Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аларма за дома и офиса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Аларма за дома и офиса

Във всички фирми има и плява. Ако сте нямали късмет се случва. Махаш с ръка и пробваш пак.
    Само да вметна: Лепенката която охранителите ще ти лепнат на вратата в повечето случаи те спасява от дребните апаши. Едрите едва ли ще загледат обикновенна вила.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Да ама фирмите хич не обичат да ги дават тия лепенки...
      TLC 120 Prado
      Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Ами като ти поемат обекта ще ти дадат...

Коментар

Съвсем скоро на мен идваха да ми правят оферта от един от водещите варненски СОТ-ове. Доста интелигентно подходи човека.И той сподели накрая същото за лепенките...
          TLC 120 Prado

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Преди време от водеща (поне в София) и доказано добре работеща фирма за дограми ми бяха пратили двама юнаци, които загубиха сума ти време и едва се оправиха с подмяна на елементарния механизъм за управление на една щора.
            Та вашият бранш едва ли е по-различен от всички останали ...
            За да пуснеш нов техник сам да работи,трябва да са минали поне 2 години ! Дограмаджии ще ти намеря във всяко село закътано в България,Сот техник няма да намериш свободен даже и в окръжните градове !
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнение
              Да ама фирмите хич не обичат да ги дават тия лепенки...
              Даже ядове може да добиеш ако си ги лепнал без договор. Това да не ти е Уиндоус, да го крадеш.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

На някой СОТ техници даже се налага да им обяснявам , коя отвертка точно трябва да си купят. Щот чули , че при мен, ама не доразбрали к'во.
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Нямам и намерение....:-)
                  TLC 120 Prado

Коментар

Читава аларма - някой от моделите Galaxy, но произведена от Honeywell, а не от гнусмас.
                    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Не и за колегата....колко е читава е спорен въпрос !Бяха читави,много отдавна,в зората на 2000 г.За последните 10 г.не съм видял ,някой да си купи галакси,скоро питах за тел.комуникатор,той е опционален и ми казаха 144 евро без ддс само за него....! Мисля че цената на галакси 8 е около 200-250 евро...За 80$ на пазара има контролни панели които са светлинни години по добри и като възможности,качество и надежност !

Галаксито е в категорията на церберуса на сименс !Ако ги има някъде ,то те са на изживяване,лично аз съм извърлил около 20 бр.галаксита и 3 церберуса миналата година ,основно от финансови институции!
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Заинтригува ме. Дай конкретен модел на тия 80 доларови аларми, да видя за какво става въпрос.
                        Знам ли, може и да се посмея...
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

При условие че това ми е професия,едва ли ще ти дам повод за веселба,освен ако не става дума за купон !

Коментар

Съжалявам, ако Ви наруша спокойствието, но споделям, познавам един хайдук, който му се похвали скоро, че си е купил у-во, което елиминира всички СОТОВЕ, за 7 мин, даже не работели мобилните телефони. Било бълг. производство Самоковско подобно на "Стършел" била военната с-ма. Май няма сигурни аларми според мен. Всичко било по информация. Ама му предстои влизане в Соф.затвор. Правете си сметка. Съжалявам, но не съм чел цялата тема, ако съм .навлязъл в чужди води.
                            Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от белята Преглед на мнение
                              Съжалявам, ако Ви наруша спокойствието, но споделям, познавам един хайдук, който му се похвали скоро, че си е купил у-во, което елиминира всички СОТОВЕ, за 7 мин, даже не работели мобилните телефони. Било бълг. производство Самоковско подобно на "Стършел" била военната с-ма. Май няма сигурни аларми според мен. Всичко било по информация. Ама му предстои влизане в Соф.затвор. Правете си сметка. Съжалявам, но не съм чел цялата тема, ако съм .навлязъл в чужди води.
                              Щом му предстой ВЛИЗАНЕ, явно колко му работи устройството
                              И нали всъщност като заглушиш СОТ-а в централата виждат, че сигнала го няма? Изведнуж, без предупреждение за спиране на ел.захранване, падаща батерия...

Коментар

След като толкова се говори за тези магически устройства било то и стършел ,да предположим че наистина ги има (Работят) Как ще заглушиш един обект,който има телефонна връзка ? Ами интернет връзка ?Ами радио предавател ?

Нека да си отговорим на тези въпроси,и обещавам да продължим дискусията нататък по този въпрос !

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X