Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за ел.генератор 220волта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Питане за ел.генератор 220волта

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Едва ли. Ти потърси ли по работилниците за ел. мотори, стартери и алтернатори?

Друг вариант са резервните части за перални машини. И да няма точно 65uF, можеш да събереш няколко по-малки и да си нагодиш стойността. Само напрежението трябва да е толкова или по-високо.

Ти сигурен ли си, че е от кондензатора?
    Дам, закрепихме положението с друг кондензатор ама не е с точна стойност и не е 50 а 46-47 херца.Ще търся представителство на Геко май.
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
      Дам, закрепихме положението с друг кондензатор ама не е с точна стойност и не е 50 а 46-47 херца.Ще търся представителство на Геко май.
      Херците не са интересни. Колко е стойността?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Херците не са интересни. Колко е стойността?
        Утре ще питам колегата, който го ремонтира.
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Съ-форумници, (да не се обръщам с колеги ) гледам че сме обърнали темата в друга посока..
          Аз да питам нещо по същество...
          Ще купувам генератор тези дни.. Необходим ми е 650-1000 ватов /220 волта .

Размера и теглото са много важни(по-малък и лек по-добре).
          Гледах че всяка верига хипермаркети си има нейна си марка.. Едните са "Бъдж@@т", другите "Гард@@иа" доста компактни... Цената е супер приветлива 180 - 200 лева (аз толкова и съм отделил/имам за в тази посока). Чудя се обаче това "чудо" колко ли ще работи? На мен ми е необходимо да действа има-няма по час на ден.Дали ще се наложи още с купуването да го ремонтирам преди да го пусна за да изкара повече?
          Какъв ли би бил разхода?
          Споделете опит ако имате! Малко ми е спешен съвета ви..
          Другия проблем е следния: Какъв мек ауспух бих могъл да търся за този генератор ?Вътре при мен ще е в помещение, което е мъничко, а и ще ми топли малко - колкото да отвърне въздуха.. Само вредните газове да си ходят на вън.

Мерси за отделеното време!
          Успешен ден на всички!
          Последно редактирано от kirech; 24-11-09, 09:32.
          CITYEL

Коментар

Имах подобен - около 950 вата, от Метрото, китайски, кубообразен, двутактов. На външен вид същия. Изкара повече от 200 часа работа, преди да ми го откраднат. Единствената беда, която го сполетя, беше запушено кранче, което разглобих и отпуших. Сега гледам че има същите, но инверторни 650 вата, за около 200лв. Според мен - вземай.

Коментар

@ Ясен, моля те пиши ми на лично къде си гледал инверторен за 200 лева?
              Мерси!

CITYEL

Коментар

те май напоследък всички са еднакви със малко по-различни цветове (хаха). иначе аз имам от няколко години такъв Einhell (все пак по-сносна фирма) от Практикер. май сега беше около 180 лева.работи си перфектно.никакви ядове. иначе като го купувах беше 260 лева. това само да споделя и аз мнение.иначе имам и 2 големи генератора от някаква фирма дето не мога и да я произнеса.ама се оказа че и те си работят ;-). чудя се дали някъде вече не ги бълват тези неща едни и същи само със различни стикери ;-).
                висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
                  те май напоследък всички са еднакви със малко по-различни цветове (хаха). тези неща едни и същи само със различни стикери ;-).
                  Така е. Хубавото е, че вече са на цената на спанака.

Коментар

Генератора го взехме, запалихме и всички благини... и т.н.т.

Остана мекият ауспух.. Някакви идеи?Аз само за въздуховод се сещам...
                    CITYEL

Коментар

здравейте съфорумци..като сте отворили дума за тези генератори да ви питам къде по евтино може да се намери платка възбуждане за генератор 2 киловата на Райдер...щото тия във Ейнхел ми искат за една такава платка- 70 лв...на ейнхел и райдер били еднакви..благодаря предварително
                      основният дефект на автомобила е зад волана:confused:

Коментар

Първоначално публикуван от перко Преглед на мнение
                        здравейте съфорумци..като сте отворили дума за тези генератори да ви питам къде по евтино може да се намери платка възбуждане за генератор 2 киловата на Райдер...щото тия във Ейнхел ми искат за една такава платка- 70 лв...на ейнхел и райдер били еднакви..благодаря предварително
                        давай платката да я ремонтим - не може да е избушила тотално.

Коментар

Райдера, ако е в гаранция, отивай и го връщай, те си знаят какво е качетвото и ги вземат обратно. Доколкото знам, не ги ремонтират а направо заменят. Иначе ц някакви връзки може евентуално да се сдобиеш с друг такъв, върнат, за части.
                          подаръци за мъже от FACOM
                          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

На мен пък ми тече бензин от капачката при разклащане..
                            Направих всичко възможно да я поправя ам все си тече пущината ..
                            Има ли резервни някъде да продават?
                            CITYEL

Коментар

Хора, някой да помогне???

Търся капачката за бензина на генератор 650 вата( тези малките, дето ги продават в хипермаркетите в момента - всички са еднакви само с различни имена), от старата изтича бензин при превоз в кола. Търсих къде ли не по сервизите , но няма. Ако можете да помогнете ми пишете на лично.
                              CITYEL

Коментар

Колега, имах такъв нов и си течеше отгоре при превоз. Така че по-скоро не го пълни догоре като го караш някъде. Другото което можеш да опиташ е да поуплътниш капачката. Успех!
                                JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X