Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фронтера ДБ 2.4 или Чероки 2.5 или 4.0

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Фронтера ДБ 2.4 или Чероки 2.5 или 4.0

абе, вие така се заплеснахте, че човека пуснал темата, не може да се включи

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
    Благодаря колеги за коментарите,значи чероки 2.5 отпада -оня ден карах едно на едно приятелче-вкарах го в едно баирче,нема душа както се казва,а и с включено 4х4 някакси странно завива.За 4литровото ме притеснява автомата,моля даите съвет.За фронтерата-като чета мненията е по-добра от черокито,я кажете как и е раздатката,скоростите -най-чести проблеми,какво да се гледа.
    автомата ако е здрав при закупуването, няма какво да те притеснява, сменяш му редовно маслото и караш...... важна е раздатката: трябва да бъде т.н. 242, която позволява движение в различни режими на всякакви терени, включително 4Х4 на асвалт.

По старите Черокита имат наистина склонност да ръждясват, при което така се посуква купето, че се пука предното стъкло.... ако видиш такова - бягай със 200.

Какъвто и джип да взема,ще бъде подложен на лифт,ще му бъдат изработени брони с монтаж на лебедка и всекакви железа с вносни имена.Ще бъде използван за градски офроуд-писнало ми е да се пазя от всякакви малоумници,а също и за риболов и горски разходки-изобщо по предназначение.
    Кинекс-а вече е написал, че за лифт на Чероки има готови решения, многократно изпитани.

в късата Фронтера няма да си събереш въдичарските пособия

а и не си казал за какъв бюджет говорим, за маалко повече пари, може да гледаш и Гранд Чероки

Коментар

Още един малоумен пост от типа "това е по-добро от онова" щото е по-проходимо и темата става история.

П.С. Изгила Фронтера няма. Цинка просто не гние.
      no signature no problems

Коментар

Бюджета е до 10000,а после още колко-божа работа.Гранд не ща,ще ме е жал да го направя на канче.

Коментар

Бюджета е до 10000,а после още колко-божа работа.Гранд не ща,ще ме е жал да го направя на канче.
          нещеш, нещеш - твоя воля....... но ако изпадне някой запазен си помисли.... то което и да направиш на канче, все трябва да си го прежалил....

начи първоначално обслужване + гуми са приблизително 2000 лв. и ако няма нещо за ремонт, а не може да няма остават 8000 за придобиване.... после се почва лифт, брони, лебедки... абе яма дълбока, ама казват че кеф, цена няма

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
            Още един малоумен пост от типа "това е по-добро от онова" щото е по-проходимо и темата става история.

П.С. Изгила Фронтера няма. Цинка просто не гние.
            Колега предполагам за мене говориш.Аз малоумни работи не говоря.Някой друг може,но аз не.Аз нещо което съм видял с очите не можеш да ме убедиш.Не съм сляп и прост имам си нужното образование и знам добре кое гние и кое не.Аз спирам да пиша по тази тема,защото тука работата е друга.Не можете да говорите с обиди и тъй нататака като не знаете кой е от отсрещната страна.Нека колегата да вземе правилното решение и му пожелавам много безаварийни.
            [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
            [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
            [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
            [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
              Колега предполагам за мене говориш.Аз малоумни работи не говоря.Някой друг може,но аз не.Аз нещо което съм видял с очите не можеш да ме убедиш.Не съм сляп и прост имам си нужното образование и знам добре кое гние и кое не.Аз спирам да пиша по тази тема,защото тука работата е друга.Не можете да говорите с обиди и тъй нататака като не знаете кой е от отсрещната страна.Нека колегата да вземе правилното решение и му пожелавам много безаварийни.
              Борисе, не е насочено към теб. Просто темата се прверъща в поредната безсмислена заядня. Никой не може да извади нищо ценно от контекста. А малоумни съм написал за постовете не за хората. Никой не визирам и никой не обиждам. "Малоумен пост е пост с малко ум"
              no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                2.5 бензин Фронтера няма. 2.4 е само дълга база, понася разкошно обикновенна газова. Предния диф е консуматив само и единствено при един единствен член на нашия форум. Но там проблема не е в дифа. а в собстеника който си мрази фронтерата и я използва за трактор. Ръчните хубове са си добре стига да работят. Ако попаднеш на запазена и подържана ще ти служи дълго без проблеми. Чероците са като другите джипки, ако не е подържан е кофти. 4.0 е чудесен вечен мотор. 242 е най-добрата раздатка, можеш да си караш и само на задно. Обикновенно тия стари джипки страдат от лагери на мостовете и имат специфичен вой като на бесен тролей. Друго не се сещам пък гледам че и не си питал.
                Що па да си мразя джипкатадаже много си я обичам.И я ползвам като всичко да оточня,ако беше като Трактор нямаше да имам ядове.УСПЕХ в избора на Колегата.
                sigpic

Коментар

Какво ще кажете,вместо да търкаме клавиатурите да организираме едно BBQ на тези координати-N 42 34.227 E 23 24.373 и там ще се види най-добре кой джип е по добрия.Местенцето е хубаво има и беседка и чешма а даже и баири за проба.От мене тава кюфтета и каса бира-все пак утре и другиден са почивни.Казвайте.
                  Ако беще по наблизо веднага УЧАСТВАМ в един тест.
                  sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
                    И аз да отбележа, че изгнила Фронтера не съм виждал никога през живота си..... а съм виждал бая големи коптори.... А иначе к'ва хранилка стана тука...а човека вече си го е решил - ще си взима "Хлоптер"...
                    Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнение
                      И аз да отбележа, че изгнила Фронтера не съм виждал никога през живота си.....
                      Вероятно защото си гледал при джамбазите екземляри от 99`та насам . Аз като тръгнах да търся ОФ до 96`та се нагледах на доста таралясници ... та дай да не преекспонираме цинка .
                      Всъщност ,човека дали ше вземе ОФ или Чероки , няма да сгреши.
                      И единия и другия си имат предимства и недостатъци 50/50.
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X