тази ситуация няма реванширане!
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Аз се придържам към максимата, че най-добрият приятел на жените са бижутата. А с брат ми по празници си подаряваме макисмалната дивория, която успеем да намерим по родните пазари.
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
            Срам и резил: Аз наистина "купих за жената" споменатата погоре латерна, а тя ме изненада с четири нови гуми!!! За тази ситуация няма реванширане!
            А, няма... я си помисли пак.
            Един добър с..с, няколко пъти би решил нещата, според мен.

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
            Аз се придържам към максимата, че най-добрият приятел на жените са бижутата. А с брат ми по празници си подаряваме макисмалната дивория, която успеем да намерим по родните пазари.
            Е, блазе ви, аз с моя освен някви самобръсначки, друго не моем да си позволим, ама и не е нужно.
            Последно редактирано от cveti; 17-12-08, 22:30.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо
              Е, блазе ви, аз с моя освен някви самобръсначки, друго не моем да си позволим, ама и не е нужно.
              Обикновенно подаръците са до 10 кинта мах За рождения ден му подарих кирка и лопата. Падна под масата. Също така гравирана тесла с надпис на дръжката, куче с клатеща се глава, сега му търся плюшени зарове за огледалото, но нещо не намирам. Някои да знае къде има?
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

На жената - Рено Туинго/парите за RAV4 заминаха:-)/
                На детето- сабя нинджа и кола/детска/
                За мене - телефон

Коментар

На всички приятели и цялото семеиство нещо , което ще влезне в ежедневието или ще остане спомен от мен

Коментар

Гадното БТК ни държа без интернет цяла седмица, та затова и сега се включвам. Искам да споделя подаръците които аз направих: Момчетата си получиха желаните телефони(точно каквито си искаха) вследствие на което за майка им остана само един малко по-добър парфюм, но тя и така си знае...На мен пак като други години...(виж по-горните ми постове).
                    И една молба към дамите-кажете вие какъв парфюм харесвате, че "дамата на сърцето ми" след няколко дни има рожден ден, та нали...

Коментар

Много е относително - всяка жена е една вселена , така, че каквото харесва на мен, може да не харесва на нея... Зависи какви аромати предпочита - по-силни, по-нежни или по-мъжки.
                      Но все пак - помощ от приятел - "Амариж" на Живанши-нежен, "Каролина Херера"-малко по-силен, "Joop"-доста силен...
                      На една приятелка пък любимият е "Флауърс" на Кензо, за който са й правили комплимент за аромата
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        И една молба към дамите-кажете вие какъв парфюм харесвате, че "дамата на сърцето ми" след няколко дни има рожден ден, та нали...
                        Няма как друга жена да ти препоръча аромат. Това е строго индивидуално - зависи от темперамент, характер, киселинност на кожата и т.н.
                        Все пак подсказка - вземи неин стар парфюм(-и) и иди с него в парфюмерията. Така ще ориентираш продавачките за типа на парфюма и ще успееш да избереш подходящ аромат с най-малък риск. Успех!
                        НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                        Omnia vincit amor !

Коментар

Благодаря ви за съветите, но май ще си останат неизползувани. В момента един проект изисква всички налични финанси, и даже заеми ще вземам, така, че май само с целувка и поздрав ще се размине. Благодаря ви още веднъж!

Коментар

Мен любимия ми парфюм е Armani Code само за инфо .

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                              Много е относително - всяка жена е една вселена , така, че каквото харесва на мен, може да не харесва на нея... Зависи какви аромати предпочита - по-силни, по-нежни или по-мъжки.
                              Но все пак - помощ от приятел - "Амариж" на Живанши-нежен, "Каролина Херера"-малко по-силен, "Joop"-доста силен...
                              На една приятелка пък любимият е "Флауърс" на Кензо, за който са й правили комплимент за аромата
                              Права си , ако може да те допълня : Забелязвам че все повече производители започнаха да правят серии почти за всякакви случеи парафюми , например : Дневни , Нощтни , траини, не траини, Зависимос от сезона и незнаино още какви . И поради този факт избора е огромен , като са и различни нашите вкусове , затова неможе да се определи кои е наи хубав

За моя вкус : Герлен ,Сисли,Ланвин ,Кларанс, но не от всяка серия дето прозвеждат , Не винаги определена фирма прави успешен парфюм

И въпреки всичко смятам че парфюма е наи голямото допълнение

Коментар

Всъщност забравих да ви кажа нещо - според добре запознати с материята мои познати, дори продаваните в специализираните магазини парфюми не са истински! Най-добре купувайте от чужбина, ако пътувате до някъде или чрез познати, или от от магазините в безмитната зона (ако още съществуват)
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X