Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Живеем в СТРЕС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Живеем в СТРЕС

Когато не се усещаше кризата медйите пишеха всеки ден, че е тук, а сега когато найстина е тук те пишат кризата отминава
    Последно редактирано от Спас; 10-06-09, 12:02.
    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Първоначално публикуван от Kent Преглед на мнение
      .... Надявам се че тая "стагнация" освен друго ще запази и малко остатъците от природата ни. Гледам вчера на Фичоза, замразили доста строежи

Ей това найстина е МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНО!!!
      И в нашият квартал се поспряха, стискам палци съвсем да спрът тези БЕЗУМНИ Строежи!

П.С.
      Благодаря за добрата гледна точка!

Коментар

При нас зимата беше трудна,но вече се затопли ,и работата потръгна.
        http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Алекс, стараем се да гледаме позитивно на живота, щото е кратък. Там където бачкам, съм свидетел чат-пат на страшни трагедии и ужасни мъки човешки и нечовешки. Всеки миг с любимия човек, с децата /докато са малки, де/, някъде на някой интересно място, в дупка, гора, гол плаж или на скала, пък дори и на маса с верни другари и другарки е безценен за мен. Също и самоусъвършенстването, четенето. Покрай всички тея три работи и разходки, успях да се явя успешно и на изпит за специалност след люто четене, и сега чак ми е пусто без предизвикателста зловещи С две думи по темата, ако наистина има криза, но човек няма време да мисли за нея в търсене на нови усещания и печелене за насъщния, то тя спира да съществува за него поне
          п.п. Па ако стане много зле, лесно. Германия. Или Русия примерно, хеле си ми е родно място втората, все ще свикна То ние затова сме и останали. защото мислим, че ще се наредят нещата лека-полека. Все пак растат чудесни Деца /в по голямата си част, де/

Коментар

"Стресът е адреналиновият килим,който покрива пътя към смъртта."Това е мисъл на един от моите преподаватели. За София...май сте прави...Живял съм 9 год. там,защото се налагаше. Когато разбрах,че не мога да изкарам и 9 мин. повече,си натоварих партакешите и се ометох. Ако имам няколко свободни часа,товаря жена ми и синчето в паркета и отиваме на места,където има по-малко или никак човеци и повече природа.
            Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

В момента май нещата тръгват още по на зле, Така ли е или само ми се струва

Коментар

определено нещата стават по-зле.жената си търси работа, заплатите яко надолу, почти всички фирми за сметка на това искат да се работи и събота.лоша работа.
                LZ1IHM

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                  В момента май нещата тръгват още по на зле, Така ли е или само ми се струва
                  Точно така си е,но и се засилва този процес на повишаване на стреса у хората,показателен е бума на онкологичните и психичните заболявания на база на стресови състояния,рязко спада границата на смъртноста в годините,все повече млади хора си отиват от инфаркти за съжаление.
                  LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                  Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Стрес може да има, когато сме неподготвени за дадена ситуация.

В случая бяхме подготвени. Така наречената "криза" беше ясно, че няма да ни се размине. Имахме достатъчно време да преминем в друг, по безопасен за нервната система режим. Но малко хора го разбират и правят.
                    Просто трябва да променим начина на живот. Да се адаптираме.
                    Да ограничим риска, да използваме много по-рационално ресурсите.

И да намерим начин хем да работим повече, хем да се радваме от това, което имаме, на семейството, децата и приятелите си.

А кризата след няколко месеца ще отшуми. Тогава трябва още по-внимателно да обмисляме всичко, за да няма скоро нова.
                    Show must go on!
                    LZ1VES

Коментар

Колега незнам за другите ,но аз се опитах да се адаптирам,хем работат стана повече,хем парите по малко и събота се работи.Незнам как и на семейството и на себе си да обърна внимание,пък камоли да имам време да покарам мотора с приятели...Както казва един колега АКО МОЖЕШЕ ДА ПРЕПИШЕМ НА ШЕФА И ПО 5 ГОДИНИ ЖИВОТ .Дано отминава вече тая криза.
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                        Стрес може да има, когато сме неподготвени за дадена ситуация.

В случая бяхме подготвени. Така наречената "криза" беше ясно, че няма да ни се размине. Имахме достатъчно време да преминем в друг, по безопасен за нервната система режим. Но малко хора го разбират и правят.
                        Просто трябва да променим начина на живот. Да се адаптираме.
                        Да ограничим риска, да използваме много по-рационално ресурсите.

И да намерим начин хем да работим повече, хем да се радваме от това, което имаме, на семейството, децата и приятелите си.

А кризата след няколко месеца ще отшуми. Тогава трябва още по-внимателно да обмисляме всичко, за да няма скоро нова.
                        Веско,
                        Ти трябва да отвориш Школа за "избягване на стреса и преживяване на Кризи" - ще направиш Пари - Лесно и Бързо
                        Успех

Коментар

Да, увеличава се, а с него и риска от всевъзможни болести. Затова
                          пък знам как се бори - с 4х4 по баирите, далеч от тирове, бусове и тарикати с голфове, почти никаква телевизия, само филми по собствен избор и здрав, качествен сън И зеленчуци и плодове - по една щайга месечно
                          Александър

Коментар

далеч от тирове, бусове и тарикати с голфове, почти никаква телевизия, само филми по собствен избор и здрав, качествен сън И зеленчуци и плодове - по една щайга месечно

...и по две-три бири вечер, и по някой друг кънекшън ... така де, когато може и човек е Човек когато е на Път, пък двама Човека когато са на Път все едно са в Рая А, плодовете и зеленчуците ги открих откакто спрях да пуша, бях им спрял да усещам вкуса от дете Двайсе години и..си заради някакви миризливи фасове бях забравил, че човек може да се храни и с удоволствие, а не само като му куркат червата от глад....ябълки ....златна превъзходна, синапки, ония малките сладки крушки, забравих им породата, булгара с кехлибарените зърна, червена диня добре охладена, финап, кайсийка от дървото.....пресни салатки сега ги има много в двора. Вечер да седите под стряхата, пък.....там от мъгливите космати хълмове изгрява портокаловата Луна, Юпитер дебне под зенита с всевиждащото си око, на масата е пътната карта или навигацията и се кроят планове къде да се ходи...утре..... за уикенда, за ваканцията, за лятото или за зимата или форевър....Може да имате чаши в ръка, може и да нямате. Седитеее.... и си говорите. Нищо, че се носите с едиколко си хиляди метра в секунда из космоса барабар с цялата планета и останалите 5 милиарда забързани, едвам дишащи, лежерни, противни или свръхделикатни /хахахаха сетих се за царя/ калпаци.... Къв стрес, кви пет лева
                            п.п. Колега, а от тарикатите с Астрите как ше се опазиш. Те са навсякъде.
                            Последно редактирано от Kent; 09-11-09, 19:05.

Коментар

Така или иначе ние си живееме в криза.Тамън едната отшуми и започва да бушува друга.Само имената им са различни.

Коментар

Днеска се прибирам вечер от работа към 18.00 часа и се нося лежерно в трафика на Варна с "Голфа" спокоен и изотзад ме настига нещо, свети къси-дълги приближава викам си чакай да се мръдна в десно да мине не че пред мене няма колона с коли ама може да бърза за някъде "човека" , мърдам аз мислейки че е поредния турбо гъзар със скъпа и мощна колица ,но изненада изпреварва ме една блондинка с един облъскан от живота Ситроен ХМ и продължава да си светка къси -дълги , къси- дълги пускат я хората и тя кара но спираме на един червен светофар един до друг и аз се обръщам да погледна нещо притеснение има ли, някой вози ли какво ли , а тя си свали огледалцето на сенника и си гледа физиономията съвсем спокойно ........викам си има нещо нередно в цялата ситуация и ми изплува един разказ на една колежка дето ми разказва така :
                                Ами като видя някой че много бърза и ме натиска , бати ми каза да скоча на спирачката и човека отзад спира да те притиска , та си помислих на тая блондинка какво и е казал бати?????
                                подпис : Драги ми смехурко;))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X