ще купувам ел генератор монофазен около 2киловата с бензинов мотор.някой има ли преки наблюдения на тези които се продават в бг и цени качество и сервиз.мерси предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за ел.генератор 220волта
Свий
X
-
До: питане за ел генератор 220волта
Киатйските са еднакви на всякъде само цените ин са различни аз внасям от време на време за приятели 2КW е около 400 лв. Обади се ако искаш не са лоши.Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениеще купувам ел генератор монофазен около 2киловата с бензинов мотор.някой има ли преки наблюдения на тези които се продават в бг и цени качество и сервиз.мерси предварително
-
Имам 5-6 генератора различни мощности.Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеЯворе,
Имаш ли в наличност от тези генератори?
Поздрави,
Коментар
-
Утре, но в тази тема:Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеЯворе,
Би ли пуснал малко повече инфо за генераторите - параметри, разход, тегло, цени ?
Предварително благодаря.
Много поздрави,
Коментар
-
Как се свързват с мрежата тези генератори? За китайските знам че направо се включват в контакта, но преди това трябва да се изключи главния предпазител за да не върне напрежение по мрежата.По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...
Коментар
-
Гледах такива в Практикер, май имат читави и в Киров.Ако колегата Явор ти внесе читава китайска май е най-добрия вариант, щото навсчкъде са от азия, ама ако не дай си боже опреш до гаранция се почва едно търчане, то не са сервизи то не са, представители то не е чудо.Grand Cherokee WJ 4.7 V8
Това е положението.
Коментар
-
Точно така! Имам предвид инсталацията, не мрежата. Моя грешка. Точно за вилата ще го взимам, защото тока там често спира.
До колкото знам, обаче електроразпределителните компании има сериозни изисквания за ползването на генератори за резервно захранване (за използване в паралел с мрежата). Мисля, че трябва да отговарят на дадени изисквания, например да имат защита да не върнат ток по мрежата и да убият техника, който в този момент работи по повреда на местния трансформатор например.По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...
Коментар
-
Да, там играта е друга. Прави се само ако имаш излишна мощност(като локален ВЕЦ например) и искаш да я продаваш на енергото. Там има вече сериозна електроника за синхронизация, "двупосочен" електромер и една библия с документация, която трябва да се изготви предварително.Първоначално публикуван от VHS Преглед на мнениеДо колкото знам, обаче електроразпределителните компании има сериозни изисквания ...
В твоя случай винаги ще работиш след разединяване от мрежата. Трябва внимателно да се чете инструкцията на генератора дали изисква заземяване и ако да, да се внимава с връзването към инсталацията, защото тя по правило има защитно знуляване.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар