Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв подарък ще купите на близките си?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какъв подарък ще купите на близките си?

Аз ще зарадвам съпругата с моето присъствие.
    only 4 x 4,sim AWD

Коментар

обмислям лебетка за жената,
      само се колебая за цвета...

Коментар

Като пусках темата го направих с мръсничката мисъл да почерпя идеи за подаръци, че ми е мъка като тръгна да ги мисля, но явно участниците тук сме от едно тесто...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Като пусках темата го направих с мръсничката мисъл да почерпя идеи за подаръци, че ми е мъка като тръгна да ги мисля, но явно участниците тук сме от едно тесто...
          Ами аз ли да те уча?
          Пусни темата в някой женски форум!

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
            Ами аз ли да те уча?
            Пусни темата в някой женски форум!
            Ми аз не знам къде са. Дай някакъв линк, ако можеш, пък може и да излезе заек от там. Ако стане, аз най-тържествено обещавам да почерпя

Коментар

Офф, всяка Коледа ми е голяма дилема ПОДАРЪКА. К'вото и да измисля имаше ефект, само дето го изплащах една година.
              Ама все се за замислям за варианта "чехли и вибратрор" от оня стар виц.
              О899 2б2 1З2

Коментар

Абе, я да ви се изкаже и една жена в темата, че тя стана пак чисто мъжка
                Кольо, а и останалите, най-добре разузнай какви подаръци биха зарадвали най-много твоите хора, аз ли да те уча как Пък после намирането им е лесна работа... стига да не е нещо твърде оригинално, ирационално и неизпълнимо!
                Колкото до подаръците за вас самите, не бъдете толкова песимистични, може пък и да ви кроят някаква изненада, а вие изобщо и да не се досещате! Но какво пък толкова, дори и да не ви изненадат, може и вие самите да помислите какво да подарите на себе си
                Аз например накарах момчетата да напишат писъмца на Дядо Коледа, които тайничко прочетох; на мъжа му приложих малко женски хитрости, за да разбера какво най-много би му се искало за подарък и... така, сега ще ги купя, опаковам красиво и скрия до празника
                А за всички които ще или няма да получат подаръци за празниците ето един от мен:
                Нека всеки ваш ден от Новата Година бъде вълшебен като Коледния, прекаран сред добри и любими хора, мир и любов да царят в семействата ви, здраве, късмет и успехи!
                Последно редактирано от vladi333; 18-12-07, 19:46. Причина: Редактиране на шрифт !
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Ми аз не знам къде са. Дай някакъв линк, ако можеш, пък може и да излезе заек от там. Ако стане, аз най-тържествено обещавам да почерпя
                  http://forum.az-jenata.com/
                  http://forum.rozali.com/

http://www.menbg.com/index.php?optio...=372&Itemid=28

Коментар

Благодарим на Фани за пожеланията, но въпросът за подаръците си стои. Аз лично знам какво иска всеки един от семейството, но като видя цените и им казвам: То и аз съм си харесал един мерцедес...

Коментар

Кольо, не знам дали всички жени мислят като мен /едва ли/, но не се чак толкова притеснявай за подаръка и неговата цена. Важното е, че изобщо има подарък. Жестът е важен. Това, че даден човек е помислил за теб и ти е взел нещо. Аз винаги съм предпочитала дори малък и съвсем символичен подарък, пред това да ми се каже: "ето ти еди-колко си пари, харесай си нещо", или пък - "хайде да ходим да ти купим подарък". Разбира се има неща, които едва ли ще доставят радост. В списъка на забранените подаръци за жени са: кухненски пособия, същото за почистване, всякакви неща за отбиване на номер - вази, сервизи и т.н. Подаръкът трябва да е личен. На жена ти съвсем спокойно можеш да вземеш, без да я засегнеш, всякаква козметика, която тя харесва, хубава нощница или луксозно бельо, може би книжна поредица /ако обича да чете/, някакво бижу /не е задължително да е от злато/, красив шал, дори плюшена играчка плюс щоколад е по-добре отколкото - нищо. Позволявам си да давам съвет, защото е видно, че наистина ти е проблем, а пък предполагам и на не малко от другите участници във форума. Не претендирам, че съветът е универсален, а просто - някакъв вид насочване.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                        Не е важно какво и за колко пари. За близките най-важен е жеста.
                        съгласен съм!!!

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                          Кольо, не знам дали всички жени мислят като мен /едва ли/, но не се чак толкова притеснявай за подаръка и неговата цена. Важното е, че изобщо има подарък. Жестът е важен. Това, че даден човек е помислил за теб и ти е взел нещо. Аз винаги съм предпочитала дори малък и съвсем символичен подарък, пред това да ми се каже: "ето ти еди-колко си пари, харесай си нещо", или пък - "хайде да ходим да ти купим подарък". Разбира се има неща, които едва ли ще доставят радост. В списъка на забранените подаръци за жени са: кухненски пособия, същото за почистване, всякакви неща за отбиване на номер - вази, сервизи и т.н. Подаръкът трябва да е личен. На жена ти съвсем спокойно можеш да вземеш, без да я засегнеш, всякаква козметика, която тя харесва, хубава нощница или луксозно бельо, може би книжна поредица /ако обича да чете/, някакво бижу /не е задължително да е от злато/, красив шал, дори плюшена играчка плюс щоколад е по-добре отколкото - нищо. Позволявам си да давам съвет, защото е видно, че наистина ти е проблем, а пък предполагам и на не малко от другите участници във форума. Не претендирам, че съветът е универсален, а просто - някакъв вид насочване.
                          Много благодаря. Май дамите дават по-добри съвети. Не, че не ги знаем тези основни принципи, но понякога трябва да ни се напомня, че миксерът не е подходящ за подарък. И аз към нещо такова съм се ориентирал, ще видим. Мисля едно парфюмче, от този, който тя харесва...
                          А на другата вечер...

Коментар

Да, както penka каза важното е да е нещо лично - парфюм, козметика, бельо. Аз ще си позволя да добавя в списъка на забранените подаръци и плюшените играчки... А пък на една кошница шоколадови бонбони кой не би се радвал
                            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                            A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                              Да, както penka каза важното е да е нещо лично - парфюм, козметика, бельо. Аз ще си позволя да добавя в списъка на забранените подаръци и плюшените играчки... А пък на една кошница шоколадови бонбони кой не би се радвал
                              Който не иска да качва килограми....Това на майтап. Но наистина жестът е най-важен, досега подаръците които съм подарявал са били израз на точно това-вниманието към съответният човек, и не са били скъпи. Не, че не искам да подаря на жена си някакъв ситроен С1, или Mini Cooper, но все се случва да е нещо за малко парички.
                              Но нали се разбрахме-важен е жестът.
                              А на мен нищо не ми подаряват...

Коментар

Е как така нищо не ти подаряват?! Сериозно ли? Ако е така - лоша работа...Остава да си самоподариш. Ако съм на твое място, след като години наред съм правила подаръци и не съм получавала адекватен ответен жест /подчертавам - не меря пари, а жестове/, и аз спирам да правя. Колкото ще да се цупи! Ако й стане гадничко, нека се замисли какво ти е на теб. То, като гледам, май доста хора са така. Явно, предколедната подаръчна треска е силно преекспонирана у нас. Колегите ми в офиса са вдигнали лозунга: "Нищо, но от сърце!"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X