Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за ел.генератор 220волта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Питане за ел.генератор 220волта

Първоначално публикуван от gueorgi Преглед на мнение
    Колега, имах такъв нов и си течеше отгоре при превоз. Така че по-скоро не го пълни догоре като го караш някъде. Другото което можеш да опиташ е да поуплътниш капачката. Успех!
    Ами той все си го кара. Виж му аватара.

Коментар

Проблема е решен при мен - какво ли не правят една щипка , малко изолирбанд , найлонова торбичка и парченце дърво...

CITYEL

Коментар

Здравеите , а някои има ли идея от какво може да е генератора работи но не излиза 220 а доста по малко като волтаж , има един кондензатор 12 мФ на 500 Волта , ако се е прецакал какъв волтаж би изкарвало, някои ако има идея да пише!

Коментар

Първоначално публикуван от danchot Преглед на мнение
          Здравеите , а някои има ли идея от какво може да е генератора работи но не излиза 220 а доста по малко като волтаж , има един кондензатор 12 мФ на 500 Волта , ако се е прецакал какъв волтаж би изкарвало, някои ако има идея да пише!
          А колко изкарва? И на какви обороти работи?

Коментар

От: Питане за ел.генератор 220волта

Я да събудим заспалата тема ...

Кой е най-малкия възможен генератор ? 4-тактов (да е тих) по възможност..
            Колкото по-малък като цена, и като размер, толкова по-добре!

Има разни на Хонд@ дребосъци ама цената им е над 900 кинта дори и на старо. Е толкова няма да дам - да ми разбият ел. мобила за един скапан генератор няма да я бъде.

Волтажа и ампеража не ме бъркат толкова - колкото и да е странно, ползвам го за отопление (топлината която излиза от самия него) , а тока е + екстра..

Не ме карайте да си купувам "суха печк@" не искам такава - много често не може да си ги монтираш сам, а и не винаги проработват.
            Имам генератор от тези китайските 600 Вата, но искам по-малко обемист ако съществува такъв

Последно редактирано от kirech; 14-12-10, 17:26.
            CITYEL

Коментар

Тих и ефтин няма. За заглушител можеш на ползваш някакъв метален интеркулер с вентилатор. Хем КПДто ще се вдигне.
              Ако не остават тапи в ушите!

Коментар

Интеркулер с вентилатор.?

Я покажете това чудо?

Аз си намерих генератор. Ето такова нещо подобно търсех:

300 лева е!
                Последно редактирано от kirech; 14-12-10, 20:53.
                CITYEL

Коментар

Първоначално публикуван от kirech Преглед на мнение

Я покажете това чудо?

Аз си намерих генератор. Ето това търсех:

300 лева е!
                  Е как да го покажа? Още не е направено - в теб ми беше надеждата.
                  Честито са новата придобивка.

Коментар

Аз си намерих генератор.
                    Какво ще правиш със стария?

Коментар

Я покажете това чудо?

300 лева е!

Има бре-в тези подобия на коли-Смарт,хем и размерите му са скромни...
                      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

"Какво ще правиш със стария? "

Ще го продавам..
                        CITYEL

Коментар

Я покажете това чудо?

300 лева е!
                          На този сайт е 381 лв. Коя цена е актуална?
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

В тези рамки е - въпрос на търсене, пазарене , отстъпки познанства..
                            CITYEL

Коментар

Преди време за кратко бях собственик на китайски агрегат, на който кой знае защо пишеше Хонда. Взех го чисто нов 3,5 KW и 6к.с. бензинов двигател.
                              Палеше но не генерираше никакво напрежение. Разколачих го и след МНОГО молитви към Великата китайска майка, гарнирани с нови спойки, изолации, бандажи, крепежи и т.н. Великото чудо на енергетиката започна да сътрудничи. Естествено, че за 3,5KW не можеше да се говори - увяхваше още на 2KW. ОК - и така бива. Да, ама след няколко дни почина двигателят. Отворих го и дълго и тъжно се зверих в детайлите му - пластмасов разпределителен вал, алуминиева биела, без лагер, но с лопатка за плискане на маслото, смешни клапани, сякаш направени от отрязан пирон, със смешно захващане и още по-смешни пружини. Проблемът се оказа че единят клапан беше се освободил от фиксатора си, който представлява разрязана и стисната с клещи шайба. Поне зегерки да бяха сложили...
                              Както и да е - тръгна. Даже добри хора ми дадоха за него един неработещ Бригс енд Стрейтън 5,5 KW, който след почистване на карбуратор се държи прекрасно и до днес. Към момента е у Станко)))
                              Нужно ли е да описвам разликите.
                              Единственото преимущество на китаеца е, че е по-тих.
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Абре, човек, ти жив ли си.. Звънях ти няколко пъти преди време - единия път ми отказа разговора после съвсем нищо...

Иначе ще те оборя за моя китаец. С Ясен го купихме от Метр@ май миналата есен или още по-преди - не помня, и работи без проблеми до сега...Ама много ми е обемист - искам още по-дребничко генераторче и ше го продавам май този...(то едни пари ще му взема ама айде...)
                                CITYEL

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X