До: Кое окачване е по-издържливо - на "истински джип", "паркетник" или лека кола
Не нее строшен,само пружините са поомекнали.
И не си превъзнасяме джиповете,щото са по-строшени от Вашия,а казваме каква е причината единия да вози така както сте го описали.
А как ли ще вози 73-ката по черен път ако това е нормалната и возия,която описвате?Няма да е лошо да си отговорите на този въпрос.
Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov
Преглед на мнение
И не си превъзнасяме джиповете,щото са по-строшени от Вашия,а казваме каква е причината единия да вози така както сте го описали.
А как ли ще вози 73-ката по черен път ако това е нормалната и возия,която описвате?Няма да е лошо да си отговорите на този въпрос.
.
,но поради някой нужди сега съм без джип за съжаление.Карам Голф от 10дни и вече трябва да ходя в сервиза.Като го взех беше в перфектно техническо състояние,аз не съм и душманин ама дупките са ужасни.Според мен изобщо не може да се сравняват лек автомобил и джип по издръжливост.Но имал съм и Субару форестър,съвсем откровенно мога да кажа изключително здраво животно.Незнам как да го сравня с джиповете защото съм го експлоатирал по съвсем друг начин.Но за 25000км без тежки натоварвания дори и реглаж не съм правил,легналите полицай не ги усеща.И колко ще издържи едно окачване най много зависи от шофьора.Примерно баща ми като не вижда,в една дупка влиза с4те гуми и то по 2пъти

Коментар