Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аларма за дома и офиса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аларма за дома и офиса

Не знам дали тук и е мястото или дали има такава тема вече, която не можах да намеря, но искам съвет от някой по знаещ от мен.
    Трябва ми аларма за вкъщи, такава с 3 датчика за отваряне на прозорец/врата и 2 обемни датчика + ГСМ известяване.
    Както всичко в нашата държавица и аз след дъжд качулка. На 30,12 вечерта са разбили къщата на родителите ми. Не са взели кой знае какво (то не е имало каво да вземат т.е.), но бяха направили мазало, меко казано.
    Та по този повод ще слагаме аларми кадето се сетим сега.
    Дайте съвети за читава и не крайно скъпа система.
    Благодаря.
    Some call it a ... HOBBY. We call it a ... WAY of LIVE!

От: Аларма за дома и офиса

Ами Paradox са сравнително евтини и сравнително читави. Вече колко ще ти излезе като крайна сума зависи от окомплектовката...
    Трябва ти централа, акумулаторче, и сензори. Сензорите варират от 30 - 100 лв защото има сензори и сензори...
    А иначе всичко се купува 1 по 1, модула за GSM известяване също....

Чудя се нещо друго, защо направо не извикаш някакви сотаджии. Не е задължително да се включваш към тях. Просто да дойдат да ти инсталират нещата, плащаш и това е... (тука има една особенност, че различните сотаджии работят с различна техника, но даже и да не е Paradox, това което ползват пак ще ти свърши работа...

Коментар

Питай в Конрад. Имат всичко което ти трябва. Повечето алармаджии от тях купуват. По-тънко е от Парадокс, че той се води Канадски. Имам работещ Парадокс вече 17г. и само акумълатори съм сменял. Ама не вярвам и сега да ги правят в Канада!!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Питай в Конрад. Имат всичко което ти трябва. Повечето алармаджии от тях купуват. По-тънко е от Парадокс, че той се води Канадски. Имам работещ Парадокс вече 17г. и само акумълатори съм сменял. Ама не вярвам и сега да ги правят в Канада!!
        Пенчо, аз не познавам алармаджия които да купува от Конрад
        А освен, че може да се каже, че работя в тоя сектор, имам както колеги, така и наблюдения какво се използва и монтира за периметрова охрана на обекти...
        Та мога да кажа, че в 85% от случаите се купува от сектрон, които обаче са вносители и не продават на крайни клиенти.
        В интернет може да има някои магазин, които да продава такива системи, но ще е изключение, понеже това си е специфична техника (затова и предложих, колегата да говори с някои сотаджии да ти монтират всичко...)
        А относно Paradox, той си е Paradox дори и сделан в Китай... И няма как да бъде сравняван с някакви noname "аларми" които днес днес работят а утре не

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
          Пенчо, аз не познавам алармаджия които да купува от Конрад
          А освен, че може да се каже, че работя в тоя сектор, имам както колеги, така и наблюдения какво се използва и монтира за периметрова охрана на обекти...
          Та мога да кажа, че в 85% от случаите се купува от сектрон, които обаче са вносители и не продават на крайни клиенти.
          В интернет може да има някои магазин, които да продава такива системи, но ще е изключение, понеже това си е специфична техника (затова и предложих, колегата да говори с някои сотаджии да ти монтират всичко...)
          А относно Paradox, той си е Paradox дори и сделан в Китай... И няма как да бъде сравняван с някакви noname "аларми" които днес днес работят а утре не
          Със Сектрон работя много преди да се преместят в Дървеница. И аз съм в близък бранш, та знам.
          Колегата пита за къща в Костинброд не за трезора на БНБ.
          Поздрави.
          п.с. Мислиш ли, че познаваш всички в твоя бранш?
          п.п.с. А в Конрад има и Парадокс и ДСЦ

Коментар

+1 за Paradox. Даваш пари и забравяш. Ако те влече - може да си програмираш сам централата, като предварително си изтеглиш документацията.
            Следващото име е DSC - също много добро решение.
            Публикувайте отговор

Коментар

Ок Благодаря, я сега някой да погледне каква оферта получих и дали си заслужава.
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:paradox.jpg
Прегледи:1
Размер:58.3 КБ
ID:5440563
              На мен ми се струва малко скъпо.
              Some call it a ... HOBBY. We call it a ... WAY of LIVE!

Коментар

Съвсем прилична е. Той модула заЖСМ товари. Замисли се дали наистина ти трябва. В 99% от случаите пишман крадците бягат само като свирне.

Коментар

...
                  Само да кажа, че Сектрон продават на крайни клиенти. Аз пазарувах от тях преди 2-3 месеца. Купих си каквото ми трябваше, не е кой знае за каква сума (300-400 лв).
                  Даже нещата все още работят.
                  Шоу рума на Сектрон е доста добре онагледен. Внимавайте да не си купите излишни неща като мен. Отидох с идеята да взема нещо за стотина лева, пък тя каква стана ...
                  Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                  LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                  Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Сектрон продава и купи оттам,ама се консултирай първо с някой баш какво искаш,какъв ще е алгоритъма.Другото е лесно.
                    А тези простотии се правят от името на всички ни.
                    Даника
                    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

п.п.с. А в Конрад има и Парадокс и ДСЦ
                      Това не го знаеш, явно защото не пазарувам от там
                      Благодаря за информацията!

Коментар

Той Пенчо обича да е на всяка манджа мерудия!!!

Коментар

Това не го знаеш, явно защото не пазарувам от там
                          Благодаря за информацията!
                          Как така не го знам? Аз им се обаждам и те ми доставят където им кажа.

Със Сектрон е същото.

Коментар

Как така не го знам? Аз им се обаждам и те ми доставят където им кажа.

Със Сектрон е същото.
                            Сори, НЕ ГО ЗНАЕХ имам в предвид

Коментар

GSM-модула го забравяш! Ако искаш да ти звъни GSM - връзваш едно реле на изхода за сирената (най-елементарната схема), което да ти затваря контакт, дето ще ти "набере бързо" определен номер, в зависимост от начина за реализиране на апарата....
                              И друго: ако няма да ти пази СОД, а сам ще се охраняваш, помисли как ще знаеш има или няма ток в апартамента. Ако ти наблюдавам имота и знам, че те няма, ще ти дръпна шалтера, ще ти отвоя бушона, ще ти отрежа жицата от дерека.... Има много елементарни варянти, предлагамти пак едно реленце, дето е постоянно включено, а като огасне тока се затваря контакта за бързо набиране... До тука ти пиша за реленца за по 50 стинки... От тях нагоре има много решения...
                              Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X